chrno-x 901 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Rayos nie łam się, jeszcze Cię docenią ;-) Właśnie apropo tych ikonek z TriForce Heroes, na trailerkach mam wrażenie jakby było ich zbyt mało na to co jeden gracz chciałby przekazać daną informację drugiemu. Dalej twierdzę iż mały chat-box by się przydałby i byłby dość funkcjonalny (w serii MH mamy również gotowe teksty co bardzo się przydaje). Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 października 2015 Opublikowano 10 października 2015 jest mały i trzeba kombinować, ale IMO daje radę. Dzięki temu nie podrzuca od razu informacji drugiemu graczowi co robić i jest fun, bo trzeba nadal kombinować dzięki temu, jak niedoświadczony gra z kolesiem co już zna na pamięć wszystkie dungeony, może się bawić Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 No właśnie jak dla mnie w grze gdzie kooperacja ma kluczowe znaczenie powinna być możliwość pisania długich zdań a nie zrobione na jedno kopyto bo według buraków z Big N "to jest fun jak się cała trójka próbuje w ogóle zrozumieć". Dla mnie to nie jest fun tylko lenistwo i pójście na łatwiznę. Ale jak kiedyś pogram online z obcymi graczami to zmienię zdanie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 października 2015 Opublikowano 21 października 2015 No to łapcie http://www.my3ds.pl/recenzja-the-legend-of-zelda-triforce-heroes/ dla tych którym się klikać nie chce: 8/10, dla samego singla 6.5/10 Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 21 października 2015 Autor Opublikowano 21 października 2015 EDGE The Legend of Zelda: Tri Force Heroes - 6 Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 24 października 2015 Opublikowano 24 października 2015 Mam swoją kopię, jak ktoś chętny na wspólną grę to jak w dym. W singlu uciążliwe jest ciągłe zmienianie postaci, przy multi świetnie się bawię Cytuj
toaletor 0 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Ja gram (FC:3840-9135-4426) od piątku ale boję się, że ta gra szybko się znudzi - ciągle te same zagadki. Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Ja jeszcze nie przeszedłem tych 4 plansz, zatrzymałem się na 2 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Ogrywalem demko wczoraj przez około 45 minut. RAZ udało mi się trafić na ekipę, z ktorą można było ukonczyc jakis level. W momencie jak dołacza jakiś z(pipi)any trol który ma radochę przy wyrzucaniu ludzi w przepaść to gra staje się niegrywalna. Bez kumatych znajomych gra musi być straszna Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Mi się może z raz trafiła osoba, która by kogoś specjalnie wyrzucała, a grałem kilkanaście godzin. Chyba masz pecha. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi