Skocz do zawartości

Narcos - Netflix

Malibu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwa odcinki za mną. Dobre to jest. House of Cards szybkosobie odpuściłem, ale ten serial od Netfliksa podoba mi się znacznie bardziej. Oglądam z ojcem wieczorami, to pewnie trochę mi się zejdzie, ale na pewno zaliczę 10 odcinków.

Opublikowano

Wczoraj odpaliłem pierwszy ep przy włączonym true motion w tv i czułem się jakbym oglądał film dokumentalny na discovery. :D Od razy przypadl mi do gustu i cieszę że że Netflix dał od razu cały sezon. <3

Opublikowano

Wczoraj skonczylem 1 sezon. Dwa ostatnie odcinki troche pomieszane i za duzo w nich zamieszania ale mimo wszystko jest dobrze. Tez jestem ciekaw co wymysla w 2 sezonie skoro w pierwszym tyle sie dzialo i w takim tempie. 8/10 za caloksztalt.

Opublikowano

Jestem po 10 odcinkach i jeśli ktoś się nadal zastanawia czy oglądać to niech się czym prędzej zabiera za ten serial. Co tu się (pipi)a czasem to głowa mała, tym bardziej że gdzieś tam jest oparty na prawdziwych wydarzeniach. :obama:

Szkoda tylko że ostatni odcinek tak jakby urwany w połowie. :/

Opublikowano

Potwierdzam serial must have do obejrzenia. Narcos ogląda się jednym ciągiem, płynnie bez zanudzania :). Świetnie przedstawiona Kolumbia (piękne zdjęcia  :banderas: ) bardzo fajnie ukazany wpływ Escobara na ludzi w Kolumbi. Najlepsze jest to, że dzieją się takie rzeczy, które wydają się być nierealne a jednak są prawdziwe.

Polecam, mocne 8,5/10 ^_^

Opublikowano

Ja jak oglądałem ten serial to niektóre rzeczy googlowałem bo nie wiedziałem czy to prawda czy jakaś serialowa fikcja. Trzeba przyznać, że miał chłop fantazje

Opublikowano (edytowane)

napisy24.pl. Polecam też odtwarzacz VLC Player gdzie na klawiszu "H" można opóźniać napisy, a na "G"przyśpieszać. Ile razy mi to uratowało dupę jak oglądałem jakiś niszowy film z jedną wersją dostępnych napisów

Edytowane przez Daniel_reyes
  • Plusik 1
Opublikowano

ogladal ktos w wersji -1080p.WEBRip.DD5.1.H.264-Phr0stY.mkv? nie moge znalezc dopasowanych napisow do 4 ostatnich odcinkow ;(

Pobierz inne z taką samą liczbą fpsów i powinny pasować.
Opublikowano

to przesuwanie napisow pomoglo i obejrzalem do konca sezon. oooo panie  :obama:  :banderas: od poczatku do konca najwyzsza forma. niewiarygodne co ten escobar wywijal, po emisji odcinka jak googlowalem to nie moglem uwierzyc ze niektore akcje sie dzialy na serio. ewidentnie nie yebal sie w tancu. w ogole caly ten klimat kolumbii, jezyk. wszystko sie zgadza. 

bardziej mi sie podobalo niz true detective z zeszlego roku

• Plusik 1