Pupcio 18 280 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Co to będzie, co to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Jak jest z tymi premierami na netflixie, o ktorej mozna spodziewac sie ze wrzuca? Wzialbym sobie na miecha to jeszcze obejrze stranger things, ale zastanawiam sie o ktorej bedzie dostepne no i czy od razu wleca pl napisy Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 O 9 rano i na 90% będą pl napisy Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 O 9ej rano to będą ze 3 odcinki, potem w ciągu doby powinny się pojawić wszystkie w HD. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ogólnie polecam Netflixa, na premiere to było rozczarowanie, a teraz wrzucają dużo seriali, filmów, 90% ma polskie napisy. Jeszcze by się przydało HBO GO na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ogólnie polecam Netflixa, na premiere to było rozczarowanie, a teraz wrzucają dużo seriali, filmów, 90% ma polskie napisy. Jeszcze by się przydało HBO GO na PS4. Seriali może i tak, ale wybór filmów jest żenująco śmieszny. Do tego dochodzi jeszcze to: If you’ve booted up Netflix recently and found yourself endlessly scrolling through the streaming service’s library and finding nothing of interest to watch, you’re certainly not alone. Movie and television fans have noted that the company’s selection seems to have dwindled in recent years and now the math has arrived to back this up. No, you’re not going crazy – Netflix is shrinking and the numbers are kind of shocking. This report comes to us from All Flicks, who crunched the numbers and discovered that the Netflix movie catalog has shrunk by over 31% in less than three years. Here are the gritty details: The statistics are simple and remarkable: in January of 2014, Netflix offered its US-based users a selection of 6,494 movies and 1,609 TV shows, for a total of 8,103 titles. As of March 23, 2016, they offer just 4,335 movies and 1,197 TV shows – 5,532 titles in total. That’s 2,571 fewer titles. In other words, Netflix’s catalog has shrunk 31.7% in less than two and a half years! For more numbers and charts, you can hit the link above. But one thing is clear: the number of movies and shows on Netflix is rapidly declining, with the movie selection plummeting by 33.2% and the television selection by 25.6%. http://www.slashfilm.com/netflix-movie-catalog-shrinking/ A na Narcos, oczywiście czekam. Pierwszy sezon łyknąłem żwawo mimo iż narracja (a co za tym idzie - skrócenie ciągu przyczynowo-skutkowego oraz "streszczanie") mnie raziło. Ostatnio sobie przypomniałem kilka odcinków i technicznie to jest majstersztyk - ujęcia, oświetlenie, framing wszystko sprawia że Narcos wygląda bardziej 'filmowo' od takiego płaskiego Civil War. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ja tam lubie netflixa, ale faktycznie jest mniej ciekawych filmów niż pare lat temu, na plus na pewno jest możliwość praktycznie bezproblemowego oglądania zawartości us Dopiero nie dawno zacząłem oglądać pierwszy sezon i jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 2 sezon już na Netflixie, lektor i napisy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 6odc obejrzalem. Wciaga, jest ochota odpalac kolejny odcinek, jest ten klimat ale nie ma takiego wow jak przy pierwszym sezonie. Co nie zmienia faktu ze nadal jest bardzo dobrze ale chyba liczylem na cos wiecej xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Niesamowity serial. Bardzo fajny ending, zamknal calkowicie jeden watek, ale tworcy podpowiadaja ze spokojnie jest jeszcze materialu na wiecej sezonow, na o wiele wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) The blow must go on 3 Sezon Edit: 4 sezon zamówiony Edytowane 6 Września 2016 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Szampansko, potencjal z "tym" watkiem jest ogromny, takze jaram sie niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Jest bardzo dobrze. Zostały mi tylko 3 odc :< Klimat ten sam, może efekt wow trochę mniejszy ale nadal jest moc. / Sezon drugi skończony. Mocne 8+/10 za calosc. Fajnie nakierowali co bedzie sie dzialo w trzecim. Juz sie doczekac nie moge. Edytowane 7 Września 2016 przez Koleś88 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Mialem lekkie obawy co co drugiego sezonu ale nie potrzebnie. Nadal ten sam klimat, sposob narracji. Dla mnie rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Drugi sezon IMO lepszy, więcej hardkorowych posunięć zarówno ze strony Pablo jak i DEA/wojska. Zostały mi jeszcze 3 odcinki i ciekawi mnie o jakim twiście w zakończeniu mówicie Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Co do 3 sezonu duzo bardziej bym wolal, zeby zrobili cos o matce chrzestnej/czarnej wdowie z Medeliln. Taki serial potrzebuje bardzo wyrazistej glownej postaci jak Pablo, a ten watek mimo, ze pewnie będzie fajny to jednak tego warunku nie spelni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Albo o El Chapo Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Drugi sezon równie dobry co pierwszy. Serial ogólnie świetny, jest tylko z nim jeden problem. Postać Escobara została tak napisana i zagrana, ze mimo tego, ze jest to zły charakter i każdy wie jak to się skończy, widz dopinguje Pablowi, aby wszystko się ułożyło... i został tym prezydentem Kolumbii. No i muzyka, nie wiem o czym śpiewają, ale słucha się świetnie. I jeszcze jedno, kokaina, kawa i Shakira, tzn. kolumbijskie kobiety, trzy najlepsze eksportowe towary tego kraju, co też dobrze pokazuje serial. Edytowane 18 Września 2016 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Tata w tym sezonie pięknie się wyciągnęła, pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Drugi sezon równie dobry co pierwszy. Serial ogólnie świetny, jest tylko z nim jeden problem. Postać Escobara została tak napisana i zagrana, ze mimo tego, ze jest to zły charakter i każdy wie jak to się skończy, widz dopinguje Pablowi, aby wszystko się ułożyło... i został tym prezydentem Kolumbii. No i muzyka, nie wiem o czym śpiewają, ale słucha się świetnie. I jeszcze jedno, kokaina, kawa i Shakira, tzn. kolumbijskie kobiety, trzy najlepsze eksportowe towary tego kraju, co też dobrze pokazuje serial. A ja do ostatniej minuty ostatniego odcinka wierzyłem, że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) No Valeria niezbyt urodziwa Edytowane 23 Września 2016 przez Mani Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Chyba chory na głowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Ta na samym dole to kto bo chyba jednak nie Valeria. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi