Skocz do zawartości

Narcos - Netflix

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 296
  • Wyświetleń 30,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No i jest zwiastun  ^_^   Jestem ciekaw czy 2 sezon będzie tak samo dobry jak pierwszy

• Premiera 16. listopada.   Wrzucić newsa szybciej niż @sprite 

• 02.09.2016 Sezon 2, zapewne będzie się działo 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

widzę nowy post w temacie i aż się spociłem trochę bo myślałem, że już po premierze :frog:

Opublikowano
Godzinę temu, sprite napisał:

Będzie Peńa w 4 sezonie :lapka: 

Jakie zrodlo? Bo kojarze, ze jakos w grudniu byly newsy, ze bedzie time jump i Pedro Pascala nie bedzie.

No chyba, ze chodzilo tobie o to, ze aktor, ktory bedzie gral pierwsze skrzypce nazywa sie Pena?

Edytowane przez boston_luke

Opublikowano

Który to był Javier? Kurde dawno skończyłem oglądać, a już zapomniałem co w Narcos się działo.. Takie długie przerwy są to nie dziwne, że człowiek czasem jest w stanie zapomnieć o wszystkim. Ale Pene aż dobrze pamiętam. 

Edytowane przez Faka

Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał:

Który to był Javier? Kurde dawno skończyłem oglądać, a już zapomniałem co w Narcos się działo.. Takie długie przerwy są to nie dziwne, że człowiek czasem jest w stanie zapomnieć o wszystkim. Ale Pene aż dobrze pamiętam. 

No Pena ma na imię Javier. :potter:

Opublikowano

Lol xd teraz mam niezłego mindfucka. Chyba będę musiał nadrobić serial przed nowym sezonem, bo pamiętam wszystko jak przez mgłę. 

Opublikowano

nie spojleruj mu, niech ogląda jeszcze raz xd

Opublikowano

Ja mam krótką pamięć, to jestem w stanie zapomnieć o wszystkich XD. A tyle już trwa przerwa od czasu ostatniego odcinka trzeciego sezonu no to XD. Ale z przyjemnością znowu obejrzę wsio :lapka:

Opublikowano

Już trybi xd Górol dobrze mi pokazał :obama:

Opublikowano

a gdyby to peńa grał penię? :notsure:

Opublikowano

Kurla ale premiera chyba pozniej niz normalnie :nosacz2: zawsze wrzucali sezony chyba we wrzesniu, a tu tylko info ze premiera w 2018, ciekawe ile trzeba bedzie czekac, jak zyc 

Opublikowano

Szczegóły 4 sezonu:

https://antyweb.pl/narcos-meksyk-4-sezon-obsada-fabula/

Tl;dr - Narcos: Meksyk. Początki współczesnej wojny narkotykowej w Meksyku. Pokazanie jej "dziejów" od luźnej współpracy plantatorów i przemytników, aż do wkroczenia jakiegoś tam bossa, który wszystkich zjednoczy i zbuduje imperium. :potter: Kartel Guadalajara.

Premiera w tym roku.

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Myślałem, że czwarty sezon i Meksyk będzie o el Chapo :dunno:

Zresztą, o czym by nie było to i tak mam gwarantowany wyrwany jeden dzień z życiorysu, czekam mocno.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Premiera 16. listopada.

Wrzucić newsa szybciej niż @sprite :obama:

Edytowane przez MBeniek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jaram się okrutnie, myslałem, że to wyjdzie w przyszłym roku bo obok drugiego sezonu "Karate Kid" to najbardziej wyczekiwany przeze mnie serial. Szkoda, że bez Javiego ale mam nadzieję, że będzie narrator wzorem poprzednich sezonów.