Opublikowano 18 lipca 20186 l 4 minuty temu, II KoBik II napisał: Gdzie jest Peńa? Będzie Peńa w 4 sezonie
Opublikowano 18 lipca 20186 l widzę nowy post w temacie i aż się spociłem trochę bo myślałem, że już po premierze
Opublikowano 18 lipca 20186 l Godzinę temu, sprite napisał: Będzie Peńa w 4 sezonie Jakie zrodlo? Bo kojarze, ze jakos w grudniu byly newsy, ze bedzie time jump i Pedro Pascala nie bedzie. No chyba, ze chodzilo tobie o to, ze aktor, ktory bedzie gral pierwsze skrzypce nazywa sie Pena? Edytowane 18 lipca 20186 l przez boston_luke
Opublikowano 18 lipca 20186 l Który to był Javier? Kurde dawno skończyłem oglądać, a już zapomniałem co w Narcos się działo.. Takie długie przerwy są to nie dziwne, że człowiek czasem jest w stanie zapomnieć o wszystkim. Ale Pene aż dobrze pamiętam. Edytowane 18 lipca 20186 l przez Faka
Opublikowano 18 lipca 20186 l 3 minuty temu, Faka napisał: Który to był Javier? Kurde dawno skończyłem oglądać, a już zapomniałem co w Narcos się działo.. Takie długie przerwy są to nie dziwne, że człowiek czasem jest w stanie zapomnieć o wszystkim. Ale Pene aż dobrze pamiętam. No Pena ma na imię Javier.
Opublikowano 18 lipca 20186 l Lol xd teraz mam niezłego mindfucka. Chyba będę musiał nadrobić serial przed nowym sezonem, bo pamiętam wszystko jak przez mgłę.
Opublikowano 18 lipca 20186 l Jak można Penii nie pamiętać? Murphyego kojarzysz? Obejrzyj sobie jakiś recap sezonów na yt.
Opublikowano 18 lipca 20186 l Ja mam krótką pamięć, to jestem w stanie zapomnieć o wszystkich XD. A tyle już trwa przerwa od czasu ostatniego odcinka trzeciego sezonu no to XD. Ale z przyjemnością znowu obejrzę wsio
Opublikowano 18 lipca 20186 l Jezus Maria. Za takiego alzhaimera to rukalbym twoja stara z kolegami. Zapomnialbys
Opublikowano 19 lipca 20186 l Kurla ale premiera chyba pozniej niz normalnie zawsze wrzucali sezony chyba we wrzesniu, a tu tylko info ze premiera w 2018, ciekawe ile trzeba bedzie czekac, jak zyc
Opublikowano 20 lipca 20186 l Szczegóły 4 sezonu:https://antyweb.pl/narcos-meksyk-4-sezon-obsada-fabula/ Tl;dr - Narcos: Meksyk. Początki współczesnej wojny narkotykowej w Meksyku. Pokazanie jej "dziejów" od luźnej współpracy plantatorów i przemytników, aż do wkroczenia jakiegoś tam bossa, który wszystkich zjednoczy i zbuduje imperium. Kartel Guadalajara. Premiera w tym roku. Edytowane 20 lipca 20186 l przez Frantik
Opublikowano 20 lipca 20186 l Myślałem, że czwarty sezon i Meksyk będzie o el Chapo Zresztą, o czym by nie było to i tak mam gwarantowany wyrwany jeden dzień z życiorysu, czekam mocno.
Opublikowano 6 września 20186 l Premiera 16. listopada. Wrzucić newsa szybciej niż @sprite Edytowane 6 września 20186 l przez MBeniek
Opublikowano 22 września 20186 l Jaram się okrutnie, myslałem, że to wyjdzie w przyszłym roku bo obok drugiego sezonu "Karate Kid" to najbardziej wyczekiwany przeze mnie serial. Szkoda, że bez Javiego ale mam nadzieję, że będzie narrator wzorem poprzednich sezonów.