Skocz do zawartości

Narcos - Netflix

Malibu

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, sprite napisał:

Będzie Peńa w 4 sezonie :lapka: 

Jakie zrodlo? Bo kojarze, ze jakos w grudniu byly newsy, ze bedzie time jump i Pedro Pascala nie bedzie.

No chyba, ze chodzilo tobie o to, ze aktor, ktory bedzie gral pierwsze skrzypce nazywa sie Pena?

Edytowane przez boston_luke
Opublikowano (edytowane)

Który to był Javier? Kurde dawno skończyłem oglądać, a już zapomniałem co w Narcos się działo.. Takie długie przerwy są to nie dziwne, że człowiek czasem jest w stanie zapomnieć o wszystkim. Ale Pene aż dobrze pamiętam. 

Edytowane przez Faka
Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał:

Który to był Javier? Kurde dawno skończyłem oglądać, a już zapomniałem co w Narcos się działo.. Takie długie przerwy są to nie dziwne, że człowiek czasem jest w stanie zapomnieć o wszystkim. Ale Pene aż dobrze pamiętam. 

No Pena ma na imię Javier. :potter:

Opublikowano

Lol xd teraz mam niezłego mindfucka. Chyba będę musiał nadrobić serial przed nowym sezonem, bo pamiętam wszystko jak przez mgłę. 

Opublikowano

Ja mam krótką pamięć, to jestem w stanie zapomnieć o wszystkich XD. A tyle już trwa przerwa od czasu ostatniego odcinka trzeciego sezonu no to XD. Ale z przyjemnością znowu obejrzę wsio :lapka:

Opublikowano (edytowane)

Szczegóły 4 sezonu:

https://antyweb.pl/narcos-meksyk-4-sezon-obsada-fabula/

Tl;dr - Narcos: Meksyk. Początki współczesnej wojny narkotykowej w Meksyku. Pokazanie jej "dziejów" od luźnej współpracy plantatorów i przemytników, aż do wkroczenia jakiegoś tam bossa, który wszystkich zjednoczy i zbuduje imperium. :potter: Kartel Guadalajara.

Premiera w tym roku.

Edytowane przez Frantik
Opublikowano

Myślałem, że czwarty sezon i Meksyk będzie o el Chapo :dunno:

Zresztą, o czym by nie było to i tak mam gwarantowany wyrwany jeden dzień z życiorysu, czekam mocno.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jaram się okrutnie, myslałem, że to wyjdzie w przyszłym roku bo obok drugiego sezonu "Karate Kid" to najbardziej wyczekiwany przeze mnie serial. Szkoda, że bez Javiego ale mam nadzieję, że będzie narrator wzorem poprzednich sezonów.