Opublikowano 17 października 20186 l Autor 9 godzin temu, Homer S napisał: Ale jak intro zmienią to A jak zrobią lepsze?
Opublikowano 12 listopada 20186 l ale się nie mogę doczekać, nawet pójdzie pauza od rdrka co by cyknąć sezonik
Opublikowano 16 listopada 20186 l Recenzje chwalą Mexico i piszą, że trzyma poziom poprzednich. Średnia na Metacritic to 84/100 o_O'
Opublikowano 16 listopada 20186 l No i dobrze chwalą, pierwszy odcinek Narcos mną pomiatał, to nie chcę wiedzieć co będzie w późniejszych odcinkach. Wolę dawkować. Żeby było śmieszniej, włączyłem tak sobie od niechcenia pierwszy odcinek, no i kurde trzymało mnie cały czas w napięciu co się będzie dziać. Trzeba będzie potem oglądać następne. Edytowane 16 listopada 20186 l przez Faka
Opublikowano 17 listopada 20186 l No po dwóch epach jest mega. Dwójka głównych bohaterów mocno dostarcza, a do tego ten klimacik i muzyka
Opublikowano 18 listopada 20186 l Wszedł cały sezon dzisiaj i jest dobrze jak zwykle. Trzyma wysoki poziom, chociaż tutaj nie ma takiego napięcia jak w kolumbijskim bo w sumie to nie idzie o tak wielkie pieniądze i wszystko się rozkręca. W sumie to zakończenie dla wnikliwych widzów będzie znane bo w kolumbijskim było mówione o tym chyba nawet nie raz. Ciekawe jak się to będzie rozkręcać dalej, bo te sezon jest takim pół prequelem i wydany jako zupełnie oddzielny serial czy spin off. Akcja dzieje się bodajże w trakcie 2 sezonu Narcos. W 3 sezonie Pena dostał propozycję pracy w Meksyku i to były już lata 90te, ciekawe czy teraz będą wydawać następne części Narcos Mexico i po pewnym czasie wrócą do zwykłego i dadzą 4 sezon z Pena. W każdym razie jakby się ktoś zastanawiał to nie ma sensu dłużej tego robić tylko oglądać.
Opublikowano 18 listopada 20186 l Ja 4epy wczoraj obejrzałem i jest bardzo ok, nie lubię makaronu PENE ale jest pan z la noir, więc jest równowaga we wrzechświecie.
Opublikowano 18 listopada 20186 l Aktor grający tego gościa co rozkręca biznes w Meksyku ma na nazwisko Pena
Opublikowano 18 listopada 20186 l I co jeszcze lepsze, słabo mówi po hiszpańsku. Niedługo startuję z Narkos Mehiko
Opublikowano 18 listopada 20186 l 47 minut temu, maciucha napisał: Aktor grający tego gościa co rozkręca biznes w Meksyku ma na nazwisko Pena Ma nazwisko Luna. Pena to aktor grajacy tego agenta DEA Sezon wlecial - nadal jest bardzo dobrze (tak samo jak w 3 sezonie - dwa pierwsze jednak lepsze moim zdaniem). 2 odcinki troche slabsze, ale to nadal stare, dobre Narcos. 9/10 Spoiler Koncowka super - mimo, ze od poczatku bylo wiadomo jak to sie skonczy. I cameo Pablo i bosow z Cali tez bardzo na plus.
Opublikowano 18 listopada 20186 l To uczucie, gdy odpalasz czwarty sezon serialu i wciąż jest doskonale Meksyk to materiał na co najmniej kilka sezonów, łącznie z współczesnością. I często rzeczywistość prześcignie tam fantazje scenarzystów.
Opublikowano 18 listopada 20186 l Z okazji premiery 4 sezonu przypomnę tylko o istnieniu takiego cudeńka jak Gomorra. Uwielbiam Narcos, ale Gomorra robi jeszcze lepiej, polecam każdemu kto jeszcze nie widział Edytowane 18 listopada 20186 l przez maciucha
Opublikowano 19 listopada 20186 l po pierwszym odcinku jestem załamany... az mi się true detectrive 2 przypomniał. ale mam nadzieję, że to przejściowe...
Opublikowano 19 listopada 20186 l Dokładnie. Obejrzałem jak narazie pierwszy odcinek i jest tragedia. Postacie bez wyrazu, wszystko takie infantylne i naciągane bo bólu. Akcja z braćmi z Guadalajahary to jakaś koorwa komedia była. Jak dla mnie to narazie nie ma nic wspólnego z Narcos. Dno. Liczę że się rozkręci jak El Chapo bo tam pierwszy odcinek też był tragiczny a później było już zaj.ebiscie