mcp 2 045 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 Aktor grający Don Neto klasa, w ogóle ten motyw Spoiler jak siedzi przy stole z zabójcą swojego syna to jeden z lepszych momentów serialu. TVP leci teraz z powtórkami Bonda, ostatnio quantum of solace i jak zobaczyłem generała Medrano od razu skojarzyłem tą twarz Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 (edytowane) @mcp Bo baby są żmijami i one się tylko do kuchni nadają, narkoboss pokazał gdzie jej miejsce XD Edytowane 29 listopada 2018 przez Faka Cytuj
Mani 694 Opublikowano 29 listopada 2018 Opublikowano 29 listopada 2018 (edytowane) Godzinę temu, mcp napisał: Aktor grający Don Neto klasa, w ogóle ten motyw Pokaż ukrytą zawartość jak siedzi przy stole z zabójcą swojego syna to jeden z lepszych momentów serialu. TVP leci teraz z powtórkami Bonda, ostatnio quantum of solace i jak zobaczyłem generała Medrano od razu skojarzyłem tą twarz Ja go musiałem wyIMDBować. No i sie nie myliłem. Angel z The Strain. Żona Kikiego też znajoma twarz i proszę daleko nie szukając to Teresa, żona Bunchy'ego z Ray Donovan. Edytowane 29 listopada 2018 przez Mani Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Ej ale coś mało rukania w tym serialu Jestem na 9 epie i jest świetnie, martwiłem się co do roli Micheala Peny ale wyszło spoko. No i narrator Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 Wiadomo, martwiłem się, że nie będzie narratora w Mexico ale jak tylko usłyszałem "I'm going to tell you a story. But I'll be honest. It doesn't have a happy ending." Scoot McNairy mógłby mi bajki na dobranoc czytać Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 grudnia 2018 Opublikowano 4 grudnia 2018 bardzo dobry sezon i czekam na kolejny sezon. Zakończenie bardzo dobre <3 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 7 grudnia 2018 Opublikowano 7 grudnia 2018 (edytowane) 2 sezon Narcos: Mexico potwierdzony Edytowane 7 grudnia 2018 przez sprite 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 17 grudnia 2019 Opublikowano 17 grudnia 2019 No i 2 sezon wjeżdża 13 lutego 1 Cytuj
flavio 107 Opublikowano 23 grudnia 2019 Opublikowano 23 grudnia 2019 Jaram się. Co prawda Meksyk był dużo słabszy od kolumbijskiej trylogii głównie ze względu na niejakiego agenta DEA to mimo wszystko i tak wchłonąłem, lubię ten klimat. Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 23 grudnia 2019 Opublikowano 23 grudnia 2019 No Meksyk nie ma startu do Pablo i kartelu z Cali, kogo by Diego Luna nie grał to zawsze będzie taka popierdółka trochę i ciężko go traktować na poważnie. Ale i tak obejrzę, dzięki za info Cytuj
YETI 11 046 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 Świetny zwiastun, pierwszego sezonu jeszcze nie widziałem, to wlecą dwa pod rząd. Ten drugi będzie ostatnim? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 6 stycznia 2020 Opublikowano 6 stycznia 2020 Nic nie wiadomo na razie. Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 6 lutego 2020 Opublikowano 6 lutego 2020 Czyli jednak Scoot Mcnairy w głównej roli Jeszcze tydzień i dzień wyrwany z życiorysu Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 6 lutego 2020 Opublikowano 6 lutego 2020 Zayebiście, on nie był narratorem w poprzedniej serii? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 13 lutego 2020 Opublikowano 13 lutego 2020 Wszystkie epy można już oglądać. Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 14 lutego 2020 Opublikowano 14 lutego 2020 Tez macie wrazenie ze czesc scen ma jakis dziwny blur? Nie wiem czy to moj tv czy co ale momentami az razi w oczy. Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 14 lutego 2020 Opublikowano 14 lutego 2020 (edytowane) Jestem po 3 odcinkach i póki co jest lepiej niż w poprzednim sezonie, a pewnie jak zwykle gów.no uderzy w wiatrak dopiero w końcowych odcinkach. Gość grający Pacho z kartelu z Cali miał krótkie cameo i przez te kilka minut czuć było, że to prawdziwy przech.uj, gdzie Miguel to dalej pier.doła Spoiler DEA też się motają, czekam aż pójdą w full psycho-mode I powiedzcie mi, że Spoiler przychody Amado i Acosty w Teksasie to nie jest wątek komediowy xd 15 minut temu, Il Brutto napisał: Tez macie wrazenie ze czesc scen ma jakis dziwny blur? Nie wiem czy to moj tv czy co ale momentami az razi w oczy. też mi się wydawało, że kilka razy się rozmazał obraz Edytowane 14 lutego 2020 przez mcp Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 14 lutego 2020 Opublikowano 14 lutego 2020 Jest zdecydowanie więcej ciemnych scen, czasem na pograniczu czerni. Ogólnie klimat stał się cięższy, bardziej mroczny. Jak zwykle dużo polityki, przy której nasz kurwidołek to szkółka niedzielna. Swietny wątek CIA i pokazanie na czym od podstaw podstaw polegała afera Iran-Contras. Scoot daje radę, szkoda że jak na razie (zaliczyłem 4 odcinki) reszta ekipy praktycznie nie jest mocniej zaakcentowana. Najlepszy i tak jest młody Chapo, debiutujący jako taki głupek od czarnej roboty. Mam nadzieję, że jeszce zobaczymy jak gość zaczyna rosnąć. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 lutego 2020 Opublikowano 15 lutego 2020 (edytowane) 11 godzin temu, Il Brutto napisał: Tez macie wrazenie ze czesc scen ma jakis dziwny blur? Nie wiem czy to moj tv czy co ale momentami az razi w oczy. Nie tv. Tak samo niechlujnie jest to zrobione w Mesjaszu. Edytowane 15 lutego 2020 przez II KoBik II Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 16 lutego 2020 Opublikowano 16 lutego 2020 Weszla calosc wczoraj. Dupy niestety nie urywa, wyraznie slabsze od kolumbijskiej historii, ten Miguel Angel jakis taki niewyrazny, przy kolumbijskich porachunkach meksykanskie wygladaja jak walki kogutow. Oczywiscie bedzie nowy sezon, co oczywiscie rozumie sie samo przez siebie ale nawet ostatni odcinek jasno na to wskazuje. Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 16 lutego 2020 Opublikowano 16 lutego 2020 Spoiler Tak właściwie to DEA mogłoby w ogóle nie być i historia skończyłaby się tak samo, Miguel sam się udu.pił. Cytuj
Arkady 1 031 Opublikowano 17 lutego 2020 Opublikowano 17 lutego 2020 Po skończeniu tego sezonu polecam obejrzeć El Chapo, właśnie w tym miejscu zaczyna się ten serial i pokazuje w jakie wojenne (pipi) wdepnął Meksyk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi