Skocz do zawartości

Narcos - Netflix

Malibu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie Meksyk jako państwo jest już dawno stracone, gdy taki rząd już nie daje rady z kartelem meksykańskim, który notabene już dawno prześcignął kartel kolumbijski. Niezła masakra z tym handlowaniem narkotyków.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Warto, Feliks (bezpłciowy Luna) to pierdoła przy Pablo i czwórce z Cali, ale cały drugi plan dźwiga tę serię i mimo wszystko ogląda się dużo lepiej niż pierwszy sezon. Trzeci zapowiada się mocarnie, pewnie

Spoiler

dalsze walki między kartelami i Amado/Chapo na pierwszym planie

Opublikowano

Szczerze mowiac to ja juz praktycznie nie pamietam o czym byl ten 2 sezon, w porownaniu z Kolumbia to slabo wypada ten Meksyk chociaz potencjal byl ogromny. Jakos mam wrazenie ze oni to coraz szybciej wypuszczaja, kolejne sezony jakby produkowali tasmowo.

Opublikowano
49 minut temu, Il Brutto napisał:

Jakos mam wrazenie ze oni to coraz szybciej wypuszczaja, kolejne sezony jakby produkowali tasmowo.

Jest zupełnie na odwrót. W "oryginalnym" Narcos nowy sezon był co równiutko co roku. W Meksyku na drugą serię było trzeba czekać już prawie 1,5 roku. Z trzecim też tak pewnie będzie albo i dłużej.

Opublikowano (edytowane)

No raczej, też długo się już czeka na nowe odcinki.

Spoiler

Po tym, jak usadzili Felixa w kiciu i opowiedział agentowi dea, co ich w przyszłości czeka, to ponoć dopiero się zaczną niezłe jazdy z kartelami.

Także, ja bym nie skreślał trzeciego sezonu, bo może być niezłe yebnięcie.

Edytowane przez Faka
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Kurva, jak skończy się Narcos to czy na netfliks zostaną jeszcze jakieś mocne brandy serialowe nie będące guvnem young-adult, guvnem superbohaterów etc?

Brakuje mi nowych rzeczy w stylu The Crown, BCS czy pal licho, nawet tego Ozarka, który całkiem fajnie mi się oglądało.

Edytowane przez dee
Opublikowano

Z tego co wiem, to oni nie mają zamiaru kończyć z Narcos po Meksyku. Będą gdzieś indziej kręcić Narcos, ale nie wiem w jakim kraju to będzie. Niemniej czekam już na ten Meksyk, bo długiej takiej przerwy to chyba od dawna nie było, przez pandemię. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nareszcie, zapuści się dzisiaj wieczorkiem. Swoją drogą, ostatnio oglądałem sobie na tych pojebanych stronkach gore, podobne livelaki tych wszystkich karteli meksykańskich, jak masakrują i mordują, a także torturują swoich przeciwników to głowa mała. To jest taki dzicz kraj, że terroryści z isis to przy nich kubusie puchatki.

Opublikowano
W dniu 5.11.2021 o 09:51, sprite napisał:

Finałowy sezon wjechał na NX

To pewne, że to finałowy? Bo skończył się w dziwnym momencie, chyba, że nie chcą konkurować z serialem El Chapo.

Opublikowano
W dniu 7.11.2021 o 18:58, Il Brutto napisał:

skonczylem wlasnie ogladac, chyba najgorszy sezon do tej pory, juz kompletnie nie maja chyba zadnego pomyslu bo wrzucaja kompletnie z dupy watki jak zabojstwa kobiet w Juarez

Fakt, nudny trochę i przegadany. Brakowało jakiegoś jednego mocnego wątku spinającego całość. Powstał zlepek scen i misz masz postaci, które niewiele wnoszą. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mnie się podobał ten sezon ale ogólnie trochę bez sensu wlasnie ten wątek morderstw kobiet. Brakuje jednak trochę tak wyrazistej postaci jak Felix. Amado to kozak ale nie tej rangi, fajnie ze wrzucili Pachę i kolumbijczykow ale to też już nie yo samo co kiedyś. Dla mnie taki serial na 3+

Opublikowano

Felix wyrazisty? Amado kozak nie tej rangi? Chyba inny serial oglądałem, bo dla mnie Felix w wykonaniu Diego Luny to taka właśnie popier.dółka, a amant Amado ciągnął cały ostatni sezon.

• 2 lata później...