PRQc 705 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 Super, ze nie dali cofania czasu i poziom trudności stoi na wysokim poziomie:) Ja czekam na swoją kopię i myślę, ze mi się spodoba. A jak Online? Sporo osób gra? Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 (edytowane) coś pomiędzy dwójką oraz jedynką a trójką? Za motorstormem nie przepadałem, a ten flatout widzę, że poszedł jednak w tą strone Edytowane 17 marca 2017 przez oFi Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 czyli nie tylko mi bardzo przeszkadza ten model jazdy i bledy w fizyce gdzie milimetrowy kamien wybija nas w niebo Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 marca 2017 Opublikowano 17 marca 2017 osobiście uważam że wiele marudzenia w tej wideo recenzji jest na wyrost, a rzeczy o których gość mowi mocno zależą od samochodu którym sie jedzie (niektóre mają bardziej skoczne zawieszenie i rzeczywiście łatwo sie przewracają) w dodaku skupia sie głównie na wadach tak jak pisałem wczesniej o dwóch rodzajach podejścia no ja tymczasem jade do domu i jade jeździć dalej bo póki co bawie sie dobrze Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Gracie Online na PS4? na X1 niestety pustki na serwerach, aren nie wyszykuje, a do wyścigu wieczorami dobiera 5 osób max. Dużo nie pograłem, ale na razie mam mieszane uczucia. Tryb Destruction dobry, ale wyścigi bardziej przypominają burnout'a z motorstormem niż starego dobrego FlatOuta z PS2. Dam grze szanse, bo mimo wszystko wyczuwam dobrą zabawę z tym racerem. Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Gdzie można dorwać grę najtaniej lub od ręki? Doradzicie jakiś sklep w stolicy? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Kierwa, nie ma kiedy tych wszystkich sztosow ogrywac :( Panowie, jest kuresko dobrze Grajac w to czuje sie jak wtedy, kiedy ogrywalem downhill domination, gre ktora rowniez miala zerowy marketing, przeszla praktycznie bez echa, a jest jedna z najlepszych pozycji w swoim gatunku. Juz widze oczami wyobrazni te forumkowe deathmatche na arenie Jest tutaj potencjal na drugiego blura, w sensie - gra bedzie miala grupke swoich wiernych fanow podtrzymujacych ja przy zyciu przez dlugi czas. cos chyba jednak nie pyklo i na oczach wyobrazni sie skonczylo xD Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Opublikowano 24 kwietnia 2018 Gra ktoś jeszcze na PS4? Wbiłbym te trofiki za online, bo serwery puste. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi