Opublikowano 21 września 20159 l Ale ja nie przestałem kupowac bo on tam był. Mam bardzo mało czasu na czytanie i zwykle kupowałem pismo by z 10 stron przeczytac. Ale jak przeczytałem, ze sie pozbyli tego wykolejeńca to mysle sobie no brawo, wreszcie, wesprę ich zakupem. O kogo chodzi, nie za mocne słowa?
Opublikowano 21 września 20159 l O kolesia co ma na yt kanał zdupy. Zajmował jakieś 1/4 strony, dla niektórych wykurwiście dobry powód żeby nie kupować psx
Opublikowano 21 września 20159 l No tak jak jedna strona moniki a ból dupy na pół forum czy monika musi pisać
Opublikowano 21 września 20159 l Ale ja nie przestałem kupowac bo on tam był. Mam bardzo mało czasu na czytanie i zwykle kupowałem pismo by z 10 stron przeczytac. Ale jak przeczytałem, ze sie pozbyli tego wykolejeńca to mysle sobie no brawo, wreszcie, wesprę ich zakupem.O kogo chodzi, nie za mocne słowa?posłuchaj co mówi i jak mówi: co trzecie słowo to kur.wa...które to forum cenzuruje nawet. Jak typ z pod sklepu. Czasy sie dawno zmieniły. Jest internet, który jest na bieżąco i wiekszość tekstów jest za free. Dlatego też jeśli PE stawiało na takich zje.bów w ramach protestu mogłem bez zalu nie kupić. Bo serio to już nawet wstyd czytac pismo gdzie pisza takie osoby. No chyba ze ma sie 13 lat i słucha sie do tego króla z Albanii to teksty w stylu że mu sie gów.no w zyłach mrozi rozluzniały zwieracze
Opublikowano 21 września 20159 l usagi szkoda, ze nie byłeś taki dorosly jak wsiadałeś po pijaku do samochodu
Opublikowano 21 września 20159 l Nigdy mi sie nie zdarzyło prowadzic pp alko gardze takim ścierwem, mylisz mnie z kims