Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Witam, znajoma ma Galaxy Tab 2. Chciałaby korzystać za granicą z Internetu jak wyjeżdża do pracy na kwartał zwykle, później miesiąc w domu i znowu... Chciała skorzystać z modemu na usb z kartą sim od Mediona ale jak to podłączyć z Galaxy Tab 2? Jakiś router wifi, którym można by wysłać sygnał czy tylko laptop wchodzi w grę? Inne sposoby na korzystanie wifi w Niemczech tanie? Będą plusy dla pomocnych - wiadomka. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Juz chcialem opisac wyczerpujaco ale poznalem po awatarze autora tematu wiec na szczescie nie da sie uruchomic neta z karty sim na tym tablecie przez modem usb. 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 24 sierpnia 2015 Dziękuję Bizonku. Jak zawsze pomocny ekolega! Cytuj
greg2415 0 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Co do internetu za granicą to znalazłem firmę z łodzi INTELGLOB. Ja korzystałem z mobilnego internetu w Egipcie . Polecam ceny naprawde przystępne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi