Bartg 5 435 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 No to mamy pierwszy dłuższy zwiastun, animacje i detale nadal o lata świetlne przed grami piłkarskimi, do tego fajny psztyczek w nos Nba Live, czyli pokazany blok na Lillardzie i dunk na Westbrooku (bohaterowie okładek zeszłorocznej i tegorocznej Nba Live) :potter: Ciekawe jak wypadnie Be The Story by Spike Lee, bo o gameplay raczej możemy być spokojni. Liczę też na rozbudowanie z powrotem Blacktopa i więcej gier treningowych w karierze. https://www.youtube.com/watch?v=ZKcHuHmfMeE Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Wow zadnej roznicy pomiedzy tym a 2K13 a skoro nie widac roznicy to po co w ogole placic za nowsze sklady -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) Wow zadnej roznicy pomiedzy tym a 2K13 a skoro nie widac roznicy to po co w ogole placic za nowsze sklady -_- Lepiej zaplacic za lepszy produkt jakim jest seria NBA2K niz za ten kupsztal NBA Live. Gralem w Live15 na XOne z EA Access, gra jest strasznie kiepska w porownianiu do 2K Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez Mroku333 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Jak ktoś nałogowo ogląda basket to w każdej edycji jest coraz więcej drobnych animacji, smaczków itd które jarają jak nowy ministrant księdza, Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Wlasnie poza nowymi "cieszynkami" nic nowego w tej grze nie widze. Grafika doslownie taka sama, animacje wsadow wygladaja bardziej anemicznie. Ogolnie powaznie nie ma szalu i badzmy szczerzy 2K wali w (pipi)a od kilku lat przez to ze nie ma konkurencji kiedys jeszcze Live byly w jakims stopniu grywalne takie 7/10 wiec musieli sie starac teraz Live to zadna konkurencja wiec "(pipi)ac biede" i wydaja trzeci raz to samo. Sorry 2K w tym roku pienionszki na gre sportowa dostaje EA i Madden 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ja tam nie chciałbym aby mieszali w gameplayu, dla mnie dopracowali go do perfekcji. Może trzeba dopieścić jeszcze delikatnie kolizje zawodników i transition animation (chociaż i tak są bardzo dobre).Największym mankamentem serii jest online i tutaj największa para powinna iść.@UkyoNad Maddenem sam się zastanawiałem w tym roku, ale przeraża mnie jednak brak osób do pogrania, więc zakup za pełną cenę odpada Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgadzam się w 100% z Wormsem. Brak konkurencji powoduje co raz bardziej perfidne odcinanie kuponów przez 2k sports. W 2k11 rozegrałem ponad 200 h w polskiej lidze online, z edycji nacedycje drastycznie zmnejszam ilośc grania, a 2k16 nawet nie wiem czy kupię. Co do smaczków to mimo, że oglądam ok 100 meczy w sezonie + grałem kika lat praktycznie wyczynowo w basket to jakoś już mnie nawet one nie jarają, jak widzę te lecenie w wuja (słabe serwery online, bugi, slabe ai w karierze itp.). Cytuj Odnośnik do komentarza
rasomaso 3 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ktoś coś wie, czy będzie jakaś nowa aplikacja na smartfony? Zawsze miło zdobyć dodatkową walutę i obstawiać meczyki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Zdziwiłbym się gdyby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witam, proszę odpowiedzcie mi na pytanie odnośnie NBA 2k... Jak to było w 15 i jak będzie w 16. Czy jesli nie mam wykupionego Playstation Plus (bo nie chce grać w multi) to czy będą się aktualizowały składy On LIne?? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Nie wiem na 100% bo mam plusa od 2-3 lat ale moim zdaniem na 99% będzie taka możliwość, bo jest to jako taka aktualizacja do gry (pobierana przy wczytywaniu) i chyba cężko byłoby podzielić możność aktualizacji w odniesieniu czy ktoś ma lub nie plusa?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Będzie grane... setki godzin, jak co roku Edytowane 21 Września 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 No oby serwery on line chodziły gładko to może uda nam się w tym roku razem pograć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
VerB_ 34 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Będzie demo na PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 W zeszłym roku nie było, także nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Mega ważne info, to że wracają ligii online! Jak ktoś chętny zapraszam do ligii ProBasket. Mega fajni ludzie, zero quiterow. Ta gra jest stworzona do grania z ogarniętym, ludzkim przeciwnikiem. Wtedy jest to naprawdę inna, lepsza gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Kusi mnie uczestnictwo w takiej lidze, z drugiej strony obiecałem sobie nie kupować żadnych serii sportowych rok, po roku. Ech wybory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Mega ważne info, to że wracają ligii online! Jak ktoś chętny zapraszam do ligii ProBasket. Mega fajni ludzie, zero quiterow. Ta gra jest stworzona do grania z ogarniętym, ludzkim przeciwnikiem. Wtedy jest to naprawdę inna, lepsza gra. Zabrakło tylko namiarów... Jakiś link?:> No i najważniejsze, jest draft? Edytowane 25 Września 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Zawsze robiliśmy drafty do póki 2k tego nie wycięło. Jak bedzie teraz taka możliwość to napewno zróbmy draft. Dam namiar na PW. Hendrix ale liga online z ogarniętymi ludźmi to jest całkiem inna gra. Mamy forum, fanpage itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Kupiłem wczoraj w MM i z tego co widzę jest draft w opcjach lig online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Damn, gra zbiera dobre opinie (przynajmniej na OperationSports) i wygląda na to, że poprawili wszystkie denerwujące mnie rzeczy. Pewnie się złamię i kupię, liga tuż za rogiem też mi nie pomaga w podjęciu decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Ogolnie mega beka. Wczoraj wpadam wieczorem do MM w celu kupna wiedząc że gra ma chore ceny ok 279 zł. Podchodzę do półki biorę swoją kopię z Currym na okładce, patrzę na cenę a tam 299 zł krótka interwencja u kier. działu i zmienili mi cenę na 279 uffffff ps w pudełku jak coś są wszystkie 3 okładki (Curry, Davis, Harden) i można sobie wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 No nba co roku jest strasznie drogie i długo trzyma cene. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Bo to ciągle ułamek tortu gier sportowych, w Europie rządzi piłka nożna, dlatego ceny NBA i Maddena(tutaj nawet gorzej) są jakie są. Ubolewam nad tym, w tym roku mam ochotę na NFL (i pewnie kupię cyfrowo, jak będą pierwsze obniżki), a 2k bardzo rzadko odpuszczam (2k14 i 2k8), będąc z serią od wydań na DC.Wiem natomiast, że koniec z grami piłkarskimi, żadna mnie nie przekonuje na tyle, aby tracić czas na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 No z tym że akurat w takiej Hiszpani, Francji czy Niemczech NBA dobrze się sprzedaje i ma normalne ceny. W PL kosz niestety ciągle leży i jak w większości Europy jest to drużynowy sport nr 2 (po kopanej) tak w PL na gdzies w okolicach 5 miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi