Gość Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Jak moja drużyna nie będzie grać, chętnie wskoczę na czwórkę. U nas robię za centra (z przymusu), ale przy moim wzroście ciężko pod koszem. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Oko jak masz inny psn id niż nick to dajn znać przy wysyłaniu zapro. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Super gierka. Skorzystałem z darmowego weekendu i przeszedłem pierwszy sezon kariery. Dopiero od drugiego widzę zaczyna się gra. Będę musiał w następnym roku kupić Cytuj
Jarek64 3 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Chłopaki szukam kogoś do gry online, mam pleja i nba pierwszy raz więc nie jestem wymiataczem choć myślę że sobie radzę. Chętnie też poduczę się czegoś od kogoś lepszego. PSN SuperJarek64 Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Super gierka. Skorzystałem z darmowego weekendu i przeszedłem pierwszy sezon kariery. Dopiero od drugiego widzę zaczyna się gra. Będę musiał w następnym roku kupić Blant uwierz mi, że ta gra zaczyna się dopiero w licznych trybach online z ogarniętymi ludźmi) tryby offline są jak zawsze dodane dla podbicie klimatu, sentymentu (stare tamy) lub dla janków basketu Ja od premiery mam rozegrane na PS4 ze 100 h w My Park z ziomkami. Teraz obecnie przerwa na exy z łoniaka. Cytuj
Goldie 2 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 Z perspektywy gracza chcącego pograć sobie spokojnie karierę (wyłącznie single) czy warto jest inwestować w najnowszą edycję czy 15 też będzie ok. Wielkim fanem NBA nie jestem, czasami na nc+ obejrzę mecz czy Basket+. Czy zmiany poza składami są mocno rzucające na przyjemność rozgrywki? Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 (edytowane) miał ktoś taki problem ? Wziąłem NBA2k16, na ps4 wrzuciłem do konsoli, pobrałem patch, włączyłem grę, wyskakuje napis, że się instaluję, odpaliłem mecz, wywaliło mi w połowie pierwszej kwarty, że płyta może być zabrudzona lub uszkodzona, instalacja 33 %. Po tym nie dało się odpalić już w ogóle gry, bo wyskakiwało, że zabrudzona/uszkodzona. Zrobiłem odbudowę bazy danych, odpaliła się doszło do 42 % i instalacja stoi. Płyta nie wygląda na uszkodzoną. i kij w menu poprzekręcałem na inne zespoły i znów wywaliło do komunikatu o uszkodzeniu płyty Edytowane 8 stycznia 2016 przez ścierpła mi noga Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 Ja je be trzy mecze z rzędu online dobieralo mi zespoły z takimi samymi kolorami strojów. No kur wa kiedy wprowadza wybór strojów jak w fifie ;/ Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 tez chętnie zagram jeśli ktoś by miał ochotę Temat ogarniam, nie mój perwszy 2K jak i mam regularny kontakt z basketem także źle nie będzie. PSN: cyklop_PL Cytuj
triboy 973 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 Da się grać karierę 6 min/Q, jednocześnie symulować ligę również tym samym czasem? Cytuj
bart_keis 0 Opublikowano 9 marca 2016 Opublikowano 9 marca 2016 Powiem tak: nie to, że hejt, ale... Grałem w 2k14, chciałem przejść całe Mycarrer/myplayer Mode i zapisać się w hall-of-fame grubą czcionką. Trwa on podobno 8 sezonów. Oczywiście bez symulacji, grając mecz za meczem po 6 minut kwarte dotarłem do 4 lub 5 sezonu. Nie jestem no-life mam własne życie, a do tego lubię też inne gierki więc zajęło mi to trochę czasu. Okazało się, że zbyt dużo czasu gdyż serwery zostały wyłączone, cały mój progres z ovr 97 i kilkunastoma złotymi wsadzonymi w moją gwiazdę przypadły. W 2k16 wziąłem się więc za myteam i zazwyczaj kończę grę mocno poddenerwowany a nie zrelaksowany jak to miało miejsce przy mojej wcześniejszej przygodzie z 2k. Do rzeczy: - Tryb domination jest całkowitą pomyłka, nie wystarczy wygrywać meczy, trzeba uzyskać odpowiednią ilość myteam coins które dostajemy za nasze poczynania. Dochodzi do sytuacji, w której mecz trzeba "ustawiać" na dogrywke co nie jest takie proste i/lub faulowac w ostatniej części meczu aby zwiększyć czas który mamy na rozgrywanie naszych akcji. -gauntlet w którym czasem różnica w ovr między tobą a przeciwnikiem wynosi 20, trójki trafiane z ręką na twarzy rzucajacego i wypadajace z kosza po rzutach z otwartej pozycji że statem out85-95. - Tryb play-off wydaje się niezły, ale jest raczej dla osób które grają w tą grę któraś cześć z kolei. - Sprawę w miarę ratują challenge, bo są naprawdę urozmaicone i ciekawe. Chociaż ich ilość nie powala i trzeba mieć pokaźną kolekcję kart żeby je zaliczyć. Moje podsumowanie jest takie że balans gry był dużo lepszy w 2k14. Mówię to na podstawie kanapowego vs Player. Lepszy gracz wygrywał w 80% przypadków. Gdyby nie to że nie można było już grać aktualnymi rosterami vs Player to nigdy bym nie kupił tej gry. Skończy tak samo jak poprzedniczka Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 W 2K16 można wrzucić scan swojego zdjęcia aby zrobić swojego zawodnika, taka ciekawostka nawet podobne (z reddit) Cytuj
oczysk 14 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Ktoś chętny od czasu do czasu do posparowania online na ps4? Mój PSN jak na forum Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 a oni nie wyłączają serwerów jak pojawia się nowa edycja? Cytuj
oczysk 14 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 a oni nie wyłączają serwerów jak pojawia się nowa edycja? Mam tą wersję z plusa i cały czas działa. Ale nie chce mi się grać z randomami którzy ciągle grają cleveland i warriors i robią same wjazdy pod kosz Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 No niestety z randomami gra sie strasznie slabo. + te bardziej ogarnięte randomy to pewno w 2k17 grają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi