Skocz do zawartości

...:::SPOILERY:::... Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No już bizon, faktem jest że jak widzisz ludzie byli napaleni na grę ale po przejściu potrafią ochłonąć i zdzielić ja z płaskiego.

Ty ja jechałes jak jeszcze nie miałeś jej na półce.

Poza tym ta gra nie zasługuje na mniej niż załóżmy te 8/8+, bo jest to wspaniały kawał grania. To czy to jest 10/10 czy 9/10 to zależy czy przejdzie się nad zmiana prowadzenia fabuły czy nie.

Opublikowano

No już bizon, faktem jest że jak widzisz ludzie byli napaleni na grę ale po przejściu potrafią ochłonąć i zdzielić ja z płaskiego.

Poza tym ta gra nie zasługuje na mniej niż załóżmy te 8/8+, bo jest to wspaniały kawał grania. To czy to jest 10/10 czy 9/10 to zależy czy przejdzie się nad zmiana prowadzenia fabuły czy nie.

No bo ciekawym dla mnie zjawiskiem jest, dlaczego w dniu premiery albo nawet wczesniej, na trailerach sylikonowe cycki byly 10/10, srajacy kon byl goty a teraz nagle sie ludziom odwidzialo i juz nie jest tak super mega wypasnie ?

Opublikowano

Od drugiej częśći MGS-a było marudzenie zawsze na gameplay. Że za dużo oglądania, że zbyt umownie. A jak w ostatniej grze zrobiono mega gameplay na wiele wiele godzin to jest źle. Ja już nawet nie czytam tych Waszych opini bo macie zamknięte umysły przesączone jadem. Sorry - no bonus.

• Plusik 1
Opublikowano

No bo ciekawym dla mnie zjawiskiem jest, dlaczego w dniu premiery albo nawet wczesniej, na trailerach sylikonowe cycki byly 10/10, srajacy kon byl goty a teraz nagle sie ludziom odwidzialo i juz nie jest tak super mega wypasnie ?

Nie no przecież jeszcze nigdy nie było tak, że produkt finalny był odbierany inaczej niż trailery i materiały promocyjne.

Ani razu.

Opublikowano (edytowane)

Trailery to były same scenki, scenki które większość mgsowców kocha najbardziej, a w  grze po przejsciu dopiero można stwierdzić że scenki zostały maksymalnie rozrzedzone.

I nie wiem gdzie tu jest grupa ludzi którzy narzekają na silikony i  srającego konia, ja chyba przeczytałem dotąd jednego posta  który wyśmiewał podejście Kojimy do seksualności Quiet.

Przeczytałem jeszcze raz twój komentarz, i chyba nie ma sensu nawet odpowiadać, jak Ty nie widzisz różnicy między trailerami i tym niesamowitym hype'em które pompowały, a ostatecznie seriami 15 misji przerywanymi 3 minutowymi scenkami, i jeszcze teraz ze konskie łajno nie jest jednak takie super to poddaje się, po prostu nie rozumiem Twojego toku myślenia. Inna galaktyka.

Edytowane przez Toudi_89
Opublikowano

Jezeli przeczytales tylko jednego posta to chyba nie sledzisz uwaznie watku ale generalnie o to chodzilo aby lekko rozruszac towarzystwo bo juz przycichlo o mesjaszu i nie ma tych dawnych dyskusji na 67 stronek.

Opublikowano

każdy normalny czlowiek stwierdzi, że fabuła jest zbyt rozciągnieta i została pokazana w całosci na trailerach (xD) a postać quiet to żenuncja do kwadratu 

Opublikowano

Tak czytam opinie o TPP na tym forum i stwiedzam ze jeśli ktoś uważa za dramatyczny i ekscytujący twist fabularny, wrzucenie jako zakonczenia, początku tylko że ze zmienioną sceną, to wpływ aborygena na jego kod genetyczny musi byc silny.

budzimy się gosciem z brodą, przez cala gre gramy brodaczem ktory na kazdym dziwnym trafem  kroku slyszy "zgol wąsy, bro", a na zakonczenie serwują nam ten sam początek, ale w momencie gdy spogląda na to samo lusterko to, okazuje się, ze on tak naprawde miał wąsa, a nie brode... lepiej! wchodzimy do czerwonego poloneza na początku, po czym jezdzimy po miescie i wszyscy zwalniają jak nas widzą, zeby na zakonczenie podrozy wrzucic nam filmik z początku, w ktorym się okazuje, ze ten polonez jest jednak niebieski i myslieli ze jestesmy z milicji!

. whoooo YOU PLAYED ME LIKE A DAMN FIDDLE1 112

Opublikowano

WUT?

to była woda ze spryskiwaczy albo coś w tym stylu, ujęcie sugerowało siki ale zaraz potem widać że ta woda była wszędzie na podłodze a nie tylko obok ishmaela, strażnik zaraz człapie po kałużach zbliżając sie do niego (no chyba że wszyscy sie tam zsikali i dlatego tyle było mokrego na glebie)

Opublikowano

A to nie była ciecz z tej kroplówki, która się rozerwała? 

Spryskiwacze chyba zostały użyte dopiero po tej scenie gdy wkroczył człowiek w ogniu. 

Opublikowano

A to nie była ciecz z tej kroplówki, która się rozerwała? 

a no własnie, pomieszało mi sie troche. dokładnie było widać zaraz potem zgniecioną kroplowke, tak czy siak to nie siki ;)

Opublikowano

nie no, to wyraźnie było zrobione tak żeby zasugerować sikanie (które było obecne chyba w każdym mgsie wcześniej), ale zaraz potem kamera sie przemieściła i pokazała zgniecioną kroplówkę, a zaraz potem w ogole strażnicy zaczeli sie pluskać w wodzie której było sporo na podłodze, a nie tylko w okolicy węża snejka