milan 7 022 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 No już bizon, faktem jest że jak widzisz ludzie byli napaleni na grę ale po przejściu potrafią ochłonąć i zdzielić ja z płaskiego. Ty ja jechałes jak jeszcze nie miałeś jej na półce. Poza tym ta gra nie zasługuje na mniej niż załóżmy te 8/8+, bo jest to wspaniały kawał grania. To czy to jest 10/10 czy 9/10 to zależy czy przejdzie się nad zmiana prowadzenia fabuły czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 No bizonowi chyba w dzieciństwie kojima wchodził do wanny że tak marudzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 No już bizon, faktem jest że jak widzisz ludzie byli napaleni na grę ale po przejściu potrafią ochłonąć i zdzielić ja z płaskiego. Ty ja jechałes jak jeszcze nie miałeś jej na półce. Poza tym ta gra nie zasługuje na mniej niż załóżmy te 8/8+, bo jest to wspaniały kawał grania. To czy to jest 10/10 czy 9/10 to zależy czy przejdzie się nad zmiana prowadzenia fabuły czy nie. No bo ciekawym dla mnie zjawiskiem jest, dlaczego w dniu premiery albo nawet wczesniej, na trailerach sylikonowe cycki byly 10/10, srajacy kon byl goty a teraz nagle sie ludziom odwidzialo i juz nie jest tak super mega wypasnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 313 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 Od drugiej częśći MGS-a było marudzenie zawsze na gameplay. Że za dużo oglądania, że zbyt umownie. A jak w ostatniej grze zrobiono mega gameplay na wiele wiele godzin to jest źle. Ja już nawet nie czytam tych Waszych opini bo macie zamknięte umysły przesączone jadem. Sorry - no bonus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 No już bizon, faktem jest że jak widzisz ludzie byli napaleni na grę ale po przejściu potrafią ochłonąć i zdzielić ja z płaskiego. Ty ja jechałes jak jeszcze nie miałeś jej na półce. Poza tym ta gra nie zasługuje na mniej niż załóżmy te 8/8+, bo jest to wspaniały kawał grania. To czy to jest 10/10 czy 9/10 to zależy czy przejdzie się nad zmiana prowadzenia fabuły czy nie. No bo ciekawym dla mnie zjawiskiem jest, dlaczego w dniu premiery albo nawet wczesniej, na trailerach sylikonowe cycki byly 10/10, srajacy kon byl goty a teraz nagle sie ludziom odwidzialo i juz nie jest tak super mega wypasnie ? Nie no przecież jeszcze nigdy nie było tak, że produkt finalny był odbierany inaczej niż trailery i materiały promocyjne. Ani razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 (edytowane) No już bizon, faktem jest że jak widzisz ludzie byli napaleni na grę ale po przejściu potrafią ochłonąć i zdzielić ja z płaskiego. Ty ja jechałes jak jeszcze nie miałeś jej na półce. Poza tym ta gra nie zasługuje na mniej niż załóżmy te 8/8+, bo jest to wspaniały kawał grania. To czy to jest 10/10 czy 9/10 to zależy czy przejdzie się nad zmiana prowadzenia fabuły czy nie. No bo ciekawym dla mnie zjawiskiem jest, dlaczego w dniu premiery albo nawet wczesniej, na trailerach sylikonowe cycki byly 10/10, srajacy kon byl goty a teraz nagle sie ludziom odwidzialo i juz nie jest tak super mega wypasnie ? Trailery to były same scenki, scenki które większość mgsowców kocha najbardziej, a w grze po przejsciu dopiero można stwierdzić że scenki zostały maksymalnie rozrzedzone. I nie wiem gdzie tu jest grupa ludzi którzy narzekają na silikony i srającego konia, ja chyba przeczytałem dotąd jednego posta który wyśmiewał podejście Kojimy do seksualności Quiet. Przeczytałem jeszcze raz twój komentarz, i chyba nie ma sensu nawet odpowiadać, jak Ty nie widzisz różnicy między trailerami i tym niesamowitym hype'em które pompowały, a ostatecznie seriami 15 misji przerywanymi 3 minutowymi scenkami, i jeszcze teraz ze konskie łajno nie jest jednak takie super to poddaje się, po prostu nie rozumiem Twojego toku myślenia. Inna galaktyka. Edytowane 7 października 2015 przez Toudi_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 Jezeli przeczytales tylko jednego posta to chyba nie sledzisz uwaznie watku ale generalnie o to chodzilo aby lekko rozruszac towarzystwo bo juz przycichlo o mesjaszu i nie ma tych dawnych dyskusji na 67 stronek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 Tak się teraz tłumacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 O mosz mnie ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 każdy normalny czlowiek stwierdzi, że fabuła jest zbyt rozciągnieta i została pokazana w całosci na trailerach (xD) a postać quiet to żenuncja do kwadratu Cytuj Odnośnik do komentarza
Evildante 8 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 Jad jadem, ja nie mówię że gra jest strasznie zła w końcu spędziłem z nią prawie 60h. Ale szumnie nazwany CHAPTER 2 spowodował u mnie tylko pusty śmiech. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 cutscenki i fabuła w tpp wyglada, jakby była zrobiona jako garry's mod do half life'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Tak czytam opinie o TPP na tym forum i stwiedzam ze jeśli ktoś uważa za dramatyczny i ekscytujący twist fabularny, wrzucenie jako zakonczenia, początku tylko że ze zmienioną sceną, to wpływ aborygena na jego kod genetyczny musi byc silny. budzimy się gosciem z brodą, przez cala gre gramy brodaczem ktory na kazdym dziwnym trafem kroku slyszy "zgol wąsy, bro", a na zakonczenie serwują nam ten sam początek, ale w momencie gdy spogląda na to samo lusterko to, okazuje się, ze on tak naprawde miał wąsa, a nie brode... lepiej! wchodzimy do czerwonego poloneza na początku, po czym jezdzimy po miescie i wszyscy zwalniają jak nas widzą, zeby na zakonczenie podrozy wrzucic nam filmik z początku, w ktorym się okazuje, ze ten polonez jest jednak niebieski i myslieli ze jestesmy z milicji! . whoooo YOU PLAYED ME LIKE A DAMN FIDDLE1 112 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 No na samym końcu się okazuje, że to prawdziwy Big Boss się zlał w gacie i na podłogę w prologu 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 To nie byly siki Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 WUT? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 zbyt skomplikowana fabuła Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 WUT? to była woda ze spryskiwaczy albo coś w tym stylu, ujęcie sugerowało siki ale zaraz potem widać że ta woda była wszędzie na podłodze a nie tylko obok ishmaela, strażnik zaraz człapie po kałużach zbliżając sie do niego (no chyba że wszyscy sie tam zsikali i dlatego tyle było mokrego na glebie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 A to nie była ciecz z tej kroplówki, która się rozerwała? Spryskiwacze chyba zostały użyte dopiero po tej scenie gdy wkroczył człowiek w ogniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 A to nie była ciecz z tej kroplówki, która się rozerwała? a no własnie, pomieszało mi sie troche. dokładnie było widać zaraz potem zgniecioną kroplowke, tak czy siak to nie siki Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Ufff, no to Naked Snake jednak jest twardzielem Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 353 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 masorz jak nie ogarnia fabuły mgsa haha, BEKA WNUSIU Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 casual gaming ftw Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 No nie analizowałem aż tak tej kałuży na podłodze, wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 nie no, to wyraźnie było zrobione tak żeby zasugerować sikanie (które było obecne chyba w każdym mgsie wcześniej), ale zaraz potem kamera sie przemieściła i pokazała zgniecioną kroplówkę, a zaraz potem w ogole strażnicy zaczeli sie pluskać w wodzie której było sporo na podłodze, a nie tylko w okolicy węża snejka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi