Skocz do zawartości

PS 4 - CUH 1116 vs 1216

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, tamta mi rok pochodziła i to była kupa 4a a ta nowa to 5b

O JA PYERDOLE - współczuję pecha, ja bym już chyba do Sony z tym pojechał i roztrzaskał im te PS4 pod nogami. To jest po prostu wstyd.

To samo myśle, Xboxa mam ponad rok i chodzi idealnie a ps4 już dwa mi się zepsuły.

Opublikowano

No dokładnie, ta pierwsza jak tylko wróci z serwisu to od razu ląduje na tablicy za kilka stówek żebym już jej nie musiał widzieć :D

Na bank to będzie inna. Możliwe, że po regeneracji więc nie nówka. Chyba że dopisze Ci szczęście.

• Plusik 1
Opublikowano

materiały pierwszego modelu to tani plastik, napęd BD bez obudowy, cienkie blachy i za mały radiator, jak oni to jeszcze odchudzili o ćwierć kilograma to już seobie tego nie wyobrażam, ta firma to szaleńcy

Opublikowano

No dokładnie, ta pierwsza jak tylko wróci z serwisu to od razu ląduje na tablicy za kilka stówek żebym już jej nie musiał widzieć :D

Na bank to będzie inna. Możliwe, że po regeneracji więc nie nówka. Chyba że dopisze Ci szczęście.

Zobaczymy jak to z nią będzie bo to załatwiam przez Play i niby zobowiązali się do naprawy w ciągu dwóch tygodni, tak czy siak mają jeszcze tydzień żeby zadzwonić.

Opublikowano (edytowane)

Skoro do PS3 dokładali przez pierwsze dwa lata produkcji to musieli sobie odbić przy PS4.

Wątpię bo centrum serwisowe znajduje się we Francji. To trwa trzy tygodnie z tego co wcześniej gadali mi na infolinii a ja czekałem ponad dwa miesiące.

Edytowane przez Nemesis
Opublikowano (edytowane)

Ja wstrzymywałem się z przesiadką na nową generację, ale wraz z premierą MGSV i wypuszczeniem do sprzedaży tego bordowego bundle'a poważnie zastanawiam się nad kupnem  z uwagi na to, że jest tam nowy model konsoli. Czytając jednak wszystkie tematy odnośnie awaryjności PS4, przygód Kaza i ilości osób mających problemy z tym sprzętem (wystarczy spojrzeć na ilość komentarzy pod tym filmikiem na YT  z pierwszej strony tematu) autentycznie boję się wyłożyć tyle kasy na coś, co może zdechnąć w każdej chwili :smutas:

Edytowane przez columbo
Opublikowano

No w sumie ja kupiłem - było zyebane, kaz kupił - obydwa zyebane. Ale te 25 mln grających jednak ma i problemów na skalę RRoDa z X360 nie ma. I wiecie co zauważyłem - najwięcej uszkodzonych fabrycznie konsol pochodzi z bundli. Ja sam miałem zestaw gracza a kaz z Until Dawn.