Skocz do zawartości

SAINTS ROW - cała seria

easye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Figuś napisał:

@MYSZa7Po ile ten remaster właśnie chodzi w tym momencie?

170 zł na MS Store :kaz: Ja wziąłem za jakieś 30 zł na promocji w Brazylii. Gdzie w Polsce to było jakieś 60 zł bodajże.

• Dzięki 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jestem bardzo na tak. Jedna z tych serii, których powrotu wyczekiwałem. Tylko proszę, niech tam będzie jakiś porządny gunplay i model jazdy. Poprzednie gry serii pod tym względem zasysały.

Opublikowano

Ja miałem styczność tylko z drugą częścią na PS3 i pamiętam, że strasznie się odbiłem. Kwadratowość i uproszczenia mnie odrzuciły, marny to był wtedy klon GTA. Może ta nowa część jakoś zaskoczy pozytywnie, bo samochodowych sandboxów bardzo brakuje.

Opublikowano

Rywalizowanie z GTA, to nie jest najlepszy pomysł, więc w zasadzie nie mieli wyjścia, ale też zapędzili się w tak absurdalne rejony, że chyba sami nie mieli pomysłu jak to dalej ciągnąć. Tutaj na pierwszy rzut oka wygląda jakby, to było coś pomiędzy.

Opublikowano
16 godzin temu, dee napisał:

Jestem bardzo na tak. Jedna z tych serii, których powrotu wyczekiwałem. Tylko proszę, niech tam będzie jakiś porządny gunplay i model jazdy. Poprzednie gry serii pod tym względem zasysały.

Niestety już na tym zwiastunie cgi model jazdy wydawał sie drętwy. Nie spodziewam się w tym obszarze jakiejś poprawy. Twórcy wolą skupić się nad czymś innym. 

• Haha 1
Opublikowano

IMO dobry timing, bo GTA like gier nie ma na horyzoncie, a i Rockstar ma w piździe robić coś innego niż 5 na kolejną generację by trzepać hajs na mikroplatnosciach :/
Jak dobry marketing wleci to może sprzedaż być ok jeśli gra się balasem nie okaże.

Opublikowano

Obserwując internet przewijają się dwa główne zarzuty : gra nie przypomina pierwszej/drugiej części (w sensie więcej gangsterki, mniej odpałów) i elo ziom joł klimaty (niektórzy wręcz mówią, że woke wjechało za mocno). Zobaczymy, wstępnie mam plan dać tej grze szansę, ale chciałbym zobaczyć jakiś kilkuminutowy gameplay najpierw. Te 20 sekund z Gamescomu to trochę za mało, żeby cokolwiek wnioskować.