krupek 15 475 Opublikowano 1 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2022 Nie wygląda to źle, aczkolwiek dużych wymagań chyba mieć nie można. Takiej biedy w jeżdżonych sandboxach jeszcze nie było, więc dobrze, że w ogóle coś wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 567 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Za fioletowa i zbyt plastikowo wyglada ta gierka dla mnie. Jakoś przeżyłem to w Reelected ale kolejnego takiego tytułu już ogrywać chyba nie dam rady. Syn za to pewnie pogra bo jemu pasują te robloxy, rebirth championsy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 21 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 22 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 23 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2022 W dniu 21.07.2022 o 16:11, Figuś napisał: Spoko materiał, ale nie zgodzę się co do dwójki. Bo ta miała nadzwyczaj... mroczną fabułę. Jasne, było tam polane to sosem misji pobocznych typu jeżdżenie szambiarką i polewanie wszystkiego g*wnem, ale w fabule działy się naprawdę okrutne rzeczy, np. Spoiler zakopywanie żywcem, ciągnięcie przez miasto po asfalcie, odcinanie uszu, miażdżenie kobiet monster truckiem, etc. Taka naprawdę bezpardonowa wojna między gangami. Może nie był to poziom wybitnej dramy, ale też nie było totalnej głupoty. Ta pojawiła się w trójce, którą uważam za najgorszą z części, bo tak jakby nie potrafila się do końca określić i poza paroma momentami, to ogólnie była średnia. Dopiero czwórka odjechała fabularnie i dzięki temu mogła być w pełni superhero-sandboxem z elementami satyry/parodii popkultury. Ja osobiście czwórkę uwielbiam. Ilość pracy i pomysłów w nią włożonych, sprawia że stała się magnum opus studia i jednym z najlepszych miejskich sandboxów w historii. Nie open worldów, tylko sandboxów właśnie. Ta nowa część (którą kupię) wygląda trochę dziwnie. Najlepiej by jej było, jakby wróciła do statusu quo z dwójki, albo poszła o bandzie jak w czwórce. A takie zlepianie tego i owego, ze slapstickiem niestety może ją wstawić bliżej trójki. No nic, zobaczymy. Ważne, że seria żyje i stara się być oryginalna Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 25 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2022 Wygląda na to, że można się rozejść. Reboot to stara gra z nowym pudrem na mordzie. Szkosa, bo trochę liczyłem, że jednak będzie coś nowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 Tak oglądałem gameplay to sceneria pustynna i miasto całkiem fajnie wyglądają, gorzej prezentuje się strzelanie, czy jazda autem. Na głodzie jeżdżonych sandboxów może się sprawdzi, ale na pewno nie na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 Zwłaszcza, że cena nie napawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 3 i pół bomby? Dobrze że rimejk mafii wciąż mam w kolejce bo taka gangsterska posucha jest w ostatnich latach że aż nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 Na Xboxa 240 zł, bo oczywiście jedna wersja na XO i XS. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 Czuje, ze gdzies bedzie taniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 Niestety jak dla mnie wygląda to tragicznie. Ale też nigdy nie byłem fanem serii, więc może pewne elementy gry do mnie nie przemawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 Trojeczka weszla mi wowczas lepiej niz gta v Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 Mi się ta piaskownica zawsze podobała i gameplaye wyglądają świetnie. Day One! Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 Ja nie do końca kupuję ich przerysowany świat, oraz specyficzny humor. Ale kto wie, kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 2 godziny temu, Dave Czezky napisał: Czuje, ze gdzies bedzie taniej na PS5 także? W dniu 25.07.2022 o 16:27, LukeSpidey napisał: Wygląda na to, że można się rozejść. Reboot to stara gra z nowym pudrem na mordzie. Szkosa, bo trochę liczyłem, że jednak będzie coś nowego. No i… mi to pasuje. W czwórce czy Gat out of Hell nie pasował mi setting, a tutaj powiedzmy, że wracamy do korzeni, uwspółcześnionych, ale jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2022 Zamówiłem edycje niesławna za 399 zł oglądałem wrażenia z pokazów itp dla mnie zapowiada się fajny luźny klimat trochę zmęczony jestem poważnymi historiami człowiek za dużo na głowie ma w życiu codziennym plus dookoła inflacja wojna i zatrucie odry także myśle ze gra wejdzie jak złoto najwyżej się przejadę jakaś to będzie nauczka ale liczę na dobra luźna giere z fajnym klimatem Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2022 Z serią jakoś nigdy nie było mi po drodze i w sumie moja jedyna styczność to The Third na PS3, w które pograłem może ze 2h łącznie (licząc ze 3 podejścia). Może to i fajne, ale jakoś chyba wolę doroślejsze klimaty w gangsterskich sandboxach. Do samego strzelania nic nie mam, bo Volition ma całkiem spoko system, który przypadł mi do gustu w ich drugiej serii, którą lubię dużo bardziej (Red Faction), ale ten klimat mnie odrzuca trochę. To tutaj wygląda jak singlowa wersja GTA Online z tymi wszystkimi młodzieżowymi kolorkami, fryzurkami i ciuszkami. Może dam kiedyś szansę, bo pamiętam, że na drugie Watch Dogs też narzekałem, a chyba za piątym razem zaskoczyło. Póki co odpaliłem oryginał na XSX, żeby poznać serię od podstaw. Muszę przyznać, że wygląda to zaskakująco dobrze i gra się całkiem nieźle (mimo zajebiście dziwnego sterowania). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2022 Polecam dwójeczkę, gameplayowo już bardzo spoko i z naprawdę pojebaną historią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2022 W dwójkę zawsze chciałem zagrać ale miałem tylko do czynienia z trójką. Skończyłem, całkiem spoko giereczka ale też średnio za mną przemawiają te absurdalne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2022 Kumpel jest fanem serii (nie, nie Krysia) i dwójkę zawsze bez wahania wymienia jako najlepszą z serii. Podobno klimat gęsty, protagonista skurwiel i fajne scenki fabularne. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 505 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2022 Kiedyś próbowałem grać w dwójkę na PC, ale był dramat z optymalizacją, za to 3 uwielbiam, soundtrack robił tam robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2022 Oj dwójka to był peak serii, w dodatku można było przechodzić w coopie. W sumie pograłbym gdyby była jakaś odświeżona wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2022 ccop to chyba w każdej części jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2022 Ja odpaliłem w weekend tego remastera z golda, ale no nie. Nie moje klimaty; brałem się za to kiedyś, ale też wtedy nie wypaliło. Ani sterowanie, ani setting. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi