Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - rozwój Mother Base, ekwipunku, porady, pytania etc.

Featured Replies

• Odpowiedzi 436
  • Wyświetleń 43,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Biorac pod uwage jak szybko dochodza kolejne odpowiedzi w glownym temacie moze dobrym pomyslem byloby zalozenie tematu gdzie forumowicze moga szukac odpowiedzi na pytania zwiazane z rozwojem bazy, ekw

• Powinieneś mieć to opisane. Mi gdzies w okolicach misji 13 pojawiła się ta opcja. Sprawia mase frajdy, najbardziej lubie rozwiązywać side opsy dotycznące likwidowania armored unit lub tank unit przy p

Opublikowano

Ja mam levele działów 43-47 i 3 częsci bazy na 3/4 i pokazują mi się kolesie z "S".

Opublikowano

Nie wiem, czy bylo... mam świetny sposób na fultonowanie nieletnich..

wrzucamy ich do jeep'a i fultonem do bazy(x3, a moze i nawet x4, za jednym balonem ).

Przynajmniej nie trzeba tyle biegać. Można tez podjechać pod choppera, ale to juz nie to samo. 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Przecież jest ulepszenie do fultona dzięki któremu można zabierać te góvniaki.

Opublikowano

Mam na maxa i mimo wszystko mam zakaz! Może fabula nie pozwala mi ?

Opublikowano

może masz na maxa to co widać w danym momencie na liście do ulepszeń, ale potem mogą dojść kolejne ulepszenia których pierwotnie wcale nie widać, tyczy sie to fultona i innych rzeczy.

tak czy siak potem jest opcja +children (tak jak wcześniej było +cargo) a potem jeszcze coś fajnego

Opublikowano

Fabuła może coś pcha z ulepszeń ale chyba większość dostajemy po znalezieniu projektów .

Opublikowano

Zwykle, sa jakies znaki zapytania kolo ekwipunku po prawej, ktore wskazuja ewentualny upgrade. Ja zwyczajnie kolo fultona juz nic nie mam. Chyba, ze pod? Mniejsza o to.. Mam inne zmartwienie!

Wirus niszczy mi baze. Kamraci padaja, jak muchy!

Co robic ?

Reedycja.

Dobra, chyba wiem...??????

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

mavek czytaj co pisze - pojawiają sie różne rzeczy do zrobienia których pierwontnie wcale nie ma na liście, nie chodzi o znaki zapytania na ścieżce rozwoju. tylko o rzeczy które sie pojawiają od zera, a nie ze znaku zapytania

co do problemu - rób szybko fabułe żeby rozwiązać problem

Opublikowano

do kwarantanny przenoś ludzi, którzy znają język 

kikongo

Opublikowano

to samo z typami, zaznaczyc wszystkich co maja skill Troublemaker i zrobic massowy dismiss i juz spokojniutko w bazie

Opublikowano

Ale jesli masz dwoch troublemakerów to oni sobą się zajmą 

Opublikowano

e tam, ja tam zwalniam wszystkich, u mnie nie ma socjalu, zostawiam tylko najlepszych a nie jakis nobow

Opublikowano

gorzej jak gość ma jakieś Ski i jest trublemakarem, ale tak jak mowi bluber - dwaj będą walczyć ze sobą

zreszta nawet jak ktoś na chwile wyląduje i szpitalu z powodu pobicia to nie jest wielki kłopot

Opublikowano

Niektorzy zdychaja, poza tym jesli od samego poczatku tepisz troublemakerow to zadnej Ski nie stracisz

Opublikowano

Czemu nie mogę jeszcze korzystać z nowego, co zakupionego choppera? Nie kupiłem, gazu od ruskich czy jak ?

12140591_1013574978692873_13263474415332

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Nie mozesz wybrac tego lvl3 w helicopter customize ?

Opublikowano

Musisz ręcznie ustawiać ulepszenia.

Opublikowano

Za kazdym razem jak wydevelopujesz nowy sprzet to musisz go "zalozyc" do pojazdu lub buddy'ego.

Opublikowano

Podobnie, jak z quiet i reszta? Faktycznie.. thx.

Opublikowano

nie mogą ci wjechać na chate w FOB, po tym, jak to im to zrobisz.

Opublikowano

Chyba że mają odpowiednio wysoki poziom heroizmu, wtedy atomówka nie obroni przed inwazją.

Opublikowano

Dwa pytania:

• można sterować/grac Battle Gear'em ?
  • co oznacza, ze dział R&D jest "in Red" ?

W logu jest to podświetlone na żółto, wiec chyba nic złego, jak tylko to ze dział jest pełny w jednostki 130/130 ?

Opublikowano

W grze nie masz dostepu do battle geara, wysyłasz go tylko na dispatch missions