MEVEK 3 467 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 (edytowane) Nie wiem, jak to jest możliwe, ale z zasobów offline udało mi sie zatwierdzić developing NW online. Dodam, ze nawet nie zacząłem samouczka, a wiec trofeum wciąż do zaliczenia online. Myślałem , ze tak sie nie da Edytowane 3 listopada 2015 przez MEVEK Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Ja wczoraj odkryłem że zasoby online się procesują nawet jak nie gram i wpadło 4k paliwa Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Niestety nie. To akurat wpadało mi tylko jak grałem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 GMP tez wpada ? wystarczy sprzedać troche surowców i możesz zyskać miliony GMP. ja mam ponad 150.000 biologicznych ktore prawie do niczego nie są potrzbne, i sprzedaje regularnie po pare tysięcy co zwykle daje kilkaset tysięcy GMP Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) GMP tez wpada ? wystarczy sprzedać troche surowców i możesz zyskać miliony GMP. ja mam ponad 150.000 biologicznych ktore prawie do niczego nie są potrzbne, i sprzedaje regularnie po pare tysięcy co zwykle daje kilkaset tysięcy GMP Juz w trakcie gry sie pozbywałem nadmiaru towaru, jak choćby roślinki. U mnie pozostaje powtarzanie misji 8 bodajże. Poza tym SO i robienie Sek. Edytowane 5 listopada 2015 przez MEVEK Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 Gdzie najlepiej farmić paliwo do rozbudowy bazy? Po patchu dalej te restarty misji działają? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 farmienie paliwa to ból dupy wszystkich, każdemu brakuje paliwa mimo że pozostałych surowców ma setki tysięcy... osobiście nie wiem jak szybko i łatwo zdobyć dużo paliwa. więc ten post może nie jest zbyt pomocy ale łącze sie w bólu Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 Początek misji 12. Potrzebny jest Wormhole. https://m.youtube.com/watch?v=Xmi3JXOD4fQ Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 Spaczowali to juz i trzeba wychodzić do ACC, po restarcie dostaje się tylko 50 Diamentów,500 Minora i 750 Paliwa. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 Ale to wciąż nieprzetworzone materiały. A nawet wysoce rozbudowany Base Development nie przetwarza zbyt dużo/często paliwa. Sam mam ten dział rozbudowany na maxa w dwóch bazach gdzie staff jest od A+ wzwyż, a przetwarza tak mniej więcej 6k paliwa z kontenerów na raz. Ostatnio skończył się event gdzie można było sporo paliwa nagrabić z FOB-ów. Jak nie masz co robić z personelem dobrze jest wysyłać ich na misje. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 (edytowane) Hej chłopaki ma ktoś dobry sposób aby dorwanie do klatki Leopard Tortoise? Dzisiaj około 5 godzin na niego poluje w 3 wybranych miejscach w których podobno jest i zero efektu. Nigdy w grach nie spotkałem takiej czasochłonnej randomowej rzeczy. Platyna przez cholernego żółwia nie do zdobycie. Nowy tytuł dla gry to: Metal Gear Leopard Turtoise Tactical Espionage Turtle Edit. Już nieaktualne po 6 godzinach udało się go dorwać Edytowane 28 listopada 2015 przez Kyokushinman Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi