wojnar 1 892 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Wszystkie pojazdy można porwać razem z ludźmi w środku. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 (edytowane) czyli zamiast walczyć z czołgiem podbiegam i fultonuje na chama? i czy jest mimo to metoda na wywabienie załogi na zewnątrz? Edytowane 7 września 2015 przez Yano Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Z tego co wiem, to czołg/inny pojazd nie może być zaalarmowany. Cytuj
Jeez_PS 838 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 czyli zamiast walczyć z czołgiem podbiegam i fultonuje na chama? i czy jest mimo to metoda na wywabienie załogi na zewnątrz? Da się, sprawdzone Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Dobre rozwiązanie to granat dymny i fulton na czołg Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Z tego co wiem, to czołg/inny pojazd nie może być zaalarmowany. He?? Mozna robic Fultona i nie dostanie Alarmu jak robisz to z boku albo z tylu porywasz z zaloga Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Misje z gunsmithem pojawiają się jedną po drugiej, wystarczy po misji przenieść się do ACC aby SO się uaktualniły. Fultonem można porywać każdy pojazd z załogą, nikogo nie trzeba wywabiać. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 wystarczy po misji przenieść się do ACC aby SO się uaktualniły. u mnie tak sie nie stało, wróciłem do heli i nie mam jeszcze drugiego gunsmitha btw fajna opcja z wracaniem do heli za pomocą fultona gdy sie wysyła kontener i na nim stoi Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Co to są te FOB-y? 2x więcej luda w bazie to nie w kij dmuchał, bo aktualnie mam limity i rozwój stoi w miejscu. Cholera, zapomniałem wczoraj gierkę włączyć i pobrać daily bonus ;/. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Budujesz druga baze do Online w FOB i tam napadasz na inne FOB bazy przeciwnika mozesz im krasc surowce itd Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 7 września 2015 Autor Opublikowano 7 września 2015 Gdzie sie to uruchamia? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Cholera, zapomniałem wczoraj gierkę włączyć i pobrać daily bonus ;/. co to za bonusy? bo ja gram offline caly czas żeby idroid szybciej biegał Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Jak odpalasz grę to na początku masz kilka notek informacyjnych że Konami ma trochę problem z serwerami, sraty taty i jedną z nich jest lista bonusów jakie się dostaje od nich w zamian każdego dnia. Ale żeby je dostać to raz dziennie na kilka minut musisz się połączyć z serwerami, inaczej nic nie dostaniesz ;-) A mnei gra zrobiła w bambuko bo olałem jednego Side Opsa na rzecz zrobienia głównej misji i SO zniknął a pierwszy raz miałem iść do głównego obozu Afganów. Lipa straszna mam nadzieje że ten SO jeszcze powróci ;/ Cytuj
zielakpl 8 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 siede opsy czasami znikają ale tylko te pierdołowate, nie ma się co martwić bo zawsze wracają PONAWIAM PYTANIE: Ktoś wie jak użyć battle geara i atomówki? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Cholera, zapomniałem wczoraj gierkę włączyć i pobrać daily bonus ;/.co to za bonusy? bo ja gram offline caly czas żeby idroid szybciej biegał Wbijasz w odpowiedni menus pod "Start", klikasz receive bonus i już. Musisz oczywiście być podłączony. Cytuj
Redmitsu 977 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 W zakladce z zolnierzami pojawia mi sie coraz wiecej zolnierzy KIA/Former, to jest nieuniknione? Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Te wszystkie mortary i inne działa co się fultonuje do bazy, można sprzedawać czy trzeba zostawiać do "obrony bazy"? Gdzie to można sprzedawać, bo nie zauważyłem żadnej zakładki. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 W zakladce resources masz wszystko co zbierasz, od surowców po pojazdy. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 (edytowane) W zakladce z zolnierzami pojawia mi sie coraz wiecej zolnierzy KIA/Former, to jest nieuniknione? czasem umierają jak wysyłasz na misje, pewnie też jak są w FOB to mogą umrzeć Gdzie to można sprzedawać, bo nie zauważyłem żadnej zakładki. w zakładce gdzie przeglądaasz swoje materiały/rośliny/pojazdy/bronie stacjonarne masz "X = sell" Wbijasz w odpowiedni menus pod "Start", klikasz receive bonus i już. Musisz oczywiście być podłączony. ok, ale co to są za bonusy? co sie dostaje? Edytowane 7 września 2015 przez Yano Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 (edytowane) W zakladce z zolnierzami pojawia mi sie coraz wiecej zolnierzy KIA/Former, to jest nieuniknione? Jak wysyłasz ich na wszelakie misje masz podany % sukcesu misji Twoich żołnierzy. nawet kilka % szans na straty może sprawić że któryś z Twoich żołnierzy zginie to raz, dwa masz jakby ich pasek zdrowia pokazany w tabelkach. Jak wiecznie będziesz ich wysyłać na misje to nie będą mieli czasu zregenerować swojego zdrowia i tym bardziej albo zginą albo przejdą do zakładki "sickbay" gdzie będziesz jakiś czas czekał aż będą gotowi do ponownego wyruszenia w pole. Pomaga też odwiedzanie bazy bo morale swoje również robią i patrz dokładnie jakiej rangi piechurów wysyłasz na daną misję. Jeżeli ktoś odchodzi od Ciebie to znaczy że masz za mały fundusz lub jesteś pod kreską albo o nich nie dbasz (trzeba również sprawdzać czy ktoś nie ma skilla Troublemaker - taki palant potrafi zniechęcić Twoich do życia w Diamentowych Pieskach i też będą odchodzić). @ Yano Dostajesz MB Coins, materiały jak roślinki itp. czy GMP. Wszystko co zawsze się przydaje w grze ;-) Na rzadkie bronie czy pojazdy nie licz Edytowane 7 września 2015 przez chrno-x 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 KIA = killed in action. No ja umarli to raczej na śmierć i wiele na to nie poradzisz . Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Co daje wysyłanie żołnierzy na misje? Zdobywają dla nas dodatkowe surowce? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 w opisie każdej misji wysyłkowej masz liste potencjalnych rzeczy do zdobycia, zwykle to kasa, czasem surowce i nowi rekruci, czasem inne ciekawsze rzeczy Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Pieniadze, Surowce, Roslinki mozna ich wysylac na misje w ktorej atakuja fabryki sprzetu ( Helmy, NVG, Kamizelki itd ) Wszystko jest w opisie wystarczy PRZECZYTAC :facepalmz: Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Spoko, ja nawet nie wiedziałem, że są jakieś "misje wysyłkowe". Byłem pochłonięty głównym wątkiem, a żołnierzy tylko przydzielałem tam gdzie były braki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi