Bzduras 12 764 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Uważajcie, bo anulowanie misji z Combat Deployment powoduje pozostawienie na misji wszystkich pojazdów wysłanych z żołnierzami. W ten właśnie sposób frajersko stracilem Battle Gear Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 (edytowane) jestem po 2 pierwszych misjach. mam pieska i pełen skład ludzi. Po której misji mogę rozbudować bazę, bo nie ma tej opcji jeszcze ? lvl 10. Edytowane 7 września 2015 przez MEVEK Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 dopiero grę włączyłeś, tak de fakto kolego. pograj chwilę, to się szybko dowiesz. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 (edytowane) dopiero grę włączyłeś, tak de fakto kolego. pograj chwilę, to się szybko dowiesz. tylko konkrety panowie a w gre gram juz 3 dzień i zal mi pchać fabuły do przodu. jaram sie po prostu. Edytowane 7 września 2015 przez MEVEK Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 no przynamniejj do tego gunsmitha popchnij *misja13), powinienes juz miec wiekszosc rzeczy pozwalającej ci rządzić w side opsach. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 (edytowane) dopiero grę włączyłeś, tak de fakto kolego. pograj chwilę, to się szybko dowiesz. tylko konkrety panowie a w gre gram juz 3 dzień i zal mi pchać fabuły do przodu. jaram sie po prostu. kilka pierwszych miesji odblokowuje różne rzeczy w bazie, chyba ok 5-6 misji można już rozbudowywać zresztą na samym początku masz chyba tylko 2 zespoły ludzi (r&d i wsparcie) więc nic dziwnego że zapchałeś. porób kilka misji zespołów bedzie więcej (6) więc liczba ludzi sie rozłoży na kilka dodatkowych zadań (teamów) Edytowane 7 września 2015 przez Yano 1 Cytuj
zielakpl 8 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 (edytowane) Gdzie odpala się tryb FOB? Jestem juz na 42 misji i nic nowego w idroidzie nie widze Edit: dobra juz mam, narazie 0 misji tam jest Edytowane 7 września 2015 przez zielakpl Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Pytanie co do Said Opsów. Niektóre po jakimś czasie świecą mi się jako, nie wykonane, mimo że je ukończyłem wcześniej. Wyjaśni ktoś? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 Pytanie co do Said Opsów. Niektóre po jakimś czasie świecą mi się jako, nie wykonane, mimo że je ukończyłem wcześniej. Wyjaśni ktoś? Myślę, że nie chodzi o nic więcej, jak szansę na szybkie dorobienie GMP. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 w końcu zdobyłem customizacje broni - jednak obecnie nie mam dużo opcji do zabawy (jestem na 13 misji), od czego zależy ilość dodatków i możliwych customizacji? czy od ilości różnorakich broni jakie mam wyprodukowane? czy może customizacja danej broni opiera się o ilość poziomów tej konkretnej broni jakie mam wyprodukowane? a może jeszcze od czegoś innego? drugie pytanie - w mother base są porozstawiane te duże kontenery, jest jakiś sens je fultonować? czy one stoją tam tylko dla dekoracji i fultonowanie nic nie zmieni? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 W mother base nie warto fultonować kontenerów, tylko tracisz kase, chyba logiczne, w końcu to Twoje. A co do customizacji broni, im więcej broni odblokowanych tym więcej opcji, bo można przekładać rzeczy z innych broni. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Warto fultonować cudze kontenery, działka i oczywiście ludzi Mnie już dwa razy okradli przez FOB. Ochronę bazy mam lipną (niski level), nic nie mogę im kupić bo jest potrzebny dużo wyższy level. Poleciałem oczywiście się zemścić i trochę nakraść, ale typ miał drony bojowe i mnóstwo żołnierzy. Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Hmmm tak wczoraj szukałem tego FOBa i szukałem nic nie mam. Czy wymaga to aktywnego PS + ? Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 No raczej, jak każdy online na PS4 (chyba że grasz na ps3) Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Tak, ja już nie mam plusa, ale zaproponowali mi 2 dniowy trial. I to taki automatyczny, klikasz zgodę i już. Na PS3 to była mordęga bo chcieli z góry numer karty. Gdzie jest FOB nie pamiętam Generalnie wszystkie opcje są dostępne z helikoptera. Dodatkową bazą zarządzamy tu gdzie główną, trzeba przewinąć tabelkę przy pomocy R1. Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Ech no i trzeba zainwestować w bandyckiego plusa Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 FOBy dają radę, nie chciało mi się w to bawić, a tu cyk, wczoraj siedziałem do 4 i na przemian kradłem innym zapasy bądź broniłem swoich. Fajna sprawa przed właściwym MGO. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Ja wczoraj nasiedziałem się w iDrodzie i szukałem tych misji dla moich żołnierzy. Po kilkudziesięciu minutach dałem sobie spokój, albo ja jestem ślepy, albo tego nie ma. Wróciłem do misji i po ukończeniu jednej z nich dopiero odblokowała mi się możliwość wysyłanie żołnierzy na misje. Dobrze, że napisaliście, że dopiero po czasie taka opcja się odblokowuje... Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 takie pytanie, pytanie takie... czy z tego mini zoo sa jakies sensowne profity? Czy to jest tylko po to, zeby sobie roslinki pozbierac i zmniejszyc punkty demona (chyba -50 jest za odwiedzenie zoo)? Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Pytanie co do symptomów w MB Jest możliwość z poziomu iDroida znalezienia ziomka, który mi to choróbsko przenosi? Niby Kaz coś tam o tym mówił, ale żaden gościu mi się nie rzucił w oczy. Health mają spoko to myślałem, że po mordzie w avatarze coś się zmieni, ale nie chcę mi się przeglądać 500 ludzi... No chyba, że muszę znaleźć takiego delikwenta będąc w MB. Pomóż forum Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 (edytowane) nie ma, rób dalej misje to sie wszystko wyjasni. nie polecam zwlekac, jak juz jestes na tym etapie bo ci te wszystkie raging hodgehogi i twisted mangusty ktore pozbierales balonem, pozdychają - odrazu rob misje fabularne az do zakonczenia tego wątku Edytowane 8 września 2015 przez Andżej Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Lepiej to szybko rozwiązać, ręcznie że tak powiem. Ja to olałem i żałuję bo straciłem sporo ludzi. Co prawda potem ten szaman pomaga i kończy epidemię, ale mówię jak jest. Sposób jest banalny, trzeba wysłać do kwarantanny wszystkich którzy znają język Kikongo. 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Można ustalić, kogo przenieść do kwarantanny. Poszukaj wśród tych, którzy już w niej są wspólnego języka i przenieś każdego członka MB, który tym językiem włada. Jeśli nie chce Ci się szukać to najprawdopodobniej będzie to język Kikongo 1 Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Lepiej to szybko rozwiązać, ręcznie że tak powiem. Ja to olałem i żałuję bo straciłem sporo ludzi. Co prawda potem ten szaman pomaga i kończy epidemię, ale mówię jak jest. Sposób jest banalny, trzeba wysłać do kwarantanny wszystkich którzy znają język Kikongo. Haha, szukałem jakiś powiązań pomiędzy chorymi i to mi się właśnie rzuciło w oczy Ale nie podejrzewałem, że to jest rozwiązaniem problemu hehe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi