The one and only big boss 0 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Witam. Może mi ktoś napisać jak zrobić fultona który uniesie ciężarówkę z misji Traitors Caravan? Czy może mam kogoś znaleźć w jakimś side opsie? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 FOBy nie pojawiają się od razu, trzeba trochę pograć. Ocelot w pewnym momencie da wam znać, będzie nawet tutorial. Żeby grać w FOB trzeba być online i mieć plusa (mowa o PS4). Macie fotkę gdzie szukać FOB. 1 Cytuj
zielakpl 8 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 FOBy są dziwnie skonstruowane nie ma możliwości żeby coś ukraść z bazy przeciwnika bez zawiadamiania żołnierzy, kilka razy fultonowałem jakąś rzecz gdzie przeciwników nie było w pobliżu a i tak był komunikat przez szczekaczkę, że sprzęt im ginie, jedyna opcja to iść po cichu do punktu ewakuacji i nic nie fultonować no ale wtedy dostajemy tylko żołnierzy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 (edytowane) mam pare pytań co do gameplayu z quiet czy przy wzroście lubienia dochodzą jej jakieś komendy? bo narazie mam tylko "kill" i "quiet" i czy jak np mam dwóch gości i celuje w jednego i dam kill to ona odrazu zabije czy poczeka aż ja strzele i strzeli razem ze mną? btw fajną miałem akcje - strzeliłem w gościa w hełmie i strzłka sie odbiła i zaraz potem quiet odstrzeliła mu hełm a ja go uśpiłem Edytowane 9 września 2015 przez Yano Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 mam pare pytań co do gameplayu z quiet czy przy wzroście lubienia dochodzą jej jakieś komendy? bo narazie mam tylko "kill" i "quiet" i czy jak np mam dwóch gości i celuje w jednego i dam kill to ona odrazu zabije czy poczeka aż ja strzele i strzeli razem ze mną? btw fajną miałem akcje - strzeliłem w gościa w hełmie i strzłka sie odbiła i zaraz potem quiet odstrzeliła mu hełm a ja go uśpiłem Dochodzi kilka komend. Z tego co pamiętam to osłanianie, nie strzelanie i strzał w granat Pytanie na poziomie misji 46 Zrobiłem własnie misję 46. Nie zrobiłem żadnej powtarzanej misji- czyli jednak da się. Mam jednak mały problem- wątek Quiet. Wg poradników po misji 43 powinna odejść. W ciągu całej tej misji było o niej cicho. Straciłem szansę na rozwinięcie jej wątku? Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 mam pare pytań co do gameplayu z quiet czy przy wzroście lubienia dochodzą jej jakieś komendy? bo narazie mam tylko "kill" i "quiet" i czy jak np mam dwóch gości i celuje w jednego i dam kill to ona odrazu zabije czy poczeka aż ja strzele i strzeli razem ze mną? btw fajną miałem akcje - strzeliłem w gościa w hełmie i strzłka sie odbiła i zaraz potem quiet odstrzeliła mu hełm a ja go uśpiłem Tak dochodzą Możesz kazać jej siebie osłaniać i mieć na celowniku jakiegoś oponenta Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Ja pier.dolę typy grajcie po prostu. Narzekacie na zbyt łatwe gry, a sami jesteście przykładem nieudolności. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Ktoś się pytał jakie bronie można podpiąć pod lufe karabinu. Jeśli chodzi o shotgun to jest to S1000 a granatnik FAKEL czy jakoś tak. 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Opłaca się bawić w te Foby bo jestem przed 22 misją i nie wiem czy mi to potrzebne tj. ludziska będą mi kraść surowce ;/ Cytuj
MEVEK 3 507 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 (edytowane) Co robicie z troublemaker'ami (mam az 4 w ekipie) ? Mnie sie wydaje, ze dobrym pomysłem jest wysłanie ich w bój na pierwszy ogień Edytowane 9 września 2015 przez MEVEK Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Jak mam w bazie te rozne segmenty to czy ma na rozwoj wplyw jakich ludzi wrzucam do danego segmentu? Warto ich segregowac czy wrzucac jak leci? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 ma ogromny wpływ, każdy ma range w danej dziedzinie, jak ktoś ma B w budowie a E w supporcie to oczywiscie opłaca sie go wrzucić do budowania, ale ogolnie gra sama ci rozdziela do odpowiedniego dzialu wiec nie musisz sie zbytnio martwić a co do troublemakerów - w jednym z tipsów w czasie loadingu wyczytałem że np jak sie ma dwóch skorych do bijatyk ludzi w tym samym dziale to oni sie będą bic między sobą i nie będzie akcji że czasem któryś kogoś pobił i pare osób wylądowało w szpitalu, więc to jeden ze sposobów na tek kłopot. nie wiem jak z pozostałymi niegrzecznymi ziomami (np brudasem), ale ogolnie to ja to olewam - wiele to nie szkodzi że czasem 3 osoby pojdą na L4 Cytuj
zielakpl 8 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 (edytowane) Spotkaliście w tej grze jakiegoś żołnierza S++? Ja nawet chyba ani razu S nie sfultonowałem, najwyżej to było A++ macie jakieś porady gdzie szukać tych najlepszych czy po prostu jest to losowe Edytowane 10 września 2015 przez zielakpl Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 S i wyżej sam nie spotkałem, a staram się odhaczyć każdego ziomka. S+ dostaję się kilku w połowie gry automatycznie. Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 S czasami spotykałem w side opsach i raz luzem na posterunku był. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Panowie, jak odblokowac w MB baze dla zwierzat? Kiedy bedzie ona dostepna? Bo odnosze wrazenie ze musze znalezc zoologist zeby odblokowac dana czesc bazy ale moge sie mylic Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Gdzie na mapie w afganie lub afryce sa zolnierze w walker gearach ? Czy oni tylko wystepuja podczas misji ? Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 11 września 2015 Autor Opublikowano 11 września 2015 Pierwszy post z zebranymi pytaniami zaktualizowany. 1 Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Chyba tylko podczas misji możesz ich spotkać bizon. Cytuj
Emtebe 2 531 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Wszystkie platformy rozbudowane do 3 poziomu. 170 ludzi oczekuje na przydział, a na razie wszystko mam zapełnione. Czy jak rozbuduję bazę na max, przydzielę wszystkich jak trzeba, wszystkie miejscówki będą obsadzone. To jest sens trzymać ludzi w "waiting room"? W sumie, jak mają gorsze statystyki od tych przydzielonych to mogę ich śmiało wywalić? Albo zostawić z 10 by byli na podmiankę jak ktoś trafi na L4 lub za kratki. Dobrze kombinuję? PS. Kiedy mniej-więcej odblokowuje się FOBy? Po jakiejś misji głównej? Czy jak? Cytuj
The one and only big boss 0 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Jak stworzyć fultona cargo 2 do jednej misji. Mam specjalistę tylko te poziomy mam niskie R&D. Jak je powiększyć. Wykonywać side opsy? Zbierać żołnierzy z dobrymi rangami z budowania? C Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 No tak, zbieraj ile wlezie ogarniętych żołnierzy z wysoką notą pod charakterystyczną ikonką klucza. Cytuj
wpieniacz 0 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Nie wiem czy to dobre miejsce ale sprobuje. Jestem po misji w ktorej zaatakowano moja baze. teraz mam mozliwosc zbudowania FOB i tu jest problem gdy wybieram jakis ocean i zatwierdzam lub cofam akcja sie wiesza. moge wlaczyc menu podpowiedzi ale nic innego. Zna ktos moze jakies rozwiazanie? MGS na xbox one Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Jeśli zaczniemy misję, uratujemy więźnia/dwóch czy porwiemy paru żołnierzy, a następnie wezwiemy heli bez ukończenia misji, to czy więźniowie i żołnierze nam zostaną? Obstawiam, że nie, bo byśmy tak mogli farmić klony specjalistów czy unikalnych więźniów, ale z drugiej strony przecież misje można powtarzać, więc na to samo wychodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi