Opublikowano 11 września 20159 l Tego akurat nie wiem, ale mam fajny tip, otóż jak robisz jakiegoś SideOpsa, jak już sfultonujesz odpowiednie osoby to zamiast dzwonić po heli możesz po prostu wcisnąć start i wybrać "Return to ACC". Zawsze można zaoszczędzić troche GMP.
Opublikowano 12 września 20159 l Sprawdziłem. Można, ale nie polecam za bardzo, poddanie misji umniejsza nam Fame o 50.
Opublikowano 12 września 20159 l Te diamenty w Resources to można bez problemów sprzedawać? Tylko po to one są? Jak mam pełno ludzi w jednym oddziale i dostarczę ludzi z oceną A+ to oni automatycznie wchodzą do tej grupy, a Ci na samym dole zostają automatycznie przeniesieni gdzieś indziej tak? Ogólnie ostatnio dużo znajduję ludzi z ocenami A, A+, a był nawet z A++. Edytowane 12 września 20159 l przez suteq
Opublikowano 12 września 20159 l W plikach gry jest opis na jakiej podstawie pojawiają się ludzie z rangami S, A, A++, itp. Otóż liczy się łączny poziom wszystkich "działów". Im wyższy tym większe prawdopodobieństwo znalezienia kogoś ze statami S albo A++. Niestety, ale nie znajdziemy nigdzie ludzi ze statami S+ i S++, bo w plikach jest to ustawione na 0. Pobawiłem się tym trochę, pozmieniałem tak, aby znajdowało też S++ ale potem nawet nie dało się gry odpalić, od razu crash
Opublikowano 12 września 20159 l Zrobiłem rękę z ładunkiem elektrycznym(taka żółta), ale nie umiem jej użyć xD ???
Opublikowano 13 września 20159 l Zrobiłem rękę z ładunkiem elektrycznym(taka żółta), ale nie umiem jej użyć xD ??? D-pad w dol, wybierasz jako bron reke, trzymasz L2 i R2, jak sie naladuje ladunek puszczasz R2 blisko jakiegos wroga.
Opublikowano 13 września 20159 l Po true endingu jest możliwość grania dalej, czy muszę wszystko wymaksować zanim zrobię ostatnią misję?
Opublikowano 13 września 20159 l Ktoś wie jak odzyskać battle geara? Dałem abort mission i juz go nie mam
Opublikowano 13 września 20159 l A jakimi zabawkami lubicie grać/co daje wam największy fun? Moim nr 1 póki co to snajpa SERWAL AMR-7(tłumik, półałtomat i kaliber 12,7 robi swoje), helikopter już po 3 strzałach pikuje w dół
Opublikowano 13 września 20159 l Ktoś wie jak odzyskać battle geara? Dałem abort mission i juz go nie mam Graj dalej, po jakimś czasie wróci do bazy.
Opublikowano 13 września 20159 l Ja jestem przy misji Traitor's Caravan i juz szalu dostaje bo przejsc za cholere nie moge.Jakis sposob sprawdzony??
Opublikowano 13 września 20159 l Mieć RPG. Ja musiałem naginać na koniec szlaku i tam rozwaliłem dwa transportery, potem obstawę(Quiet trochę pomogła, ale większość z RPG wyciąłem), a potem to już łatwizna.
Opublikowano 13 września 20159 l Najgorzej jak wpada Skulls. Non stoper gine. Dwa transportery rozwalam bez problemu ale z tymi scierwami mam problem
Opublikowano 13 września 20159 l No ja w nich nawalałem z RPG, Quiet kazałem strzelać, ale oddała jeden strzał w głowę, który zabrał jednemu z 1/4-1/5 hp. Biegałem z jednej strony na drugą i jakoś się udało, ofc musiałem zrobić jeden zrzut ammo bo rakiet zabrakło.
Opublikowano 13 września 20159 l Ta misje na S da sie zrobic w 2 minuty biegnij w kierunku bazy i lec kolo murku az znajdziesz wyrwe w drucie kolczastym przejdz zrob fultona ciezarowki ucieknij Skull Unit -> S
Opublikowano 13 września 20159 l Ja na początku też miałem sporo zgonów ale granaty i grom-1 załatwiły sprawę
Opublikowano 14 września 20159 l ja zrobiłem tą misje na S - jak wyskoczyły skullsy to wsiadłem do jednego z wozów pancernych i z działka zabiłem skullsy. potem balon do ciężarówki i koniec
Opublikowano 14 września 20159 l Albo d-walkerem, praktycznie sie tylko stoi i trzyma palec na strzelaniu.
Opublikowano 14 września 20159 l Nie czaję modyfikacji broni. Wchodzę w menu i przykładowo modyfikuję smg po prawej stronie na żółto pokazują mi się "skille" broni np.: szybsze przeładowanie czy tam większy magazynek i tak sobie modyfikuję i na liście po prawej mam z 10 żółtych modyfikacji, zatwierdzam i przechodzę do wykonywania misji. Podczas wyboru broni do misji wchodzę do menu i wybieram to zmodyfikowane smg a tam żadnych modyfikacji nie ma w broni i ogólnie ta broń, którą modyfikowałem jest znacznie słabsza niż bez modyfikacji... e?
Opublikowano 14 września 20159 l Jak masz opcje Customize, to na kazda grupe broni masz dostepne 3 sloty aby sobie przygotowac 3 wlasne pukawki. Robisz spbie bron, zapisujesz i potem mozesz ja wybrac na ekranie przygotowania do misji i tyle.
Opublikowano 14 września 20159 l To wiem, robią się żółte jak są zmodyfikowane problem w tym, że w opcjach modyfikacji spluwa, którą zatwierdzam ma mnóstwo bajerów a potem jak ją biorę z menu misji to jest gówniana.
Opublikowano 14 września 20159 l W menu misji masz te normalne i też customowe na tej samej liscie, może przewiń w dół ?
Opublikowano 14 września 20159 l No mam, mam, wybieram te zmodyfikowane w menu misji - żółte i są jakieś takie bez żadnych bajerów. Wrócę do chaty to nad tym usiądę bo pewnie czegoś nie widzę - bo jestem ślepy, tak samo było z Quiet i wydawaniem jej poleceń na mapie ;d
Opublikowano 14 września 20159 l No to chyba robisz customowe ale bez modyfikacji. Masz opcje dodawania już zoom bostera do red dota, lasera, latarki, foregripa ? Zrob sobie takiego przeladowanego dziwologa i zobacz czy bedzie na liscie. U mnie nie ma zadnych problemow z customizacja.