Opublikowano 10 września 20159 l Marvel’s Jessica Jones produkcji Netflixa zadebiutuje już w listopadzie a dokładnie 20.11.2015 Teaser bardzo klimatyczny (brak scen) i mocno akcentowany kolorem fioletowym ^_^ , czekam, czekam..... Edytowane 10 września 20159 l przez Malibu
Opublikowano 10 września 20159 l Nie czytałem nigdy komiksów z Jessicą, ale ogólnie bardzo podoba mi się motyw ex-super bohaterki, która pozbawiona mocy zostaje detektywem.
Opublikowano 10 września 20159 l Bardzo dużo tracisz. Alias, bo tak się nazywa jej seria jest jedna z najlepszych komiksowych serii o tematyce superhero dziejących się obok całego zgielku. Jak nie najlepsza. Rozważania Jess na kiblu albo goscinne występy znanych postaci (ostatnio modny Ant-Man) to cos czego sie nie zapomina. Koniecznie nadrobić kto nie czytal.
Opublikowano 11 września 20159 l zrobię to na pewno. jessicę znam głownie jako żonę luka cage'a która ciągle truje mu dupę żeby porzucił zabawę w superbohaterstwo i zajął się życiem rodzinnym.
Opublikowano 17 września 20159 l Autor Oficjalne zdjęcia z serialu Jestem ciekaw jak wypadnie David Tennant jako Purple Man ^_^
Opublikowano 26 września 20159 l Autor Nowy teaser ^_^ Edit Kolejny teaser ^_^ Edytowane 1 października 20159 l przez Malibu
Opublikowano 9 października 20159 l Autor W ten weekend powinien w końcu zostać wypuszczony pełny trailer JJ, na razie Netflix karmi nas klimatycznymi teaserami.... ten jest akurat creepy ^_^ + plakat Edytowane 9 października 20159 l przez Malibu
Opublikowano 9 października 20159 l Purple man coś czuję będzie konkretny. niedawno w daredevilu był niezły arc o jego dzieciach i polubiłem tą postać.
Opublikowano 10 października 20159 l Autor Też coś czuję, że niezły kwas będzie odwalał ^_^ Wszystko na to wskazuje (plakaty promocyjne, komiks darmowy, zdjęcia) iż Daredevil/Matt zawita do Jessici ^_^ Edytowane 10 października 20159 l przez Malibu
Opublikowano 12 października 20159 l Na Comic-Con w NY został pokazany pilot, ogólnie wszyscy pieją z zachwytu. Serial zapowiada się jeszcze mroczniej i brutalniej od Daredevila, są nawet odważne sceny seksu.
Opublikowano 13 października 20159 l Autor Opis sceny sexu Daję w spoiler bo wiadomo.... Luke i Jessica uprawiają ostry seks, pełen charakterystycznej dla Luke’a furii, jakiej nigdy nie widzieliśmy w filmach opartych na komiksach Marvela. Luke leży na Jessice, a ta zachęca go do gwałtowniejszego stosunku. Cage twierdzi, że kobieta nie będzie w stanie tego znieść, ale pewna swego Jessica nalega. Wówczas Luke przewraca ją i zaczyna stosunek od tyłu. W tym momencie kamera robi zbliżenie na pełną rozkoszy twarz Jessiki . Dziennikarze mówią, że Netflix i Marvel nie będą się tutaj ograniczać. Twierdzą, że zobaczymy, jak Killgrave (David Tennat) używa kontroli umysły, by gwałcić kobiety. http://naekranie.pl/aktualnosci/scena-seksu-w-marvels-jessica-jones-opis-753845 Gwałt poprzez kontrolę umysłu Co ten Netflix z Marvelem to ja nie wiem. Zapowiada się grubo. Edytowane 13 października 20159 l przez Malibu
Opublikowano 14 października 20159 l Też coś czuję, że niezły kwas będzie odwalał ^_^ Wszystko na to wskazuje (plakaty promocyjne, komiks darmowy, zdjęcia) iż Daredevil/Matt zawita do Jessici ^_^ Czy ten murzyn po środku to nie ten sam co w kampanii halo 5 ma grać?
Opublikowano 21 października 20159 l Autor Pierwszy trailer już w ten piątek! W końcu ^_^ Edytowane 21 października 20159 l przez Malibu
Opublikowano 23 października 20159 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Up filmik został wykasowany Ale to będzie dobre, Purple Man będzie konkret villain.
Opublikowano 20 listopada 20159 l To jest tak dobre jak DD Cage i Jones i Killgrave świetnie obsadzeni! Scenariusz po 5 odcinkach wydaje się bardzo dobry. Szkoda oglądać ciągiem bo nie chce tego dzisiaj skończyć
Opublikowano 20 listopada 20159 l W HD są dopiero dwa odcinki, nie gadaj Ukjo, że resztę oglądałeś w wersji dla biednych ludzi. Ja zaraz zaczynam seansik