Skocz do zawartości

Marvel’s Jessica Jones - Netflix

Malibu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#takbylo, też mnie dziwi ta maniera, że N "zapomina" po jakimś czasie, że obejrzeliśmy już 1 sezon. 

A JJ póki co się rozkręca, 3 odcinki, w miarę spokojne, nawet trochę przegadane, ale JJ taką ma trochę konwencję. Historia widać, że grzebie w przeszłości JJ, zobaczymy co z tego wyjdzie i czy po Defenders będą jakieś cameo (byłoby to logiczne). 

Opublikowano (edytowane)

Znowu im zamulacz wyszedł? W sumie mam spory serialowy backlog, ale kiedyś tam obejrzę. Pierwszy sezon nawet mi się od pewnego momentu podobał.

Edytowane przez Frantik
Opublikowano (edytowane)

No słaby ten sezon. Pierwszy nie był wybitny ale ciągnął go Killgrave i dało się to oglądać. Tutaj jedna wielka zamuła i słabe efekty. 

I to już 6 ep oglądamy i nadal czekamy aż coś się rozkręci. Nawet do prasowania słabo się nadaje

Edytowane przez qraq_pk
Opublikowano (edytowane)

oglądamy dalej, co tam, pośmiać się można z głupot

Pamiętacie jak mówiłem że Killgrave ciągnął pierwszy sezon? To co zrobili w drugim? Trzy odcinki przed końcem?

Spoiler

...wprowadzili "ducha" kilgrejwa. Że Dźesika ma haluny i on tam nadal siedzi w jej głowie. No zrobili z niego takiego Jokera dla Batmana. Koleś nawet na fioletowo się nosi więc pasuje. Szkoda tylko że bez mocy moze se tylko gadać i to już nie jest to samo. eeeeh Ok słaby motyw ale to i tak najlepsze co się w tym serialu zdarzyło.

I ten durny na maksa motyw z matką Dżesiki. Jezu jakie to tanie. A Trisz na dragach próbująca być twardzielką jest wk.ur.wiająca

Nie no serio są lepsze seriale, nic sie nie straci jak nie zobaczycie tego.

Edytowane przez qraq_pk
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie.

te wszystkie seriale po drugim sezonie DD (mnie się akurat Defenders w miarę podobało jeszcze ale wybitne to nie było, ot dużo akcji) mogłyby po prostu o połowę krótsze. Z Dżesiki, Punishera, LC a nawet Iron Fista może z 6 odcinków dobrego materiału by urzeźbił no ale nie 12, litości. 

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...