Opublikowano 9 marca 20187 l No tak, bo wchodzi się na Netlifx, wielka reklama drugiego sezonu, wielki przycisk ODTWARZAJ. Klikam i odpala się pierwszy sezon.
Opublikowano 9 marca 20187 l #takbylo, też mnie dziwi ta maniera, że N "zapomina" po jakimś czasie, że obejrzeliśmy już 1 sezon. A JJ póki co się rozkręca, 3 odcinki, w miarę spokojne, nawet trochę przegadane, ale JJ taką ma trochę konwencję. Historia widać, że grzebie w przeszłości JJ, zobaczymy co z tego wyjdzie i czy po Defenders będą jakieś cameo (byłoby to logiczne).
Opublikowano 10 marca 20187 l No ja niestety stanąłem na drugim odcinku, ogromny spadek jakości. Nawet nie wiem czy mam ochotę kończyć drugi sezon.
Opublikowano 11 marca 20187 l Znowu im zamulacz wyszedł? W sumie mam spory serialowy backlog, ale kiedyś tam obejrzę. Pierwszy sezon nawet mi się od pewnego momentu podobał. Edytowane 11 marca 20187 l przez Frantik
Opublikowano 11 marca 20187 l No słaby ten sezon. Pierwszy nie był wybitny ale ciągnął go Killgrave i dało się to oglądać. Tutaj jedna wielka zamuła i słabe efekty. I to już 6 ep oglądamy i nadal czekamy aż coś się rozkręci. Nawet do prasowania słabo się nadaje Edytowane 11 marca 20187 l przez qraq_pk
Opublikowano 11 marca 20187 l Ogólnie chyba wszystkie seriale Marvela są ciągnięte przez zaje,bistych villainów a tutaj tego nie ma. Dziwne.
Opublikowano 12 marca 20187 l Bo tutaj villianem jest wewnętrzne rozdarcie Jessiki być czy nie być super, skoro to więcej szkodzi niż pomaga, nic nie rozumiecie. Nie da się tego oglądać.
Opublikowano 13 marca 20187 l oglądamy dalej, co tam, pośmiać się można z głupot Pamiętacie jak mówiłem że Killgrave ciągnął pierwszy sezon? To co zrobili w drugim? Trzy odcinki przed końcem? Spoiler ...wprowadzili "ducha" kilgrejwa. Że Dźesika ma haluny i on tam nadal siedzi w jej głowie. No zrobili z niego takiego Jokera dla Batmana. Koleś nawet na fioletowo się nosi więc pasuje. Szkoda tylko że bez mocy moze se tylko gadać i to już nie jest to samo. eeeeh Ok słaby motyw ale to i tak najlepsze co się w tym serialu zdarzyło. I ten durny na maksa motyw z matką Dżesiki. Jezu jakie to tanie. A Trisz na dragach próbująca być twardzielką jest wk.ur.wiająca Nie no serio są lepsze seriale, nic sie nie straci jak nie zobaczycie tego. Edytowane 13 marca 20187 l przez qraq_pk
Opublikowano 26 marca 20187 l tak jak pierwszy sezon Dżejsiki wciągnąłem chyba w 2 wieczory, tutaj wytrwałem do połowy 3 epa. Nie ma szans żebym to dalej oglądał. Mogliby już zabić ten netfliksowy marvel universe, nic już z tego nie będzie.
Opublikowano 26 marca 20187 l Pytanie, czy w tym sezonie Jessice w końcu skończył się okres, który trwał cały pierwszy sezon?
Opublikowano 26 marca 20187 l Nie. te wszystkie seriale po drugim sezonie DD (mnie się akurat Defenders w miarę podobało jeszcze ale wybitne to nie było, ot dużo akcji) mogłyby po prostu o połowę krótsze. Z Dżesiki, Punishera, LC a nawet Iron Fista może z 6 odcinków dobrego materiału by urzeźbił no ale nie 12, litości.
Opublikowano 26 marca 20187 l Nooo, 11 ep petarda. Jak ktoś bardzo chce to 7 ep, żeby wiedzieć o co chodzi, i od 9 w górę można spoko oglądać.
Opublikowano 7 maja 20195 l Ciekawe, czy bedzie cameo Luke'a i Fista, coby ich też jakoś w miarę godnie pożegnać.
Opublikowano 8 maja 20195 l ciekawe czy będzie cameo Kilgrave'a, coby sezon znowu miał jakiś ciekawy moment ...za chiny nie pamiętam o czym był drugi sezon