Opublikowano 5 października 20168 l To idąc tym tropem jest jeszcze Trails of Cold Steel II, ale mi bardziej chodziło o PS4 exclus. Poza tym Rez jest chyba dedykowany PS VR?
Opublikowano 5 października 20168 l VR w Rez Infinite jest opcjonalne. Z tych, co wymieniłem, pięć to całkowite PS4 ex. Edytowane 5 października 20168 l przez Kasias
Opublikowano 5 października 20168 l idac tym tropem jeszcze exist archive xDDDZaraz dojdziemy do jakiś indie z Armenii jeszcze.
Opublikowano 5 października 20168 l Jest tego dużo, tyle, że łatwo coś pominąć, jak widać. Ale chyba lepiej skończyć wątek, bo w niebezpieczne rejony to zmierza xD A co do ewentualnego przesunięcia GR 2 o półtora miesiąca w Japonii, to byłaby to po prostu ucieczka spod topora FF XV, które zostało na ten dzień przesunięte już po tym, jak Sony podało datę premiery GR 2. OFICJALNIE: premiera 18 STYCZNIA. Powód taki, jak napisałem wyżej - FF XV i TLG. Edytowane 6 października 20168 l przez Kasias
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Jutro demo https://blog.eu.playstation.com/2016/12/21/an-early-christmas-gift-gravity-rush-2-demo-launches-tomorrow/?emcid=social_20161221_68906976&adbid=811603207201771520&adbpl=tw&adbpr=36969785
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Oby było dożo miraży i boss (silny przeciwnki) do zagłady. Będę grał. Edytowane 21 grudnia 20168 l przez MEVEK
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Demko już można ściągać z naszego sklepu: https://store.playstation.com/#!/pl-pl/games/gravity-rush-2-demo/cid=EP9000-CUSA06760_00-GR2EUKIOSK000000
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Demko króciutkie jak diabli. Widać, że dostaniemy dopasioną wersje 1 z kontynuacją historii. Jedynkę bardzo polubiłem a zawsze miałem opory przed graniem babami.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Ograłem demko. Potwierdzam, króciutkie. Klimat bardzo fajny, graficzka spoko, postacie spoko, muzyka spoko. Będą z tego ludzie. Jedyny większy mankament to wariująca praca kamery. Są też lekkie dropy animacji, ale nie ma tragedii czy coś. Edytowane 22 grudnia 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 22 grudnia 20168 l po demku stwierdzilem ze musze kupic remaster jedynki, zbyt ciekawe i oryginanlne to to jest, nie chce zaczynac od dwójki
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Pamiętajcie, żeby jeszcze raz przejść, wybierając drugi wariant dema (no chyba, że od razu pominęliście beginner) - ten trwa dłużej i wprowadza chociażby lunar style. Nie mniej i tak demko jest krótkie.Prześliczna gra. Przejście od Silent Hill, aż do Gravity Rush - to się nazywa wszechstronna wyobraźnia.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l jezu jakie to sliczne, bardzo lubilem jedynke mimo jej wad, mam nadzieje, ze dwojka jednak nie bedzie taka monotomna i dostarcza nam sztosik giereczke
Opublikowano 23 grudnia 20168 l trzeba wogole grac w jedynke czy tam czytac jakies ksiazki czy mozna olac i wystarczy streszczenie operonu?
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Myślè że streszczenie wystarczy jak będzie dobre ALE pierwsza część do bardzo dobra gra a przez remaster to chyba nawet dość ok wygląda na TV.
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Zagrać raczej warto, ale doktoratów nikt nie wymaga :vJak coś to remaster na styczniowej wyprzedaży będzie za 46.50 zł.
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Dostalem to co chcialem. Ogralem to demo bez samouczka. Dodatkowe moce-wow! sterowanie te same, co na vicie, ale jakos latwiej mi sie gralo. Na koncu boss. Mnie sie b.podoba. Dialogi niech beda bardziej soczyste i jest gitara. Wiecej tego samego, bez wiekszych zmian. Kupuje!
Opublikowano 23 grudnia 20168 l odpaliłem demko, pobiegałem chwile i wiecej mi nie potrzeba - bedzie zakup w tygodniu premiery. tak jak w przypadku niera, dostalismy to samo tylko w nowym opakowaniu i na sterydach. zeby jeszcze fabularnie było ciekawie...
Opublikowano 30 grudnia 20168 l Całkiem przyjemne demko, szkoda ze jedynka wynudzila mnie strasznie ze jej nawet nie ukończyłem, wiec brać dwójki raczej nie ma sensu
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Hmm, demo fajne, tylko demo jedynki też było fajne, a pełna wersja potrafiła zmęczyć tymi wszystkimi walkami. Czekam na pierwsze opinie po ograniu pełnej wersji, bo jestem wstępnie zainteresowany.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l jedynka calkiem mily szpil byle nie robić za długich posiedzeń dwojke chetnie sprawdze ale jak używka zejdzie do poziomu 100zl
Opublikowano 3 stycznia 20178 l Jedynka splatynowana po raz drugi :-) Teraz tylko czekanie na dwójeczke, rozwinięcie i wyjaśnienie całej historii.
Opublikowano 3 stycznia 20178 l Tutaj jakiś niby anime które ma być pomostem pomiędzy 1 i 2. https://www.youtube.com/watch?v=h-hs9QQXjSo&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=HNYnsZ5XgDw&feature=youtu.be Jak coś to Gravity Rush Overture w YT. Edytowane 3 stycznia 20178 l przez aphromo
Opublikowano 4 stycznia 20178 l Jedynka splatynowana po raz drugi :-) Teraz tylko czekanie na rozwinięcie i wyjaśnienie całej historii. Za takie osiagniecia dam +, jak dojde do lapika. Tymczasem ja bede dobijal dlcki na vicie. Nie lubie nie miec 100% w takich oryginalnych grach.