Skocz do zawartości

Gravity Rush 2

Featured Replies

Opublikowano

Mi akurat latanie sprawia mega frajde w tym tytule, latanie od wysepki do wysepki traktuje jako wycieczke krajoznawcza no bo postarali sie jesli chodzi o roznorodnosc miejscowek, style walki ? Walka na podlozu i wielkie potwory zloty styl, latajace srebrny styl.

• Odpowiedzi 139
  • Wyświetleń 21,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Japońska reklama:     Mają rozmach

• raven_raven
    raven_raven

Bardzo mi miło, że Sony postanowiło z przytupem uhonorować moje wkroczenie do niebieskiego królestwa tym gościnnym występem w DLC do GR2.

• Oficjalne potwierdzenie tego o czym wszyscy wiedzieli: Gravity Rush 2 zmierza na PS4 w 2016 roku (w Japonii, zachodnia data jeszcze nieznana):  

Opublikowano

Mi też to nie przeszkadza, ale obiektywnie mogli te zadania rozłożyć w obrębie wysepek. Bo na jakąś dalszą wycieczkę to po prostu jest kilkanaście sekund trzymania guzika, bo pomiędzy wysepkami jest pusta przestrzeń. ;)

Ale w ramach znaku pokoju wrzucam coś fajnego:

Opublikowano

Lubie takie klimaty :D

za mlodu chodzilem do klubu jazzowego :)

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

W Austriackim Libro przecenili gre na 10 euroszczy XD czy moze byc cos piekniejszego niz solidna gra, wienczaca przygode za pare monet? Achh ten black friday

Opublikowano

Jak cos to promka jest GR1 za 3 dyszki na PSS

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W PS Store jest taka informacja odnośnie gry:
Po 19 stycznia 2018 r. nie będzie już można korzystać z następujących funkcji sieciowych tej gry:
·         Wysyłanie/przyjmowanie wyzwań
·         Dostęp do rankingu
·         Otrzymywanie/przekazywanie wskazówek dotyczących skarbów
·         Otrzymywanie/przekazywanie/oglądanie zdjęć duchów
·         Zdobywanie Zakurzonych żetonów (Dusty Tokens) i wymienianie ich na nagrody.

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

• 1 rok później...
Opublikowano

Wow, zagrałem w demko i jestem w szoku jakie to kolorowe, fajne, wesołe i takie japońskie. Do tego ciekawe patenty, super muzyka, aż japa się cieszy. Ale ten motion blur to przesadzili, da się to w pełnej wersji zmniejszyć? 

Opublikowano
21 godzin temu, Figaro napisał:

Wow, zagrałem w demko i jestem w szoku jakie to kolorowe, fajne, wesołe i takie japońskie. Do tego ciekawe patenty, super muzyka, aż japa się cieszy. Ale ten motion blur to przesadzili, da się to w pełnej wersji zmniejszyć? 

Tego nie wiem, ale wiem, że pełna wersja jest dość przeciętną grą a już totalnie mnie zmęczyły questy typu zanieś zaproszenia na imprezę pewnej bogatej pani, wizualia to jedno ale brak pomysłu na misje niestety pogrzebał tę grę. 

Opublikowano
5 godzin temu, _Be_ napisał:

Tego nie wiem, ale wiem, że pełna wersja jest dość przeciętną grą a już totalnie mnie zmęczyły questy typu zanieś zaproszenia na imprezę pewnej bogatej pani, wizualia to jedno ale brak pomysłu na misje niestety pogrzebał tę grę. 

Dograłeś do końca? W drugiej części ta gra się rozkręca niestety dużo za późno i przez większość gry jest tak jak piszesz :/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wpierw odpalilem sequel i troche inaczej sobie wyobrazalem. Pierwsza godzina to lazenie pieszo, rozmowy, nuda. A caly czas nastawialem sie na latanie, akrobacje z siłą ciazenia i walki. Odstawilem na jakis czas a wczoraj wlaczylem w koncu kupioną pozniej GR1 Remaster. No i to jest to, od razu pokazane moce, pierwsze zabawy z grawitacja. Przeszedlem 6 chapterow w jeden wieczor. Dwojka ponoc jeszcze lepsza wiec mam nadzieje, ze wroce i wkrece sie tak samo po smetnym poczatku.

Opublikowano

No nie wiem xD ja odpadłem jak już dostałem miasto do eksploracji i quest, który polegał na dostarczaniu listów z zaproszeniem na imprezę. Strasznie japońska gra w tym zlym znaczeniu

A widzę że na tej samej stronie o tym samym pisze, no ładnie padło mi na łeb przez te gierke

Opublikowano
31 minut temu, _Be_ napisał:

No nie wiem xD ja odpadłem jak już dostałem miasto do eksploracji i quest, który polegał na dostarczaniu listów z zaproszeniem na imprezę. Strasznie japońska gra w tym zlym znaczeniu

A widzę że na tej samej stronie o tym samym pisze, no ładnie padło mi na łeb przez te gierke

No ale co gorsza od jedynki?  W pierwszą cześć grałem jeszcze na Vicie i było całkiem si. 

Opublikowano

W jedynkę nie grałem

Opublikowano

To musze przyznac, ze jedynka bardzo przyjemnie wchodzi. Fajna narracja komiksowa, dialogi z jajem, gameplay potrafi zakręcić w glowie perspektywą i orientacja przestrzenną. I zaleta ze to ponoc gra na moze 13h, a nie kolejny wymeczajacy gigant na 150h.

edit

Skonczona w weekend. Bardzo przyjemna historyjka, teraz z większą ciekawością zaczne dwojke, bo mimo nudnego poczatku bez zadnych mocy, chociaz kojarze juz bohaterow i wiem o czym gadaja.

Takze GR1 raczej potrzebne przed GR2 by wciagnac sie w ten swiat.

edit 2

gram w GR2 ok 3h i wtf, czemu to takie nudne :( Powolne, smętne, ciagly tutorial i zjeżdżanie do kopalni. meh

edit 3

designer, który stwierdził "ale fajnie będzie dorzucić 'insta fail stealth mode' do misji, powinien gnić w piekle. Zamiast skupić się na najmocniejszej stronie, czyli szybkiej chaotycznej akcji, to praktycznie co 2h mam albo śledzenie kogoś, albo denny trial & error by dostać się do celu niewidzialną (a ubzduraną przez twórców) ścieżką.

Edytowane przez _Red_