XM. 10 881 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) Wygląda zaje.biście! Podobno tworzone przez Team Ninja od NG JARAM SIĘ! Edytowane 15 września 2015 przez XM. 1 Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 nioh nioh serio wygląda bardzo fajnie, trzeba będzie czekać chyba. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 patrzyłem na gameplay tylko kilka sekund (bo w pracy cięzko oglądać kiedy patrzą ci przez ramie i coś chcą x)), ale kuźwa wygląda to bardzo fajnie. Dawno nie było tego typu gierki Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Wstępnie jestem zainteresowany. Oby gra wyszła poza kkw. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) Koei w zasadzie wszystko wydaje na zachód, więc i to wydadzą. Nie wierzyłem, że kiedyś ta gra wyjdzie (toż to chyba pierwsza gra oficjalnie pokazywana na Ps3)Gameplay z trailera wygląda jak mix Onimushy i Soulsów (mam dziwne wrażenie, że Sony udzieliło silnika z Bloodborne do produkcji tego tytułu).Oczywiście czekam.Edit:Już oficjalnie: Team Ninja developerem, ex na PS4.Edit2:Gra określana jest przez twórców jako "Dark Sengoku Action RPG". Edytowane 15 września 2015 przez Hendrix Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Twórcy również zapowiadają, że będziesz często zdychał. Soulsy. Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 15 września 2015 Autor Opublikowano 15 września 2015 Nie Soulsy tylko Ninja Gaiden, byli pierwsi z milionem zgonów na etap i nie mieli co kopiować od DS. Z resztą, jedyną rzeczą jaką widzę zaczerpniętą z tej serii jest klimat Bloodborne, reszta to Ninja Gaiden (pełno assetów) i Onimusha (walka identyczna jak w ten serii). Ogólnie wszystko na plus, ale jest i minus - design głównego bohatera to pomyłka i średnio mi się widzi bieganie Geraltem... Ogólnie petarda, na pewno wezmę na premierę (nie wiem czy konsolę), trzeba wspierać slasherki. 1 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Fajnie, że gra nie pojawiła się na PS3e gdzie po trailerze wyglądała, jak by miała być tępawą młócką, ala Dynast Wariors. Projekt przesunęli na PS4 i wygląda na to, że inspiracja serią Onimusha jest sporo, co dobrze rokuje dla tej gry. Przemierzanie tej mrocznej krainy jako samotny Wilk oraz szlachtowanie najwymyślniejszych maszkar, na pewno bedzie dawało mnóstwo frajdy. Nowej Onimushy od Srapcomu raczej się nie doczekamy, a tu taka niespodzianka - Super. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 o, drugi porządny ex na plejstejszon vier i do tego wygląda jak miks onimushy, ninja gaiden i otogi, szykuję piniondz Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 o Otogi - masakrator w swej dziedzinie. X-bołnowcy powinni słono płakać, że im wielmożny Microsyf trzeciej części nie szykuje. Cytuj
dzialkowiec 35 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Czuć NG spod dłuta Tecmo - widać to przy finisherach i typowym zbliżeniu kamery, jak w Gaidenach. Fajnie, że ex na ps4. Przynajmniej skupią się na jednej platformie i może wyjdzie z tego coś sensownego. Od razu przekonamy się jak sprawuje się engine, na którym pewnie wydadzą NG4 Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Wygląda na tytuł dla którego warto kupić konsolę. Czuję w tym mocną inspirację BB, ale jak się uczyć to od najlepszych. Cóż, jaram się. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Według Famitsu gra ma działać w 60 fps. Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 15 września 2015 Autor Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) Według Famitsu gra ma działać w 60 fps. No to pierwsza mądra decyzja już za nimi, spedalonemu cintematic expierience w slasherze stanowcze "nie". Edytowane 15 września 2015 przez XM. Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Jak to się genialnie prezentuje. Tak mi brakowało gierek w takich klimatach, a tu proszę jaka niespodzianka. Nowe Yakuzy,teraz Ni-Oh ciekawe co jeszcze będzie pokazane na TGS. Zakup Ps4 coraz bardziej nabiera sensu. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Koei w zasadzie wszystko wydaje na zachód, więc i to wydadzą. Nie wierzyłem, że kiedyś ta gra wyjdzie (toż to chyba pierwsza gra oficjalnie pokazywana na Ps3) Gameplay z trailera wygląda jak mix Onimushy i Soulsów (mam dziwne wrażenie, że Sony udzieliło silnika z Bloodborne do produkcji tego tytułu). Oczywiście czekam. Edit: Już oficjalnie: Team Ninja developerem, ex na PS4. Edit2: Gra określana jest przez twórców jako "Dark Sengoku Action RPG". Masz na myśli Genji Days of Blade. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Nie, mam na myśli Ni-Oh, gra teoretycznie została zapowiedziana w 2004 roku, jeszcze przed fuzją z Tecmo (a w 2005 pojawił się pre-render). Koei podobał się koncept gry w erze Sengoku, więc postanowili powrócić i zmodernizować stare (i niespełnione) plany.Sam ów koncept, był zainspirowany w dużej mierze przez niedokończony scenariusz Kurosawy, żeby było jeszcze ciekawiej, to syn wielkiego Akiry miał go dokończyć i nakręcić film, który towarzyszyłby grze. Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Sam ów koncept, był zainspirowany w dużej mierze przez niedokończony scenariusz Kurosawy, żeby było jeszcze ciekawiej, to syn wielkiego Akiry miał go dokończyć i nakręcić film, który towarzyszyłby grze. Tym fragmentem mnie zaciekawiłeś. Będę musiał poszukać w sieci wiecej info na ten temat bo brzmi to intrygująco. Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 16 września 2015 Autor Opublikowano 16 września 2015 :[ Mam nadzieję, że pokażą jakiś dłuższy gameplay na targach. Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Też mi się to rzuciło w oczy XD Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Jak nam wszystkim no ale w scenariuszu Kurosawy jest białowłosy kolo. Do tego rysy jak biały wilk i deżawi gotowe. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Takich podobieństw można się wszędzie doszukiwać a projekt postaci Ni-Oh masz już z 2004 roku więc raczej nie mieli co z Wieśka 3-ki zrzynać. Zresztą skoro to ma być dark sengoku to typowy samurai miał kitę a że białowłosy to tylko bardzie badass;-) Kurde jaram się i punkt dla tego komu też skojarzył się tutaj nie tylko Onimusha ale i Otogi ;-D Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 Pojawił się dłuższy gameplay, niestety potato quality (Nico Nico ). Inspiracje widać. Od Ninja Gaiden, po Soulsy, Otogi i Onimushę. Nawet w takiej jakości dobrze to się prezentuje (elementy zbroi, animacje, efekty cząsteczkowe)https://www.youtube.com/watch?v=yuY6R-iF3XU 1 Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 17 września 2015 Autor Opublikowano 17 września 2015 O JA PIER.DOLE!!!No niesamowite, myślałem, że to xbox w przyszłym roku będzie mnie miał w swoich sidłach wraz ze Scaleboundem, a tu totalnie znikąd wyskakuje Nioh i robi na mnie jeszcze większe wrażenie!- 60 klatek! - zaje.bisty movement -KLIMAT pierwszych chapterów Ninja Gaiden OG -system walki z onimushy i dark souls - pasek staminy u wrogów - super design przeciwników i bossa Oby poszli w wymaganie skilla jak w Soulsach i system rpg nie był czymś najważniejszym (szkoda, że aż tak po chamie nawet ściągnęli jakaś budę do levelowania), do tego kustomizacja. O jezusie, czekam jak cholera, jaram się niesamowicie! POZAMIATANE! Widac, że przerwa od Ninja Gaiden wychodzi studiu tylko na dobre. Jeszcze jakbym się dowiedział, że nie pracuje nad tą grą Yosuke Hayashi to 1 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 17 września 2015 Opublikowano 17 września 2015 Stawiam, że warstwa erpegowa będzie nawet trochę lżejsza niż w Soulsach, za to bronie i pancerze...( dla osób jarających się epoką sengoku to już w ogóle będzie miód). Walka już wygląda super (movement sety, weapon sety, szybki roll). Największa pozytywna niespodzianka na TGS. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi