Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

I to aż do 5 września. Poprzedniego nie ograłem tylko zagrałem u kumpla. Teraz nie odpuszczę. Podobno debiut jeszcze w tym roku. 

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 337,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gra jest (pipi)aniutkim kosiorem, day one będzie uskuteczniane mocno.   Zacznijmy może od tego ze klimat w tej grze to strzał w 10tke dla mnie, a jakby tego było mało to devi jeszcze na dzień dobry

• Ja nie wiem co wy widzicie w tej grze. Ja po paru dniach spędzonych z ta gra czułem się jakbym powrócił do ery ps2 czy ps3, w negatywnym znaczeniu tego słowa. Ja rozumiem, ze w Japonii pozamykali wszy

• Nioh? Tylko nówka ze sklepu, takie gry są na wymarciu, więc trzeba to wspierać w odpowiedni sposób. Kto wie, może grze uda się przebić jak swego czasu Demon's Souls, które też wyskoczyło znikąd i prze

Opublikowano

I szykuje sie kolejne XX godzin w DEMIE xddd

Az boje sie pomyslec na ile wsiakne jak pelniak wyjdzie.

Opublikowano

Mam chęć na tego Nioh.

Niestety dopiero są 3 gry dla których warto kupić PS4 - Nioh, Nier i Bloodborne. Jak będzie 5 to kupuję.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy trailer:

nioh.gif

Edytowane przez Hela

Opublikowano

ale będę się bał tych pająków je,banych :banderas:

Opublikowano

Dodali opcjonalny tutorial, zmienili ekrany loadingów i całość zdaje się chodzić ciut żwawiej w stosunku do poprzedniego demka. Wrażenia na szybko po pół godzinie gry :)

Opublikowano

OMG ile spędziło się w alphie, teraz tylko odliczam godziny do końca pracy i lecę 60 klatek na sekunde do domu grać :D

Opublikowano

I co... wszyscy napyerdalają, przez co nikt inny poza Frantikiem nie podzieli się wrażeniami? :P

Opublikowano

Czy to nowe demo to jest to samo co było plus coś jeszcze czy zupełnie nowy stuff?

Opublikowano

Troche ulatwili, dodali strafe'a na locku, nie meczysz sie po wypstrykaniu ze staminy, stamina nie wyczerpuje sie tak szybko przy blokowaniu jak w alfie, usuneli wytrzymalosc ekwipunku i poki co na razie tyle zauwazylem.

Dodali tez samouczek, oraz 2 misje nowe, z alfy tylko pierwsza misja zostala. Drugiej nie ma.

Poprawili grafe, chodzi plynniej i wciaz gra sie N I E S A M O W I C I E :banderas:

Opublikowano

Za ukonczenie dema jakies dlc sie ma dostac w  pelnej wersji?

Opublikowano

Chyba zgwałcę kumpla,żeby pożyczył mi trójnoga dla tego demka :fsg:

Opublikowano

z alfy tylko pierwsza misja zostala. Drugiej nie ma.

To lipton, bo pierwsza rozpykana parę razy, ale drugiej już nie zdążyłem przejść do końca...

Włączyłem ściąganie na wieczór, więc dziś zainstalowane i mógłbym grać, ale jakoś tak wciągnąłem się w Deus Ex Human Revolution na PS3, że nie bardzo mi się chce zmieniać klimaty - ech, problemy pierwszego świata :P

Opublikowano

wciąż są 2 tryby w 720 i 1080p za to z lepszym framerate pierwszy?

wyjście z locka wciąż odbywa się przez gwałtowne muśnięcie analoga jak w pierwszym demie?

Opublikowano

ja wciskam R3 i lock się dezaktywuje

wciąż GOTY z lepszą grafą