Opublikowano 20 lipca 20168 l I to aż do 5 września. Poprzedniego nie ograłem tylko zagrałem u kumpla. Teraz nie odpuszczę. Podobno debiut jeszcze w tym roku.
Opublikowano 20 lipca 20168 l I szykuje sie kolejne XX godzin w DEMIE xddd Az boje sie pomyslec na ile wsiakne jak pelniak wyjdzie.
Opublikowano 20 lipca 20168 l Mam chęć na tego Nioh. Niestety dopiero są 3 gry dla których warto kupić PS4 - Nioh, Nier i Bloodborne. Jak będzie 5 to kupuję.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Nawet nie bede ogladal. Wiadomo, ze ta gra to day 1. Juz ustalili premiere w tym roku?
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Sprawdzaliście czy już jest do pobrania? Betę już można pobierać. https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/nioh-%e2%80%93-wersja-demonstracyjna-beta/cid=EP4108-CUSA05831_00-NIOHBETADEMO0000?utm_medium=ps&utm_campaign=SIEE_Paid_Search_Store_Acquisition&utm_source=Google&utm_term=ps-we-5-89521&utm_content=Mediacom_Paid_Seach_Acquisition_PlayStation_Store_EMEAR_Always_ON_Google&emcid=ps-we-5-89521
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Dodali opcjonalny tutorial, zmienili ekrany loadingów i całość zdaje się chodzić ciut żwawiej w stosunku do poprzedniego demka. Wrażenia na szybko po pół godzinie gry
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l OMG ile spędziło się w alphie, teraz tylko odliczam godziny do końca pracy i lecę 60 klatek na sekunde do domu grać
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l I co... wszyscy napyerdalają, przez co nikt inny poza Frantikiem nie podzieli się wrażeniami?
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Wszystkie Soulsy rozpykane a tu mnie biją że aż wstyd. Nie ma lekko, wymagający tytuł się szykuje.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Czy to nowe demo to jest to samo co było plus coś jeszcze czy zupełnie nowy stuff?
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Troche ulatwili, dodali strafe'a na locku, nie meczysz sie po wypstrykaniu ze staminy, stamina nie wyczerpuje sie tak szybko przy blokowaniu jak w alfie, usuneli wytrzymalosc ekwipunku i poki co na razie tyle zauwazylem. Dodali tez samouczek, oraz 2 misje nowe, z alfy tylko pierwsza misja zostala. Drugiej nie ma. Poprawili grafe, chodzi plynniej i wciaz gra sie N I E S A M O W I C I E
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l z alfy tylko pierwsza misja zostala. Drugiej nie ma. To lipton, bo pierwsza rozpykana parę razy, ale drugiej już nie zdążyłem przejść do końca... Włączyłem ściąganie na wieczór, więc dziś zainstalowane i mógłbym grać, ale jakoś tak wciągnąłem się w Deus Ex Human Revolution na PS3, że nie bardzo mi się chce zmieniać klimaty - ech, problemy pierwszego świata
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l wciąż są 2 tryby w 720 i 1080p za to z lepszym framerate pierwszy? wyjście z locka wciąż odbywa się przez gwałtowne muśnięcie analoga jak w pierwszym demie?