wet_willy 2 163 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Ok chyba czas przestawiac sie na granie w ciezkiej zbrojce bo ich wyglad ogolnie rozwala <3 ( Bansai przejdziesz mi gierke? ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 486 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 A to jest "chronologicznie"? W sensie pierwszy hełm za alphę, drugi za betę? Bo bety niestety nie tknąłem nawet, ale alpha zaliczona, Onryoki pokonany, a to chyba jego podobizna? Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 A to jest "chronologicznie"? W sensie pierwszy hełm za alphę, drugi za betę? Bo bety niestety nie tknąłem nawet, ale alpha zaliczona, Onryoki pokonany, a to chyba jego podobizna?Masz w lewym górnym rogu tych obrazków znaczek alphy i bety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 No i poza tym wyglada jak Onryoki Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Gdzie to najlepiej zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza
musoil 47 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Pogromca Soulsów nadchodzi. Miyazaki poczuł oddech nioh na karku, i odpuścił sobie soulsy w przyszłości na tegorocznym TGS, dopiero może na E3 2017 ujawnią (sporo zatrudnili programistów doświadczonych, celują w 60fps na ps4 pro i scorpio i duży skok graficzny i pod względem mechaniki, bloodborne tylko z dodatkowym ,,tajemniczym twistem''). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 Wiem, że to taki trollo żart z tym pogromcą soulsów wyżej. Ta gra powstała i wypłynęła tylko i wyłącznie na popularności soulsów. Mam oczywiście nadzieję, że będzie od nich lepsza i system walki również będzie prosty i przystępny jak w soulsach, a nie przekombinowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2016 System walki jest tak z 2 klasy nad Soulsami, a czy gra bedzie pogromca Soulsow no to sie oceni dopiero po skonczeniu, jednak sam klimat i system walki daja tej grze u mnie juz grube przody pod tym wzgledem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 Porównywać system walki z Soulsów i NioH pod kątem który lepszy... A Dark Souls w ogóle jakiś ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Jak ta gra będzie za(pipi)ista 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 O s(pipi)esyn zeby tylko było jeszcze 20h gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Samo demo mi tyle zajelo, moze nawet wiecej, a przeszedlem je tylko raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 4 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Full ma być na 70h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 O s(pipi)esyn zeby tylko było jeszcze 20h gry Ta gra bedzie z 3 razy dluzsza minimum, to juz po samej alfie mozna bylo stwierdzic. Poza tym game director wypowiedzial sie na ten temat: How long do you expect it will take players to complete the game, on average? Yasuda: It will take on average around 70 hours. http://wccftech.com/niohs-game-director-the-game-will-take-70-hours-on-average-no-plans-for-pc-release-currently/ Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 day one jak chuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 No mam nadzieje ze tworcy dadza mozliwosc ustaeic sobie japonska wersje jezykowa z pol napisami Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) A to Nioh będzie miało polskie napisy? Raczej wątpię :o Edytowane 4 grudnia 2016 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 (edytowane) Edytowane 8 grudnia 2016 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 Ta kusarigama Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 (edytowane) No mam nadzieje ze tworcy dadza mozliwosc ustaeic sobie japonska wersje jezykowa z pol napisami ja mocno licze na tureckie napisy z czeskim dubbingiem System walki jest tak z 2 klasy nad Soulsami, a czy gra bedzie pogromca Soulsow no to sie oceni dopiero po skonczeniu a pogromcą nioh będzie pewnie virtua fighter 6 z systemem walki 18 klas wyżej O s(pipi)esyn zeby tylko było jeszcze 20h gry dla wielu to będzie max 5 godzin gry gdyż nastąpi niekontrolowany rage quit i gra pofrunie na ebay/alegro osobiście liczę na co najmniej 150h jednym buildem (a zrobie minimum 2)......nie no ku.rwa bez zartów, 20h to się bedę zastanawiał w co dawać punkty i testował skille. madrzy ludzie zapytają ile bedzie stejdży o rozpiętości 1 i 2 z drugiej bety.....10 takich + wersje twighlight + pare bonusowych i kilka dueli to będzie w ku.rwe grania a nawet więcęj Edytowane 20 grudnia 2016 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 Na ostatnich streamach reżyser gry ciągle mówi: 70 godzin na fabułę - w sumie jest to możliwe, mapa wydaje się spora. Na dzisiejszym pokazali też możliwość zmieniania skórek bohatera (w cutscenkach nadal jest William) - całkiem sporo, każda z innym guardianem.Skórki prawdopodobnie odblokowuje się grając online (za punkty otrzymywane w ten sposób). Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 486 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 70h to byłoby samo suche przejście, bez rozkminiania, grindowania i powtarzania nieudanych podejść. Ja sobie nie wyobrażam jakichkolwiek Soulsów (a Nioh do nich zaliczam) bez minimum 150h na liczniku, także ten... No chyba, że się odbiję dość mocno - ubiłem tylko Onryoki'ego, na resztę już nie starczyło czasu, ale wiem, że chcę spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 20 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2016 System walki jest tak z 2 klasy nad Soulsami, a czy gra bedzie pogromca Soulsow no to sie oceni dopiero po skonczeniu a pogromcą nioh będzie pewnie virtua fighter 6 z systemem walki 18 klas wyżej Nie-e bo to bijatyka a nie napierdalanka z mieczem i statystykami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 21 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=rIXJRkjn-b4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 21 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2016 Mogłeś podpisać to jakoś :vTo jest wczorajszy stream, w którym pokazują nowe skórki na Williama, dodatki do wydań etc. Sporo rozmawiają, więc bez znajomości japońskiego radzę przewijać materiał na urywki gameplayu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi