Hubert249 4 285 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 O jej czekam do jutra i podejmę decyzję Switch czy PS 4 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Obledne screeny. Klimat sie z nich wylewa. Ten bialy tygrys w tych ozdobach przypomina mi sie Amaterasu z Okami :P ale w ogole ci przeciwnicy( sowa czy tam orzel!!), kwitnace wisnie i juz kocham ta gre Teraz dopiero zauwazylem ze to tygrys szablozebny W becie mozna bylo przejmowac guardianow od lordow wiec mam nadzieje ze bedzie mozna sie z nim bujac. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 No Bansai, gdzie obiecane filmiki ?! Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Cholerka zapomnialem Tak jak obiecalem, non stop parowanko: 1 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Jest to gdzieś do zamówienia w pudełku poza Ultimą? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 No miodzio, podoba mi się tak kontra, będzie grane na nią :obemi: Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Jest to gdzieś do zamówienia w pudełku poza Ultimą? Wydawcą jest Koei Tecmo więc na takim ..... jakim jest PL będzie problem z pudełkami. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 wydawcą został sony. nie wiem czy wszędzie, czy tylko poza jp Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 (edytowane) wydawcą został sony. nie wiem czy wszędzie, czy tylko poza jp Info z blogu playa. It’s not long until Nioh hits shelves next year and to say we are excited is an understatement! Bringing it to you has taken some work, but we’re happy to announce that Nioh will now be published in partnership with Sony Interactive Entertainment across Europe, America and Asia (excluding Japan). Niby partnerstwo, ale fakty są takie, że prawie nigdzie nie ma pudełek, a na allegro jedna sztuka za 300 zł. Dobrze, że tego sztosa jak dla mnie można brać w cyfrze. Gorzej dla kolekcjonerów pudełek. Edytowane 15 stycznia 2017 przez Xantu Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Szkoda, że nie ma pudełek u nas. Cyfry w pełnej cenie nie kupię. Cytuj
Dante 451 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Jest to gdzieś do zamówienia w pudełku poza Ultimą? Wydawcą jest Koei Tecmo więc na takim ..... jakim jest PL będzie problem z pudełkami. Pisałem do kobiety od PR Sony i w Polsce za grę odpowiada ich firma. Czy będą pudełka się nie dowiedziałem. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Zaczynaja sie powoli wydania bez pudelek by powoli przerzucic graczy na cyfry? Ni chooja nawet z Ni Oh'em :/ Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 (edytowane) Jest to gdzieś do zamówienia w pudełku poza Ultimą? Wydawcą jest Koei Tecmo więc na takim ..... jakim jest PL będzie problem z pudełkami. Że co pudełka nie będzie? Kogoś chyba po(pipi)ało, że kupie cyfre. Edytowane 15 stycznia 2017 przez Kyokushinman Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Zawsze mozna zamowic pudelko z uk jak cos, w demo nie miałem okazji zagrać ale oglądając gameplay mam mega ciśnienie na nioha Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 w polsce z takich nablizszych premier to sporo gier jest bez pudełka w dystrybucji: gravity rush 2, nier, nioh... ultima niby ma w ofercie, ale znajac zycie przed premiera rozesla maile, ze przepraszaja bo nie dostali gierki na magazyn. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Mnie się tam wydaję, że te gry znajdą się na Polskich półkach. No przecież takie Gravity Rush Remastered było, to dwójka również powinna się pojawić. Ja bym się na zapas nie martwił, imo wydaje mi się, że pojawią się pewnie w małych nakładach ale będą. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 w polsce z takich nablizszych premier to sporo gier jest bez pudełka w dystrybucji: gravity rush 2, nier, nioh... Co oni, jaja sobie robią? Cyfrówki nie mam zamiaru kupować, bo jestem pudełkowym kolekcjonerem. Gdzie my koorva żyjemy? To jest środkowa Europa, czy jakiś Afganistan? Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Ograniczona ilość pudełek dotyczy tylko Polski? Bo jeśli nie to zaraz składam preorder na Amazonie. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 A Niera to przypadkiem nie wydaje Square Enix? Trochę smutne rzeczy piszecie, pewno będę musiał ściągnąć z game swojego Niera, zwłaszcza dla steelbooka. Szkoda swoją drogą, że Nioh nie ma takiego wydania, zabrałem się za zbieranie metalu ostatnio. Cytuj
Dante 451 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Nier będzie w pudełkach bo gierkę wydaje u nas Cenega. Nioh szukam w krajowych sklepach internetowych i bieda. Ogólnie gra powinna mieć jakąś solidną kampanię reklamową a tu tak trochę prawie nic na temat gierki i tylko osoby zainteresowane wiedzą o jej istnieniu. Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Ale czym Wy się martwicie przecież te 3 gierki są jak na nasz rynek tak niszowe że spokojnie starczy dla każdego zainteresowanego. Cytuj
Dante 451 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 No jak ma cyfrówek nie starczyć? Martwię się tym że produkcja taka jak Nioh nie odniesie odpowiedniego sukcesu i trzeba będzie czekać wieki na jakiegoś sequela albo podobny tytuł. Zwłaszcza że Koei jedzie na samych niszowych produkcjach i z każdą nową grą trzęsę portami że będzie klapa i upadną. Może tylko moje wrażenie ale jeszcze kilka miesięcy temu liczyli na to, że Nioh to będzie ich Dark Souls. Potem ten cały układ z Sony pewnie jeszcze zaostrzył ich apetyt. Cytuj
messer88 6 589 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Doczytałem. Niezła lipa, mam nadzieję że jednak coś się poprawi z dostępnością pudełek.. Mniejsze sklepy pewnie będą i tak targać gierki zza granicy tak więc może nie będzie tak źle z tym Niohem. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Nioh jest nas na razie w ultimie. Gorzej że steelbook Nier Automata to na razie u nas niewiadoma. dobrze że przynajmniej Yakuza 0 jest łatwo dostępna i to od 199 zł Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 No jak ma cyfrówek nie starczyć? Martwię się tym że produkcja taka jak Nioh nie odniesie odpowiedniego sukcesu i trzeba będzie czekać wieki na jakiegoś sequela albo podobny tytuł. Zwłaszcza że Koei jedzie na samych niszowych produkcjach i z każdą nową grą trzęsę portami że będzie klapa i upadną. Może tylko moje wrażenie ale jeszcze kilka miesięcy temu liczyli na to, że Nioh to będzie ich Dark Souls. Potem ten cały układ z Sony pewnie jeszcze zaostrzył ich apetyt. Koei ma za sobą jeden z najlepszych okresów w historii firmy, nie upadną (akcje firmy urosły przez rok o ponad 15%). Pewnie Nioh ma stosunkowo mały pierwszy nakład (to samo GR2), nie zdziwiłbym się gdyby zainteresowanie grą przerosło pierwotne oczekiwania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi