Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Panowie, nie siejcie defetyzmu z tym brakiem pudełka, wszak do premiery jednak trochę czasu zostało. Sądzę, że niedługo wszystko się wyjaśni i to w pozytywny sposób...

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 336,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gra jest (pipi)aniutkim kosiorem, day one będzie uskuteczniane mocno.   Zacznijmy może od tego ze klimat w tej grze to strzał w 10tke dla mnie, a jakby tego było mało to devi jeszcze na dzień dobry

• Ja nie wiem co wy widzicie w tej grze. Ja po paru dniach spędzonych z ta gra czułem się jakbym powrócił do ery ps2 czy ps3, w negatywnym znaczeniu tego słowa. Ja rozumiem, ze w Japonii pozamykali wszy

• Nioh? Tylko nówka ze sklepu, takie gry są na wymarciu, więc trzeba to wspierać w odpowiedni sposób. Kto wie, może grze uda się przebić jak swego czasu Demon's Souls, które też wyskoczyło znikąd i prze

Opublikowano

Gadałem z Playstation Polska, nioh będzie w PL wydany w pudełku, także luźna guma panowie!

Opublikowano

Tym bardziej, że gra dopiero jedzie do tłoczni (dzisiaj osiągnęli golda) - nie martwiłbym się dostępnością.

Edit:

Dzisiaj spada też embargo na zapowiedzi gry, pewnie będzie sporo nowego do czytania/oglądania.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Bansai już pewnie zaciera ręce pod kocykiem

Opublikowano

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Coraz bardziej się hajpuję kurcze pieczone. 

Opublikowano

Ja to samo. Jako przyszły, świeży posiadacz PS4 mam dylemat czy zacząć od Bloodborne czy Ni Oh

Opublikowano

W tego typu gry najfaniej sie gra jak temat jest zywy i kazdy jest chetny do pomocy w razie czego, wiec obstawialbym Nioha, widze ze w dks3 niedawno grales, wiec tez dobrym pomyslem moze byc krotka przerwa od tej formuly.

Ale tak czy siak, to jest jeden z tych dylematow ktore nie maja zlego wyboru :cool:

Opublikowano

W DS3 i BB gra się kompletnie inaczej, wiec ciężko zmęczyć się formułą. Czego nie wybierze, będzie zadowolony.

Opublikowano

W DS3 została mi już sama końcówka, tylko nie mogę zatłuc, tych przeklętych Lothric Twins :P Ale wybiorę Ni-Oh i będę jarał/ w(pipi)ial się razem resztą forumka.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

W DS3 i BB gra się kompletnie inaczej, wiec ciężko zmęczyć się formułą.

Dla mnie DS3 byl bardzo podobny do BB, moze nawet za bardzo. Spedzilem z tymi grami sporo czasu zarowno w singlu jak i w coopie/pvp i w obie gralo mi sie cholernie podobnie.

Opublikowano

Nioh tam przynajmniej można coś komuś odciąć, a nie niezniszczalne kukiełki :P

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Fajnie fajnie tylko klimat masakrycznie psują wyskakujące błyskotki z przeciwników. 

Opublikowano

Dla mnie najwiekszym a zarazem najmniejszym ficzerem jest mozliwosc schowania broni do pochwy w pieknym stylu strzepujac z niej krew ktora potem laduje na scianach/ziemi. :cool:

Opublikowano

Ja bym teraz wziął BB tylko koniecznie GOTY i ograł akurat do premiery Nioha :)

Kolego ja jeszcze nawet nie mam PS4.  Czekam na premierę białego slima. Swoją drogą moje ostatnie PlayStation nie licząc PSP, to było PS2 z God of war 2 :ohboy:

Opublikowano

Soul ale ty sie przepros z BB i DS3 bo grzeszysz te gierki po odpychajacym poczatku jak juz ogarniesz system to gameplayowo sa masakratorami.

Edit dodaje do listy Salt and Sanctuary :banderas:

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Bardziej myślałem nad Corvo Attano  :notbad:

@Zetta 

I BB i DS3 dałem szansę, niestety nie pykło  :dunno:

Opublikowano

Bardziej myślałem nad Corvo Attano  :notbad:

@Zetta 

I BB i DS3 dałem szansę, niestety nie pykło  :dunno:

Nie pykło bo pyknąć nie mogło. ZTCP to jesteś zwolennikiem technicznego ciachania, opartego głównie na kombosach, z którym to systemem Dark Soulsy nie mają absolutnie nic wspólnego...