Opublikowano 15 stycznia 20178 l Panowie, nie siejcie defetyzmu z tym brakiem pudełka, wszak do premiery jednak trochę czasu zostało. Sądzę, że niedługo wszystko się wyjaśni i to w pozytywny sposób...
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Gadałem z Playstation Polska, nioh będzie w PL wydany w pudełku, także luźna guma panowie!
Opublikowano 16 stycznia 20178 l Tym bardziej, że gra dopiero jedzie do tłoczni (dzisiaj osiągnęli golda) - nie martwiłbym się dostępnością.Edit:Dzisiaj spada też embargo na zapowiedzi gry, pewnie będzie sporo nowego do czytania/oglądania. Edytowane 16 stycznia 20178 l przez Hendrix
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Ja to samo. Jako przyszły, świeży posiadacz PS4 mam dylemat czy zacząć od Bloodborne czy Ni Oh
Opublikowano 17 stycznia 20178 l W tego typu gry najfaniej sie gra jak temat jest zywy i kazdy jest chetny do pomocy w razie czego, wiec obstawialbym Nioha, widze ze w dks3 niedawno grales, wiec tez dobrym pomyslem moze byc krotka przerwa od tej formuly. Ale tak czy siak, to jest jeden z tych dylematow ktore nie maja zlego wyboru
Opublikowano 17 stycznia 20178 l W DS3 i BB gra się kompletnie inaczej, wiec ciężko zmęczyć się formułą. Czego nie wybierze, będzie zadowolony.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l W DS3 została mi już sama końcówka, tylko nie mogę zatłuc, tych przeklętych Lothric Twins :P Ale wybiorę Ni-Oh i będę jarał/ w(pipi)ial się razem resztą forumka. Edytowane 17 stycznia 20178 l przez chris85
Opublikowano 17 stycznia 20178 l W DS3 i BB gra się kompletnie inaczej, wiec ciężko zmęczyć się formułą. Dla mnie DS3 byl bardzo podobny do BB, moze nawet za bardzo. Spedzilem z tymi grami sporo czasu zarowno w singlu jak i w coopie/pvp i w obie gralo mi sie cholernie podobnie.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Ja bym teraz wziął BB tylko koniecznie GOTY i ograł akurat do premiery Nioha :)
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Nioh tam przynajmniej można coś komuś odciąć, a nie niezniszczalne kukiełki :P Edytowane 17 stycznia 20178 l przez Soul
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Nioh tam przynajmniej można coś komuś odciąć, a nie niezniszczalne kukiełki :P Fajnie fajnie tylko klimat masakrycznie psują wyskakujące błyskotki z przeciwników.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Nioh tam przynajmniej można coś komuś odciąć, a nie niezniszczalne kukiełki :P Dla mnie najwiekszym a zarazem najmniejszym ficzerem jest mozliwosc schowania broni do pochwy w pieknym stylu strzepujac z niej krew ktora potem laduje na scianach/ziemi.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Ja bym teraz wziął BB tylko koniecznie GOTY i ograł akurat do premiery Nioha :) Kolego ja jeszcze nawet nie mam PS4. Czekam na premierę białego slima. Swoją drogą moje ostatnie PlayStation nie licząc PSP, to było PS2 z God of war 2
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Nioh tam przynajmniej można coś komuś odciąć, a nie niezniszczalne kukiełki :PSoul ale ty sie przepros z BB i DS3 bo grzeszysz te gierki po odpychajacym poczatku jak juz ogarniesz system to gameplayowo sa masakratorami. Edit dodaje do listy Salt and Sanctuary Edytowane 17 stycznia 20178 l przez Zetta
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Nioh tam przynajmniej można coś komuś odciąć, a nie niezniszczalne kukiełki :P Powinieneś rozważyć zmianę ksywy z Soul na Kończyna xd
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Bardziej myślałem nad Corvo Attano @Zetta I BB i DS3 dałem szansę, niestety nie pykło
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Bardziej myślałem nad Corvo Attano @Zetta I BB i DS3 dałem szansę, niestety nie pykło Nie pykło bo pyknąć nie mogło. ZTCP to jesteś zwolennikiem technicznego ciachania, opartego głównie na kombosach, z którym to systemem Dark Soulsy nie mają absolutnie nic wspólnego...