Skocz do zawartości

Nioh

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, nie siejcie defetyzmu z tym brakiem pudełka, wszak do premiery jednak trochę czasu zostało. Sądzę, że niedługo wszystko się wyjaśni i to w pozytywny sposób...

Opublikowano

Gadałem z Playstation Polska, nioh będzie w PL wydany w pudełku, także luźna guma panowie!

• Plusik 3
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Tym bardziej, że gra dopiero jedzie do tłoczni (dzisiaj osiągnęli golda) - nie martwiłbym się dostępnością.

Edit:

Dzisiaj spada też embargo na zapowiedzi gry, pewnie będzie sporo nowego do czytania/oglądania.

Edytowane przez Hendrix
Opublikowano

W tego typu gry najfaniej sie gra jak temat jest zywy i kazdy jest chetny do pomocy w razie czego, wiec obstawialbym Nioha, widze ze w dks3 niedawno grales, wiec tez dobrym pomyslem moze byc krotka przerwa od tej formuly.

Ale tak czy siak, to jest jeden z tych dylematow ktore nie maja zlego wyboru :cool:

Opublikowano

W DS3 i BB gra się kompletnie inaczej, wiec ciężko zmęczyć się formułą. Czego nie wybierze, będzie zadowolony.

Opublikowano (edytowane)

W DS3 została mi już sama końcówka, tylko nie mogę zatłuc, tych przeklętych Lothric Twins :P Ale wybiorę Ni-Oh i będę jarał/ w(pipi)ial się razem resztą forumka.

Edytowane przez chris85
Opublikowano

W DS3 i BB gra się kompletnie inaczej, wiec ciężko zmęczyć się formułą.

Dla mnie DS3 byl bardzo podobny do BB, moze nawet za bardzo. Spedzilem z tymi grami sporo czasu zarowno w singlu jak i w coopie/pvp i w obie gralo mi sie cholernie podobnie.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Nioh tam przynajmniej można coś komuś odciąć, a nie niezniszczalne kukiełki :P

Edytowane przez Soul
Opublikowano

Dla mnie najwiekszym a zarazem najmniejszym ficzerem jest mozliwosc schowania broni do pochwy w pieknym stylu strzepujac z niej krew ktora potem laduje na scianach/ziemi. :cool:

Opublikowano

Ja bym teraz wziął BB tylko koniecznie GOTY i ograł akurat do premiery Nioha :)

Kolego ja jeszcze nawet nie mam PS4.  Czekam na premierę białego slima. Swoją drogą moje ostatnie PlayStation nie licząc PSP, to było PS2 z God of war 2 :ohboy:

Opublikowano (edytowane)

Soul ale ty sie przepros z BB i DS3 bo grzeszysz te gierki po odpychajacym poczatku jak juz ogarniesz system to gameplayowo sa masakratorami.

Edit dodaje do listy Salt and Sanctuary :banderas:

Edytowane przez Zetta
Opublikowano

Bardziej myślałem nad Corvo Attano  :notbad:

@Zetta 

I BB i DS3 dałem szansę, niestety nie pykło  :dunno:

Opublikowano

Bardziej myślałem nad Corvo Attano  :notbad:

@Zetta 

I BB i DS3 dałem szansę, niestety nie pykło  :dunno:

Nie pykło bo pyknąć nie mogło. ZTCP to jesteś zwolennikiem technicznego ciachania, opartego głównie na kombosach, z którym to systemem Dark Soulsy nie mają absolutnie nic wspólnego...