nobody 3 504 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Ja bym teraz wziął BB tylko koniecznie GOTY i ograł akurat do premiery Nioha :) Kolego ja jeszcze nawet nie mam PS4. Czekam na premierę białego slima. Swoją drogą moje ostatnie PlayStation nie licząc PSP, to było PS2 z God of war 2 Eee to już chyba lepiej brać PRO i ograć takiego Nioh w sztywniutkim 1080/60, co zresztą zapowiedziano dla tej wersji sprzętu. Osobiście ja bym tam zaczął od BB. Ma bezkonkurencyjny art i level design, ale system waki i 60 fps Nioha mogą obrzydzić gierki FROM. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Nioh tam przynajmniej można coś komuś odciąć, a nie niezniszczalne kukiełki :P Dla mnie najwiekszym a zarazem najmniejszym ficzerem jest mozliwosc schowania broni do pochwy w pieknym stylu strzepujac z niej krew ktora potem laduje na scianach/ziemi. W NG II takie cuda były Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Nioh tam przynajmniej można coś komuś odciąć, a nie niezniszczalne kukiełki :P Dla mnie najwiekszym a zarazem najmniejszym ficzerem jest mozliwosc schowania broni do pochwy w pieknym stylu strzepujac z niej krew ktora potem laduje na scianach/ziemi. W NG II takie cuda były Ta ale tylko w NGII i nie miales na to wplwyu, tutaj mozesz sobie na zyczenie to robic Uwielbiam takie detale i dalej nie kumam czemu tylko ludzie odpowiedzialni za Nioha/NG ogarniaja takie rzeczy. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Ja juz nic nie ogladam, przez tydzien bedzie ciezko, a potem wpada Yakuza 0 wiec milo zleci. :) Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 stycznia 2017 Opublikowano 17 stycznia 2017 Ja oglądam tylko trochę, to przez lekki hype i ominięcie bety i alfy. Taką grę to bym nie pogardził mieć w steelbooku. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) Bardziej myślałem nad Corvo Attano @Zetta I BB i DS3 dałem szansę, niestety nie pykło Ja też jestem fanem Ninja Gaiden Black bo to dla mnie jedna z gier wszech czasów, wystawiłem jej mega wysoką notę bo aż (9+/10), dwójka też bardzo dobra gra (8/10). Mniejsza jednak z tym, do serii Souls podchodziłem z 5 razy i dopiero załapała druga albo 3 próba w BB. Od momenty jak pokonałem pierwszego bossa w tej grze dostałem takiego kopa, że grę przeszedłem 3 razy robiąc w niej przy okazji platynę, w między czasie nadrabiając genialnego Demona, Darka 1 z dodatkami, dwójkę z 3 dodatkami oraz rozwalając na czynniki pierwsze Darka 3. Był to możliwe, że najlepszy mój ponad 2 miesięczny okres growy. Teraz jestem mega fanem serii i łykam wszystko podobne od FS. Seria Souls nie ma skomplikowanego systemu walki, ale w swej prostocie jest w nim masa miodu i geniuszu. Więc Soul zacznij tak jak ja może od BB ta gra jest najbardziej zręcznościowa z serii a być może później tak jak w moim przypadku poleci to jak rakieta. Co do Nioh miałem obawy po crapie NG3 (3/10) jednak patrząc na gameplay może z tego być czarny koń 2017 czego sobie i wszystkim fanom siekania życzę. Edytowane 18 stycznia 2017 przez Kyokushinman 2 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) Dobra, tak się składa, że mam BB używkę w pracy, dam tej grze drugą szansą niech będzie Edytowane 18 stycznia 2017 przez Soul 1 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Nowe demo będzie dostępne przez 48 godzin od 21 stycznia do pobrania z jap ps stare. http://www.dualshockers.com/2017/01/17/nioh-ps4-final-demo-releasing-january-21st-available-two-days/ Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Dobra, tak się składa, że mam BB używkę w pracy, dam tej grze drugą szansą niech będzie pokonaj pierwszego bossa - ojczulka gaspuczio i bedziesz wiedział tylko nie rashuj do niego xd Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Nowe demo będzie dostępne przez 48 godzin od 21 stycznia do pobrania z jap ps stare. http://www.dualshockers.com/2017/01/17/nioh-ps4-final-demo-releasing-january-21st-available-two-days/ No nie wiem, ja wlasnie zaczalem pobierac to demo na polskim psnie Takze kto sie jara nioszkiem niech odpala plejki i zaczyna zasysac. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) o jeszcze jak, ledwo tylko liznąłem ostatnią betę Edytowane 18 stycznia 2017 przez ragus Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) Nazywa sie dokladnie: Nioh Last Chance Trial I sprobowalem przed chwila odpalic, no niestety, trzeba czekac do 21 stycznia. :) Edit: No i jest oficjalnie: Edytowane 18 stycznia 2017 przez Bansai Cytuj
Gość Soul Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Nowe demo będzie dostępne przez 48 godzin od 21 stycznia do pobrania z jap ps stare. http://www.dualshockers.com/2017/01/17/nioh-ps4-final-demo-releasing-january-21st-available-two-days/ No nie wiem, ja wlasnie zaczalem pobierac to demo na polskim psnie Takze kto sie jara nioszkiem niech odpala plejki i zaczyna zasysac. A ja do 20 w pracy :( Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 I tak nie odpalisz więc nie płacz. Ściągniesz po pracy. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 To chyba ma być to samo co do tej pory + 1 nowa lokacja. Niezły pomysł z demo przed premiera, może zwiększy to sprzedaż, ostatnio w ogóle coraz wiecej tych demek. Może zaimplementowane beda już tryby na Pro, no i ciekawi mnie najbardziej czy zachowali ten sam poziom trudności czy coś ułatwili, bo gra jednak stawiała duże opory. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Ciekawe czy jest wsparcie dla PROsiaka. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 no w końcu obadam, bo troche się cykałem brać na premierę bez pogrania. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Nie było w temacie, ale pojawiły się też informacje, że w darmowym DLC po premierze dodadzą PvP http://www.ign.com/articles/2017/01/17/nioh-to-get-pvp-mode-as-a-free-update-after-launch Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Nazywa sie dokladnie: Nioh Last Chance Trial I sprobowalem przed chwila odpalic, no niestety, trzeba czekac do 21 stycznia. :) Edit: No i jest oficjalnie: https://twitter.com/PlayStationEU/status/821704117965979648 Świetna wiadomość bo nie mailem okazji wcześniej obadac ! Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) To chyba ma być to samo co do tej pory + 1 nowa lokacja. Niezły pomysł z demo przed premiera, może zwiększy to sprzedaż, ostatnio w ogóle coraz wiecej tych demek. Może zaimplementowane beda już tryby na Pro, no i ciekawi mnie najbardziej czy zachowali ten sam poziom trudności czy coś ułatwili, bo gra jednak stawiała duże opory. Gra premierowa może być trudniejsza :) Fumihiko Yasuda Jesteśmy świadomi, że ulepszenie sterowania i kamery spowodowało, iż beta "wydawała się za łatwa" dla weteranów pierwszego dema. Tym bardziej że NiOh ma być grą z gatunku "masocore", czyli łączymy dwa słowa - masochizm oraz hardcore. To ma być rozgrywka, która nie jest przeznaczona dla mas. Dlatego też wprowadziliśmy od tamtej pory trochę zmian Edytowane 18 stycznia 2017 przez Kyokushinman Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Gra premierowa może być trudniejsza :) Fumihiko Yasuda Jesteśmy świadomi, że ulepszenie sterowania i kamery spowodowało, iż beta "wydawała się za łatwa" dla weteranów pierwszego dema. Tym bardziej że NiOh ma być grą z gatunku "masocore", czyli łączymy dwa słowa - masochizm oraz hardcore. To ma być rozgrywka, która nie jest przeznaczona dla mas. Dlatego też wprowadziliśmy od tamtej pory trochę zmian He he... Nie pierd0lą się w tańcu chłopaki :) Cytuj
Gość Soul Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) Gra premierowa może być trudniejsza :) Fumihiko Yasuda Jesteśmy świadomi, że ulepszenie sterowania i kamery spowodowało, iż beta "wydawała się za łatwa" dla weteranów pierwszego dema. Tym bardziej że NiOh ma być grą z gatunku "masocore", czyli łączymy dwa słowa - masochizm oraz hardcore. To ma być rozgrywka, która nie jest przeznaczona dla mas. Dlatego też wprowadziliśmy od tamtej pory trochę zmian He he... Nie pierd0lą się w tańcu chłopaki :) Panowie, jak by nie było to robili kiedyś NG, ta gra nigdy nie była łatwa. Edytowane 18 stycznia 2017 przez Soul Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi