Opublikowano 17 stycznia 20178 l Ja bym teraz wziął BB tylko koniecznie GOTY i ograł akurat do premiery Nioha :) Kolego ja jeszcze nawet nie mam PS4. Czekam na premierę białego slima. Swoją drogą moje ostatnie PlayStation nie licząc PSP, to było PS2 z God of war 2 Eee to już chyba lepiej brać PRO i ograć takiego Nioh w sztywniutkim 1080/60, co zresztą zapowiedziano dla tej wersji sprzętu. Osobiście ja bym tam zaczął od BB. Ma bezkonkurencyjny art i level design, ale system waki i 60 fps Nioha mogą obrzydzić gierki FROM.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Nioh tam przynajmniej można coś komuś odciąć, a nie niezniszczalne kukiełki :P Dla mnie najwiekszym a zarazem najmniejszym ficzerem jest mozliwosc schowania broni do pochwy w pieknym stylu strzepujac z niej krew ktora potem laduje na scianach/ziemi. W NG II takie cuda były
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Nioh tam przynajmniej można coś komuś odciąć, a nie niezniszczalne kukiełki :P Dla mnie najwiekszym a zarazem najmniejszym ficzerem jest mozliwosc schowania broni do pochwy w pieknym stylu strzepujac z niej krew ktora potem laduje na scianach/ziemi. W NG II takie cuda były Ta ale tylko w NGII i nie miales na to wplwyu, tutaj mozesz sobie na zyczenie to robic Uwielbiam takie detale i dalej nie kumam czemu tylko ludzie odpowiedzialni za Nioha/NG ogarniaja takie rzeczy.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Ja juz nic nie ogladam, przez tydzien bedzie ciezko, a potem wpada Yakuza 0 wiec milo zleci. :)
Opublikowano 17 stycznia 20178 l Ja oglądam tylko trochę, to przez lekki hype i ominięcie bety i alfy. Taką grę to bym nie pogardził mieć w steelbooku.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Bardziej myślałem nad Corvo Attano @Zetta I BB i DS3 dałem szansę, niestety nie pykło Ja też jestem fanem Ninja Gaiden Black bo to dla mnie jedna z gier wszech czasów, wystawiłem jej mega wysoką notę bo aż (9+/10), dwójka też bardzo dobra gra (8/10). Mniejsza jednak z tym, do serii Souls podchodziłem z 5 razy i dopiero załapała druga albo 3 próba w BB. Od momenty jak pokonałem pierwszego bossa w tej grze dostałem takiego kopa, że grę przeszedłem 3 razy robiąc w niej przy okazji platynę, w między czasie nadrabiając genialnego Demona, Darka 1 z dodatkami, dwójkę z 3 dodatkami oraz rozwalając na czynniki pierwsze Darka 3. Był to możliwe, że najlepszy mój ponad 2 miesięczny okres growy. Teraz jestem mega fanem serii i łykam wszystko podobne od FS. Seria Souls nie ma skomplikowanego systemu walki, ale w swej prostocie jest w nim masa miodu i geniuszu. Więc Soul zacznij tak jak ja może od BB ta gra jest najbardziej zręcznościowa z serii a być może później tak jak w moim przypadku poleci to jak rakieta. Co do Nioh miałem obawy po crapie NG3 (3/10) jednak patrząc na gameplay może z tego być czarny koń 2017 czego sobie i wszystkim fanom siekania życzę. Edytowane 18 stycznia 20178 l przez Kyokushinman
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Dobra, tak się składa, że mam BB używkę w pracy, dam tej grze drugą szansą niech będzie Edytowane 18 stycznia 20178 l przez Soul
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Nowe demo będzie dostępne przez 48 godzin od 21 stycznia do pobrania z jap ps stare. http://www.dualshockers.com/2017/01/17/nioh-ps4-final-demo-releasing-january-21st-available-two-days/
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Dobra, tak się składa, że mam BB używkę w pracy, dam tej grze drugą szansą niech będzie pokonaj pierwszego bossa - ojczulka gaspuczio i bedziesz wiedział tylko nie rashuj do niego xd
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Nowe demo będzie dostępne przez 48 godzin od 21 stycznia do pobrania z jap ps stare. http://www.dualshockers.com/2017/01/17/nioh-ps4-final-demo-releasing-january-21st-available-two-days/ No nie wiem, ja wlasnie zaczalem pobierac to demo na polskim psnie Takze kto sie jara nioszkiem niech odpala plejki i zaczyna zasysac.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l o jeszcze jak, ledwo tylko liznąłem ostatnią betę Edytowane 18 stycznia 20178 l przez ragus
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Nazywa sie dokladnie: Nioh Last Chance Trial I sprobowalem przed chwila odpalic, no niestety, trzeba czekac do 21 stycznia. :) Edit: No i jest oficjalnie: Edytowane 18 stycznia 20178 l przez Bansai
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Nowe demo będzie dostępne przez 48 godzin od 21 stycznia do pobrania z jap ps stare. http://www.dualshockers.com/2017/01/17/nioh-ps4-final-demo-releasing-january-21st-available-two-days/ No nie wiem, ja wlasnie zaczalem pobierac to demo na polskim psnie Takze kto sie jara nioszkiem niech odpala plejki i zaczyna zasysac. A ja do 20 w pracy :(
Opublikowano 18 stycznia 20178 l To chyba ma być to samo co do tej pory + 1 nowa lokacja. Niezły pomysł z demo przed premiera, może zwiększy to sprzedaż, ostatnio w ogóle coraz wiecej tych demek. Może zaimplementowane beda już tryby na Pro, no i ciekawi mnie najbardziej czy zachowali ten sam poziom trudności czy coś ułatwili, bo gra jednak stawiała duże opory.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l no w końcu obadam, bo troche się cykałem brać na premierę bez pogrania.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Nie było w temacie, ale pojawiły się też informacje, że w darmowym DLC po premierze dodadzą PvP http://www.ign.com/articles/2017/01/17/nioh-to-get-pvp-mode-as-a-free-update-after-launch
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Nazywa sie dokladnie: Nioh Last Chance Trial I sprobowalem przed chwila odpalic, no niestety, trzeba czekac do 21 stycznia. :) Edit: No i jest oficjalnie: https://twitter.com/PlayStationEU/status/821704117965979648 Świetna wiadomość bo nie mailem okazji wcześniej obadac !
Opublikowano 18 stycznia 20178 l To chyba ma być to samo co do tej pory + 1 nowa lokacja. Niezły pomysł z demo przed premiera, może zwiększy to sprzedaż, ostatnio w ogóle coraz wiecej tych demek. Może zaimplementowane beda już tryby na Pro, no i ciekawi mnie najbardziej czy zachowali ten sam poziom trudności czy coś ułatwili, bo gra jednak stawiała duże opory. Gra premierowa może być trudniejsza :) Fumihiko Yasuda Jesteśmy świadomi, że ulepszenie sterowania i kamery spowodowało, iż beta "wydawała się za łatwa" dla weteranów pierwszego dema. Tym bardziej że NiOh ma być grą z gatunku "masocore", czyli łączymy dwa słowa - masochizm oraz hardcore. To ma być rozgrywka, która nie jest przeznaczona dla mas. Dlatego też wprowadziliśmy od tamtej pory trochę zmian Edytowane 18 stycznia 20178 l przez Kyokushinman
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Gra premierowa może być trudniejsza :) Fumihiko Yasuda Jesteśmy świadomi, że ulepszenie sterowania i kamery spowodowało, iż beta "wydawała się za łatwa" dla weteranów pierwszego dema. Tym bardziej że NiOh ma być grą z gatunku "masocore", czyli łączymy dwa słowa - masochizm oraz hardcore. To ma być rozgrywka, która nie jest przeznaczona dla mas. Dlatego też wprowadziliśmy od tamtej pory trochę zmian He he... Nie pierd0lą się w tańcu chłopaki :)
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Gra premierowa może być trudniejsza :) Fumihiko Yasuda Jesteśmy świadomi, że ulepszenie sterowania i kamery spowodowało, iż beta "wydawała się za łatwa" dla weteranów pierwszego dema. Tym bardziej że NiOh ma być grą z gatunku "masocore", czyli łączymy dwa słowa - masochizm oraz hardcore. To ma być rozgrywka, która nie jest przeznaczona dla mas. Dlatego też wprowadziliśmy od tamtej pory trochę zmian He he... Nie pierd0lą się w tańcu chłopaki :) Panowie, jak by nie było to robili kiedyś NG, ta gra nigdy nie była łatwa. Edytowane 18 stycznia 20178 l przez Soul