Hendrix 2 731 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Wczoraj i dzisiaj pograłem, później wieczorem jeszcze Twilight został i oneshotowanie Tachibany, bo czemu nie :v Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 ale te topienie się w wodzie to mogli sobie odpuścić Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 He he - też się wczoraj wykąpałem przy tym wodospadzie. Swoją drogą to albo jest trudniej, albo ja stałem się większym casualem od poprzedniego triala, ale strasznie mi wczoraj nie szło i tylko się frustrowałem. Inna sprawa, że ostatnio mam wiecznego wk#rwa, a gorąca głowa nie pomaga w osiąganiu postępów w tym tytule. Po wczorajszej sesji mam wręcz pomysł, żeby odpuścić ten tytuł na premierę (tu też dochodzi sprawa finansów), bo i tak będą cyrki z dostępnością z tego co się zorientowałem w kilku sklepikach. Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Drugie demo z kolei i nadal nie jestem w stanie pokonać tego chama tachibane(11 level i podwojne miecze 140 dmg). Nie moge poradzić z tym polsekundowym atakiem kiedy ładuje się na niebiesko, a jak probuje blokować to już nie mam staminy i pozostaje egzekucja. Jedyny pomysl jaki mnie przychodzi to biegac jak debil dookoła kamienia i dziobac go po kawałku, ale to chyba nie oto chodzi w tej walce. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Stamina w Nioh to bardzo ważna rzecz i to zdecydowanie odróżnia ową grę od serii Souls, w których staminy praktycznie nie wzmacniałem a jak już to w niewielkim stopniu. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 ... Trzymasz sie daleko - Jak wezwie Piesela to biegasz - Jak robi cios z pochwy ( bieg lub z miejsca ) rob unik w niego albo stoj na dystansie tak zeby machnol przed toba. - Uzywaj kopniecia szybko spala stamine. - Jak przewrocisz to dobij i zacznij ladowac R1+O traf i popraw combosem. Ja z nim walcze w gornym stance. Wersja TL:DR Git Gud Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Z bossami jakos sobie poradzilem, sporo tez trenowalem sobie na fantomach innych graczy, ale z tymi (pipi)kami nie lubie walczyc Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Skończyłem demko na 100% i w przeciwieństwie do alphy i bety tym razem zaskoczyło. sztos 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Czyli co, w koncu przestala ci sie podobac miejscowka z Tachibaną? Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Pawcio i ty bedziesz Samurajem? Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 cho na solo w niohu chińczyku :[ Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Nioh dostanie tryb pvp więc spokojnie będziecie się mogli spróbować Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Ale sztosik, demko rozpykane a na pełniaka czekam i od razu kupuję. Co ja bym dał za to samo ale z Hayabusą :( Cytuj
gregorij 43 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Wniosek po skończeniu dema - cóż to jest za gra! Szkoda, że tak krótko dostępne to demo ale luty już niedługo. System walki i możliwość zmiany ataku - góra, środek, dół - czysta poezja 1 Cytuj
mmatys85 7 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Gra mega miodzio , w alphie nie doszedłem nawet do bossa, w becie pokonałem obu ale Taichibana jechał mnie jak szmatę, dopiero teraz udało się go pokonać :) Crafting fajny zwłaszcza podbijanie levelu , ale zmiana affiksów zbyt losowa jak dla mnie :) System walki to cud miód i orzeszki :) Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 A mnie akurat cały weekend w domu nie było ... Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 No dobra, pograłem trochę w demko i ja nie mam siły na takie gierki. Taki poziom wyzwania pasuje mi w platformerach, ale w kwestii wywijania mieczykiem jestem po prostu za słaby Pewnie jakbym grał w jakieś Soulsy wcześniej to byłoby lepiej Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Przeszedłem tę jedną misję, bo więcej nie zdążę dziś. Wyszedłem z wprawy. Tyle mogę powiedzieć. W DkS III grałem w wakacje i to było czuć. Ogrzyca jest baaardzo łatwym przeciwnikiem, bo oprócz tego comba, gdzie siecze na oślep pazurami, to jest lajt. A chyba za 7 czy 8 razem ją dopiero pokonałem xd Potem odpaliłem Ukyo Tachibanę i... XDDD Dobrze, że kupiłem drugie Soulsy, to będzie rozgrzewka przed Niohem. Te nowoczesne gierki mnie znowu rozleniwiły. A i jeszcze wydaje mi się to wszystko bardzo skomplikowane, te skille, kowal itp. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 (edytowane) No dobra, pograłem trochę w demko i ja nie mam siły na takie gierki. Taki poziom wyzwania pasuje mi w platformerach, ale w kwestii wywijania mieczykiem jestem po prostu za słaby Pewnie jakbym grał w jakieś Soulsy wcześniej to byłoby lepiej Również jestem swiezak...na początek polecam grać na niskiej i średniej postawie oraz starać się przywracac steamine po zadanych ciosach pod R1, wyczekiwac na przeciwnika i zastanowić się nad wyprowadzana akcja:-PNo jaki to ma klimacik...samo bieganie po mapce i mordowanie jest mega przyjemne, dziś chyba z 6 razy czyscilem wszystko razem z duchami przeciwników Edytowane 22 stycznia 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 (edytowane) W tym Nioh to musi być fest pełne skupienie odnośnie kontrolowania staminy i także używania R1, co by przywrócić. Tak samo walki z Yokai też trzeba pilnować, żeby przez ten ich okrąg, co staminę zżera nie wpadać. Lokacje i korytarzyki też w tym przeszkadzają, że tak mało miejsca ale jest to do przebolenia, zawsze możesz kitować na większy obszar. Ale to może taka lokacja jest, trzeba czekać na pełną wersję i się przekonamy jak inne będą wyglądały. Edytowane 22 stycznia 2017 przez Faka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi