chmurqab 3 192 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 No dobra, pograłem trochę w demko i ja nie mam siły na takie gierki. Taki poziom wyzwania pasuje mi w platformerach, ale w kwestii wywijania mieczykiem jestem po prostu za słaby Pewnie jakbym grał w jakieś Soulsy wcześniej to byłoby lepiej Również jestem swiezak...na początek polecam grać na niskiej i średniej postawie oraz starać się przywracac steamine po zadanych ciosach pod R1, wyczekiwac na przeciwnika i zastanowić się nad wyprowadzana akcja:-PNo jaki to ma klimacik...samo bieganie po mapce i mordowanie jest mega przyjemne, dziś chyba z 6 razy czyscilem wszystko razem z duchami przeciwników Jak zachodziłem kolesi od tyłu to przywalałem im z wysokiej postawy, a później naginałem raczej na średniej. Ogólnie 1vs1 jeszcze jakoś dawałem radę, ale jak się pojawiało dwóch kolesi to he he nie ogarniam. Nic nie rushowałem, starałem się podchodzić na maksa defensywnie. Klepałem to R1, ale chyba do końca timingu nie mogłem wyczuć, no ale trudno było się skupić kiedy przy każdej walce była co chwila panika "kurwakurwakurwaaaa...". Ciężko strasznie mi było tej staminy pilnować, dopiero później się zorientowałem, że jak trzymam gardę to mi się wolno regeneruje Zacząłem trochę dynamiczniej grać i w sumie chyba było to efektywniejsze, doszedłem do jakiegoś ogra, nawet mi jakoś szło, po czym dostałem potrójnego strzała w brodę i do widzenia. No kurde, jakbym studentem był to pewnie bym łoił i byłoby fajnie. A tak 8h dziennie przed kompem i kodem w robocie no i nieeee chce mi się. Bloodborny przyjdą do mnie niedługo, zobaczymy jak będzie, może jak mi siądzie to spróbuję jeszcze raz z Niohem. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 te gry są łatwe do nauczenia - jesli sie nie rushuje. sporo pomaga backtracking w celu levelowania i zakupu lepszego stuffu, oraz farming. z biegiem czasu zrobi się dużo łatwiej, w sam raz na zmierzenie się ze znacznie trudniejszymi przeciwnikami. w ostateczności jest też opcjonalny co-op 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Teraz na normalu przeszedlem calosc piesciami ale trwalo to za dlugo zeby wrzucic jako calosc przez Share :/ Cytuj
Gość Soul Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 (edytowane) Demko skończone, im dalej w las tym lepiej, kontra jest miodzio, szkoda, że działa tylko na ludzi (chyba, że o czymś nie wiem) patent z R1, bardzo fajny i intuicyjny, używanie mocy też na plus, odpala się je identycznie jak w NG, brakuje mi tylko jakiegoś UT ( tak wiem wiem to nie NG) Ogólny zaraz typowej samurajskiej walki przemawia do mnie mocno, to czajenie się czekanie na atak przeciwnika, kontra + wykończenie jedyne co mnie boli to animacja biegania i to, że gościu czasami ślizga się po drodze zamiast pewnie stawiać kroki (mam nadzieje, że chociaż to poprawią) System walki jest OK, męczy mnie trochę ta stamina, gości zablokuje dwa ciosy i nie ma siły zrobić uniku, trochę śmiech dla mnie, mam nadzieje, że później trochę lepiej sobie z tym radzi, też granie na zasadzie, cios, cios, r1 albo unik na dłużą metę wydaje się być trochę monotonne ale ogólnie do przeżycia. Mimo wszystko gra trafiła w moje gusta i na pewno wyląduje u mnie w dniu premiery ma coś w sobie, ma to, że na początku dostajemy baty a później z czasem jedziemy jak z podartymi! ps dekapitacje też wyobrażałem sobie lepiej. Edytowane 23 stycznia 2017 przez Soul Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Do kiedy działa to demko? Bo ściągnąłem ale jeszcze nie przeszedłem. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Demko skończone, im dalej w las tym lepiej, kontra jest miodzio, szkoda, że działa tylko na ludzi (chyba, że o czymś nie wiem) patent z R1, bardzo fajny i intuicyjny, używanie mocy też na plus, odpala się je identycznie jak w NG, brakuje mi tylko jakiegoś UT ( tak wiem wiem to nie NG) Ogólny zaraz typowej samurajskiej walki przemawia do mnie mocno, to czajenie się czekanie na atak przeciwnika, kontra + wykończenie jedyne co mnie boli to animacja biegania i to, że gościu czasami ślizga się po drodze zamiast pewnie stawiać kroki (mam nadzieje, że chociaż to poprawią) System walki jest OK, męczy mnie trochę ta stamina, gości zablokuje dwa ciosy i nie ma siły zrobić uniku, trochę śmiech dla mnie, mam nadzieje, że później trochę lepiej sobie z tym radzi, też granie na zasadzie, cios, cios, r1 albo unik na dłużą metę wydaje się być trochę monotonne ale ogólnie do przeżycia. Mimo wszystko gra trafiła w moje gusta i na pewno wyląduje u mnie w dniu premiery ma coś w sobie, ma to, że na początku dostajemy baty a później z czasem jedziemy jak z podartymi! Aspiruj do tego poziomu Soul: 1 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 (edytowane) kwadrat, kwadrat, evade Czy to kwadrat, kwadrat, trojkat tej generacji? Animacja i system jednak nie sa na poziomie team ninja, blizej temu do biedy systemowej soulsow :( Niestety, przysiadlem do tego i na mysl przychodzi tylko jedno: itagaki wroc, rira rira łeeeeeej Najpierw rozczarowanie "systemem" fajnala, teraz nioh:/ Na szczescie dzisiaj yakuza, a w miedzyczasie mother russia bleeds, mokry sen fana scrollowanych mordobic. Nie skreslam tej gry, gra sie mimo wszystko przyjemnie, zobaczymy dalej. Edytowane 23 stycznia 2017 przez Dave Czezky 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Niestety Dawid, musisz pozostać przy Senran Kagura Bon Appetit! (Hanzo x Crimson Squad). Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 No na hardzie to chociaz jakies wyzwanie :) Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Widzę, że Dawid znowu nie wziął leków. :( Cytuj
Gość Soul Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 (edytowane) O Nioha obrażają, kolejna święta krowa zaraz po DS i BB @Bansai Aspirować do atak, atak, unik ? Edytowane 23 stycznia 2017 przez Soul 3 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 (edytowane) jak w prawdziwym życiu. hit and run. polecam odblokować kopnięcie, wbiegamy z przeciwnika z buta i potem klękamy mu na głowie z mieczem xd Edytowane 23 stycznia 2017 przez Orzeszek Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 23 stycznia 2017 Autor Opublikowano 23 stycznia 2017 ITAGAKI WRÓĆ O KÓRVA HAHAHAHHAHAHA. Wrócił, zrobił DT i niech lepiej juz nie wychodzi z pieczary. 2 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Wiesz co sie liczy? Kontekst. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 czezky obejrzal minute filmiku i juz (pipi)posty leca, sam pewnie w demku nie odkryl nawet 1 skilla z jakis 100 ktore znaczaco rozwijaja system walki i tez juz o gierce wszystko wie xd Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 No werdykt wydam jak wyjdzie full, wtedy bedziecie wiedziec co myslec o tej grze. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Nie moge sie doczekac A teraz chuy z wami, ide grac w Yakuze Cytuj
Gość Soul Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Ej, ale nie ładnie tak pisać... Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Czy będzie koniec końców świetne, czy tylko dobre, to i tak w tym roku lepszego Bloodborne'a nie dostaniemy 8) Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Czemu tej giereczki nigdzie w preorderze nie można znaleźć ? 2 tygodnie do premiery to bym porównał ceny bo mnie nioh korci. Widze w ultimie a tak nie ma . Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Bezkitu straszna bieda, taniej niż 259 zł nie widzę. <3 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 stycznia 2017 Opublikowano 25 stycznia 2017 problem jest tez w tym, ze w sumie nei wiadomo czy ultima bedzie miec gierke na stanie w dniu premiery... oni w ofercie maja nawet deep down wiec... na chwile obecną pozostaje import z UK, lub poczekanie na rozwój sytuacji i dorwanie gierki na allegro po tygodniu od premiery Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 stycznia 2017 Autor Opublikowano 25 stycznia 2017 Pisałem do kig.pl, mają mieć preordera do końca tygodnia. 1 Cytuj
p3r3z 1 Opublikowano 26 stycznia 2017 Opublikowano 26 stycznia 2017 W niemcach normalnie idzie zrobic preorder i beda miec na sklepie. Jak zapyyalem kobite w saturnie to nie wiedziala ze takie cos wychodzi ale wklepala w komputer i zamowione. Koszt 70euro, gamestop 75euro Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 26 stycznia 2017 Opublikowano 26 stycznia 2017 Tyle że u szwabów pewnie ocenzurowane, bez obcinania kończyn i z zielona krwią - ich wersji nie tykam, nie dość, że okładki szpecą tym wielkim USK to jeszcze w zawartość gry ingerują. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi