Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dawno nie czekałem tak na gierkę. Jutro chyba o 10:00 pobiegnę do Media Markt.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 336,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gra jest (pipi)aniutkim kosiorem, day one będzie uskuteczniane mocno.   Zacznijmy może od tego ze klimat w tej grze to strzał w 10tke dla mnie, a jakby tego było mało to devi jeszcze na dzień dobry

• Ja nie wiem co wy widzicie w tej grze. Ja po paru dniach spędzonych z ta gra czułem się jakbym powrócił do ery ps2 czy ps3, w negatywnym znaczeniu tego słowa. Ja rozumiem, ze w Japonii pozamykali wszy

• Nioh? Tylko nówka ze sklepu, takie gry są na wymarciu, więc trzeba to wspierać w odpowiedni sposób. Kto wie, może grze uda się przebić jak swego czasu Demon's Souls, które też wyskoczyło znikąd i prze

Opublikowano

jejku,  gra z bohaterem, biere jak skoncze ordera.

Opublikowano

wkurzają mnie takie premiery gdzie do ostatniego dnia nie wiesz czy sieciówka będzie mieć . Człowiek nie chce na allegro zamawiać bo z wysyłką to już gruba przesada w cenie :)

Co do gry mam pytanie dla tych co grali w ostatnie dema. Jak to wygląda na ps4 amateur w 60 fps trzyma te 60 fps na stałe czy są drgania spore?

A widziales kiedys by sieciowki nie mialy gry wydanej przez Sony? Od wczoraj gra jest na magazynach, ale wystawia standardowo w srode. Gra chyba w ogole nie przeznaczona na nasz rynek, zero reklam, sztuk jak na lekarstwo, w sklepach online nikt jej nie wklepal xD

Ci do Amateur stale 60 fpsow, ale z rozdzialka z Xboxa - bedzie Pan zadowolony!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mi 720 p nigdy nie przeszkadzało jak oznaczało to PŁYNNOŚĆ rozgrywki. Nic mnie tak nie wkurza jak oprawa kosztem płynności. 

Opublikowano

60 FPS to bajka, dostrzegłem to dopiero przy ponownym ogrywanu ds2 na PS4. Nioh o dziwo jak na taką niszę to sporo sprzedanych już na alle(zerkalem z ciekawości)

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Okładkę jednak zdobi piękne polskie kółeczko :/

a nioh rozmazany jak sam skur,wysyn na zwykłej ps4 xd

Opublikowano

Ale 60 fps jest to najważniejsze, jakbym miał zwykłą to sam bym sprawdził jak wygląda rozmazane gunwo, dawno tego nie widziałem XD 

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Oni obnizyli rozdzialke w fullu? Bo to ostatnie demko calkiem niezle wygladalo

Opublikowano

ważne że widac ile hp  schodzi na pasku

Opublikowano

Początek w więzieniu :banderas:

Boże, jak to chodzi :banderas:

kandydat na mocne 11/10

Opublikowano

Mam i ja !

Opublikowano

Mam i ja !

Serio. W tym temacie nikogo to nie obchodzi.

Opublikowano

Soul dobrze zaczął i  skończył  zdanie, zawsze coś.

Opublikowano

Mam i ja !

A jak sobie wcześniej gadali o (pipi)e marynie i Raven passie o kartach visy to było Ok ? 

Opublikowano

:dynia:

Mam i ja !

A jak sobie wcześniej gadali o (pipi)e marynie i Raven passie o kartach visy to było Ok ?

:dynia:
Opublikowano

Spacja przed "!" mówi co innego.

Tylko środek nie wyszedł.

Opublikowano

Daje, począwszy od zwiększonej minimalnej ilości elixirów po różnorakie bonusy (weapon drop rate, amrita drop rate etc.). Oczywiście można mieć tylko jeden buff na sobie.

Edit:
Jak przetłumaczyli Kodama w PL wersji?  xDDD

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Nie może być, Chram to po prostu kapliczka "w terenie", więc pewnie to ją tak przetłumaczyli.  No nic, jeśli duszki Kodama z jakiegoś dziwnego powodu zostały tak przetłumaczone, to widzę fantazja kogoś poniosła  xD

Opublikowano

No to czekam na pierwszego co się od gry odbije i odsprzeda taniej używeczkę. Mój priv czeka :)  :ogor: