Skocz do zawartości

Nioh

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano

Dawno nie czekałem tak na gierkę. Jutro chyba o 10:00 pobiegnę do Media Markt.

Opublikowano (edytowane)

wkurzają mnie takie premiery gdzie do ostatniego dnia nie wiesz czy sieciówka będzie mieć . Człowiek nie chce na allegro zamawiać bo z wysyłką to już gruba przesada w cenie :)

Co do gry mam pytanie dla tych co grali w ostatnie dema. Jak to wygląda na ps4 amateur w 60 fps trzyma te 60 fps na stałe czy są drgania spore?

A widziales kiedys by sieciowki nie mialy gry wydanej przez Sony? Od wczoraj gra jest na magazynach, ale wystawia standardowo w srode. Gra chyba w ogole nie przeznaczona na nasz rynek, zero reklam, sztuk jak na lekarstwo, w sklepach online nikt jej nie wklepal xD

Ci do Amateur stale 60 fpsow, ale z rozdzialka z Xboxa - bedzie Pan zadowolony!

Edytowane przez easye
Gość ragus
Opublikowano

Okładkę jednak zdobi piękne polskie kółeczko :/

a nioh rozmazany jak sam skur,wysyn na zwykłej ps4 xd

Opublikowano (edytowane)

Ale 60 fps jest to najważniejsze, jakbym miał zwykłą to sam bym sprawdził jak wygląda rozmazane gunwo, dawno tego nie widziałem XD 

Edytowane przez Faka
Gość ragus
Opublikowano

Początek w więzieniu :banderas:

Boże, jak to chodzi :banderas:

kandydat na mocne 11/10

Opublikowano

Mam i ja !

Serio. W tym temacie nikogo to nie obchodzi.

A jak sobie wcześniej gadali o (pipi)e marynie i Raven passie o kartach visy to było Ok ? 

Opublikowano

:dynia:

Mam i ja !

Serio. W tym temacie nikogo to nie obchodzi.

A jak sobie wcześniej gadali o (pipi)e marynie i Raven passie o kartach visy to było Ok ?

:dynia:
Opublikowano (edytowane)

Daje, począwszy od zwiększonej minimalnej ilości elixirów po różnorakie bonusy (weapon drop rate, amrita drop rate etc.). Oczywiście można mieć tylko jeden buff na sobie.

Edit:
Jak przetłumaczyli Kodama w PL wersji?  xDDD

Edytowane przez Hendrix
Opublikowano

Nie może być, Chram to po prostu kapliczka "w terenie", więc pewnie to ją tak przetłumaczyli.  No nic, jeśli duszki Kodama z jakiegoś dziwnego powodu zostały tak przetłumaczone, to widzę fantazja kogoś poniosła  xD