wet_willy 2 166 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Juz napierdalam te levele z Alphy Bety i Dema plus Sub Missions w nich. Szkoda ze skille sa poblokowane progressem w grze :/ Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Ten trailer co wrzucił @Yeti to masakrator na maksa. Ale się jaram! Jeszcze niecałe 7 godzin... 1 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 No to czekam na pierwszego co się od gry odbije i odsprzeda taniej używeczkę. Mój priv czeka :) Pamiętaj, Nioh tylko nóweczka ze sklepu, wspieraj mesjasze, które starają się wyleczyć tą branżę z raka. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Juz napierdalam te levele z Alphy Bety i Dema plus Sub Missions w nich. Szkoda ze skille sa poblokowane progressem w grze :/ Trochę lipa... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Jest w Niohu autozapis, czy trzeba posiłkować się Rest Mode? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Pewnie jak w Soulsach - gdzie wyjdziesz z gry, tam zaczniesz po wznowieniu. A co, jeszcze nie grałeś? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 (edytowane) no właśnie jak wyjdę z gry, to zaczynam przy kapliczce, co mnie zaskoczyło Edytowane 7 lutego 2017 przez ragus Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 No ja właśnie skończyłem na dzisiaj i zostawiłem ps4 w trybie uśpienia bo daleko zaszedłem i nie mogłem wrócić do kapliczki a żal tego co zebrałem . Zobacze jutro czy w tym samym miejscu wznowi bo boje się że z powodu braku pauzy nie zadziała :) Piękna gra. Nie czytałem nic , nie oglądałem trailerów ani game playów . Grałem tylko w pierwsze demo chwilę. Cała gra to dla mnie nowość a i nie wygląda tak tragicznie na ps4 amateur. Tzn (pipi) rozmazane ale kogo to obchodzi jak gameplay miodny i nie ma szansy się rozglądać :) 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Yaaay, wreszcie pierwszy boss w tego typu grze, który padł za pierwszym razem. Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Jeszcze 25 minut...ale mam ciśnienie :-) od dawien dawna nie pamiętam aby tak przyciągał mnie gameplay do gry..trochę dziwnie to brzmi może to przez kawę :-) Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Bansai na gafie już full control :D Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Bansai na gafie już full control :D no jak tam typy pier,dolą, że Not the best first impressions. Game feels rather unresponsive, and it's annoying that getting hit by one of those two knights near the beginning stunlocks you, but still allows you to be damaged. Pretty much guarantees you're dead if you get hit once. Kinda bullshit. xd Już bardziej responsive się nie da. Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Drugi boss leży i jeżeli mam go porównać do drugiego bossa z DS3 to XD. Tego bossa z dema (nie taczibane) uwaliłem za trzecim razem, tutaj padłem chyba z 15. Może miałem zły build albo taktyka ale jeżeli chodzi o poziom trudności to soulsy sie chowają. Margines błędu mamy tutaj naprawdę niewielki i jak nie nauczymy się full move setu bossa to może być ciężko. W soulsach spam R1 czasami wystarczał, tutaj nie ma szans 1 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Bansai na gafie już full control :D no jak tam typy pier,dolą, że Not the best first impressions. Game feels rather unresponsive, and it's annoying that getting hit by one of those two knights near the beginning stunlocks you, but still allows you to be damaged. Pretty much guarantees you're dead if you get hit once. Kinda bullshit. xd Już bardziej responsive się nie da. Gdzieś widziałem komentarz dot. podobieństwa walki do W3 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Drugi boss leży i jeżeli mam go porównać do drugiego bossa z DS3 to XD. Tego bossa z dema (nie taczibane) uwaliłem za trzecim razem, tutaj padłem chyba z 15. Może miałem zły build albo taktyka ale jeżeli chodzi o poziom trudności to soulsy sie chowają. Margines błędu mamy tutaj naprawdę niewielki i jak nie nauczymy się full move setu bossa to może być ciężko. W soulsach spam R1 czasami wystarczał, tutaj nie ma szans Drugi w sensie pierwszy boss po więzieniu? Bo zacząłem pierwszą misję po więzieniu i nie wiem, czy już mam zacząć się modlić. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 ogladalem to pierwsze 17 minut IGN, jezu jaki miód, jak sie dorwe do tego to wyczuwam milosc na miare vagranta. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Ten animowany motyw Nioha jest wysmienity. Nie dosc ze piekne efekty, to jeszcze ta majestatyczna muzyczka z menu glownego przygrywa. 1 Cytuj
Velius 5 756 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 W 2009 roku slyszalem ze jakies Demon's Souls jest zayebiste, nie czytalem recenzji, nie ogladalem trailerów, nic nie wiedzialem. Pojechalem po PS3 i kupilem w gre w ciemno, która okazala sie sztosem ze majtki ciepłe. ... Jest szansa na powtórke przy Nioh jak dla tej gry głównie kupie PS4? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 jeszcze jak przecież to jest gra totalna. wiem, że nie raz będę płakał przez poziom trudności, jednakże zes,ram się, a ją przejdę. po wyłączeniu konsoli ciągle myślę o tym kozackim tytule. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Na gafie płacz, bo do co-opa jeden gracz musi przejść dany lvl. Oni naprawdę myśleli, że od startu będą mogli przechodzić gierkę w co-opie? Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 (edytowane) Drugi boss leży i jeżeli mam go porównać do drugiego bossa z DS3 to XD. Tego bossa z dema (nie taczibane) uwaliłem za trzecim razem, tutaj padłem chyba z 15. Może miałem zły build albo taktyka ale jeżeli chodzi o poziom trudności to soulsy sie chowają. Margines błędu mamy tutaj naprawdę niewielki i jak nie nauczymy się full move setu bossa to może być ciężko. W soulsach spam R1 czasami wystarczał, tutaj nie ma szans Drugi w sensie pierwszy boss po więzieniu? Bo zacząłem pierwszą misję po więzieniu i nie wiem, czy już mam zacząć się modlić. Tak, gwałcił mnie mocno, dopiero jak się nauczyłem każdego jego ciosu i jak dopasować moją broń do jego stylu walki to go ubiłem. Dużo cierpliwości i uników na ułamek sekundy. W soulsach dało rade czasami zaspamować bossa, tutaj nie ma takiej opcji, zostaniesz zdewastowany w dwóch strzałach jak się połakomisz na to, że ma mało HP e: aha jak by się ktoś zastanawiał nad poziomem trudności to dopóki nie ubije sie tego drugiego bossa to nie ma opcji progresowanie czy wyboru misji xD biorac pod uwage jak szybko ten nioh sie rozchodzi to spodziewajcie sie zalewu uzywek na alledrogo i olx Edytowane 7 lutego 2017 przez teddy Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 W jakie obciążenie celujesz? Waham się między najniższym i średnim, jara mnie mocno unikanie ataków tutaj, jeszcze bardziej niż w Bloodborne, ale też nie sztuka być na 2 hity. Chociaż w sumie jak mają zabić to i tak zabiją Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Czy mam rozumiec ze wiekszosc bossów bede meczyl jak solidusa w mgs2 na extreme? Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 W jakie obciążenie celujesz? Waham się między najniższym i średnim, jara mnie mocno unikanie ataków tutaj, jeszcze bardziej niż w Bloodborne, ale też nie sztuka być na 2 hity. Chociaż w sumie jak mają zabić to i tak zabiją Póki co trzymam zielone i medium stance bo jednak high ze swoimi rolami jest dla mnie za wolny. Dziwne bo całe demko przeszedłem na high, ale to pewnie zależy od strefy co jest najlepsze. Testowałem troszkę obciążenie i wygląda na to, że tylko uniki dostają po (pipi)e bo ataki wyglądają na to, że zabierają tyle samo staminy na większym obciążeniu co i na mniejszym. Milan, tego nie wiem, ale tutaj walczysz z bossem a nie ze spjerdolonym sterowaniem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi