Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Raven, bierzesz nioha?

blantman jak przejdzie to mi sprzedaje :lapka:

nie ufam Sony jeszcze na tyle, żeby kupować gry na premierę za 250 zł, jeszcze nie działają tak mocno te chemikalia uwalniające się z PS4

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 336,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gra jest (pipi)aniutkim kosiorem, day one będzie uskuteczniane mocno.   Zacznijmy może od tego ze klimat w tej grze to strzał w 10tke dla mnie, a jakby tego było mało to devi jeszcze na dzień dobry

• Ja nie wiem co wy widzicie w tej grze. Ja po paru dniach spędzonych z ta gra czułem się jakbym powrócił do ery ps2 czy ps3, w negatywnym znaczeniu tego słowa. Ja rozumiem, ze w Japonii pozamykali wszy

• Nioh? Tylko nówka ze sklepu, takie gry są na wymarciu, więc trzeba to wspierać w odpowiedni sposób. Kto wie, może grze uda się przebić jak swego czasu Demon's Souls, które też wyskoczyło znikąd i prze

Opublikowano

Jeżeli jakiś mastah z tematu też będzie chciał się pozbyć pudełka po przejściu to się piszę :)
Na razie cisnę DkS3, brak czasu...

Opublikowano

Czy tej grze bliżej do NG, czy DS? DS w ogóle mi nie podeszły, natomiast NG1 na Xboxa to gra z mojego top 3, więc mam dylemat?

Tak nawiasem, co ta gra ma niby wspolnego z NG? Miecze?

Jakbyś nie zauważył zadałem pytanie.

Opublikowano

Czy tej grze bliżej do NG, czy DS? DS w ogóle mi nie podeszły, natomiast NG1 na Xboxa to gra z mojego top 3, więc mam dylemat?

Tak nawiasem, co ta gra ma niby wspolnego z NG? Miecze?

Jakbyś nie zauważył zadałem pytanie.

Bardziej DS ale czuć klimat Gaidena, ja osobiście serii DS nie trawię ale taki Nioh siadł pięknie, bo obala wszystkie te głupoty, które przeszkadzały mi w grach od fromsoftware :)

Opublikowano

Ta pierwsza akcja jak podskokiem na low stance uniknalem ground sweepa to po prostu :banderas:

Ten system walki to majstersztyk.

Opublikowano

Yep, jest absolutnie świetny. Ma też najlepsze skille na parry jakie widziałem w grach.

Opublikowano

Yep, jest absolutnie świetny. Ma też najlepsze skille na parry jakie widziałem w grach.

Mówisz w liczbie mnogiej. Możesz rozwinąć?

Opublikowano

Ten mory z low/medium/high stance powinien być w każdej grze z mieczykiem taką oczywistością, jak strzelanie pod triggerem w FPSach.

Te dopasowywanie stance do sytuacji :banderas:

Opublikowano

Ta pierwsza akcja jak podskokiem na low stance uniknalem ground sweepa to po prostu :banderas:

kur.wa ty oszukujesz xD

Opublikowano

I to jakie :banderini:

Katana do ręki i lecimy z nimi.

Opublikowano

kur.wa ty oszukujesz xD

Bez przesady, dobrze ciśnie to fakt, ale nie dajmy się ponieść emocjom, ogólnie r1 i przytrzymane kółko to mega miodny skill a do tego w (pipi) OP!

Rzeźba w tej grze jest piękna.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

no własnie nie dajcie się ponieść emocją

Opublikowano

Te pajaki sa cienkie jak nigdy tez wczoraj mowilem ze siedza typy w Team Ninja hooooo Ishida what now? Nanikore Nanikore? How about spiders? Fuck yea everyone loves spiders... Czyli dzial kreatywny sie wypalil. Zreszta (pipi)ac pajaki Low Stancem.

Wioska Ninja... :banderas:

Opublikowano

no własnie nie dajcie się ponieść emocją

Pan od Polskiego się znalazł  :lapka:

Opublikowano

polskiego z małej

Opublikowano

Ja zawsze piszę z dużej to z szacunku. 

Opublikowano

Ja zawsze piszę z dużej to z szacunku. 

Pisze sie wielka/duza litera, nie z wielkiej/duzej.

Opublikowano

Jest jakiś skrót do 3 bossa w jaskiniach, czy trzeba biec od drugiej kapliczki?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Niech ktoś jeszcze napisze czy z Polskiego czy polskiego, bo nie wiem ;<

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jest jakiś skrót do 3 bossa w jaskiniach, czy trzeba biec od drugiej kapliczki?

A jest, jak zadupczasz od drugiej, to trzymasz sie prawej sciany, a patrzysz w lewo i szukasz pierwszego mozliwego spadu na taki 'naturalny' most z kamienia, idziesz na sam koniec i w szczelinie jest kapliczka.