Opublikowano 9 lutego 20178 l Raven, bierzesz nioha? blantman jak przejdzie to mi sprzedaje nie ufam Sony jeszcze na tyle, żeby kupować gry na premierę za 250 zł, jeszcze nie działają tak mocno te chemikalia uwalniające się z PS4
Opublikowano 9 lutego 20178 l Jeżeli jakiś mastah z tematu też będzie chciał się pozbyć pudełka po przejściu to się piszę :)Na razie cisnę DkS3, brak czasu...
Opublikowano 9 lutego 20178 l Czy tej grze bliżej do NG, czy DS? DS w ogóle mi nie podeszły, natomiast NG1 na Xboxa to gra z mojego top 3, więc mam dylemat?Tak nawiasem, co ta gra ma niby wspolnego z NG? Miecze? Jakbyś nie zauważył zadałem pytanie.
Opublikowano 9 lutego 20178 l Czy tej grze bliżej do NG, czy DS? DS w ogóle mi nie podeszły, natomiast NG1 na Xboxa to gra z mojego top 3, więc mam dylemat?Tak nawiasem, co ta gra ma niby wspolnego z NG? Miecze? Jakbyś nie zauważył zadałem pytanie. Bardziej DS ale czuć klimat Gaidena, ja osobiście serii DS nie trawię ale taki Nioh siadł pięknie, bo obala wszystkie te głupoty, które przeszkadzały mi w grach od fromsoftware :)
Opublikowano 9 lutego 20178 l Dzięki za odpowiedź, czyli można spróbować, nawet jeśli nie przypadł do gustu DS.
Opublikowano 9 lutego 20178 l Ta pierwsza akcja jak podskokiem na low stance uniknalem ground sweepa to po prostu Ten system walki to majstersztyk.
Opublikowano 9 lutego 20178 l Yep, jest absolutnie świetny. Ma też najlepsze skille na parry jakie widziałem w grach.
Opublikowano 9 lutego 20178 l Yep, jest absolutnie świetny. Ma też najlepsze skille na parry jakie widziałem w grach. Mówisz w liczbie mnogiej. Możesz rozwinąć?
Opublikowano 9 lutego 20178 l Ten mory z low/medium/high stance powinien być w każdej grze z mieczykiem taką oczywistością, jak strzelanie pod triggerem w FPSach. Te dopasowywanie stance do sytuacji
Opublikowano 9 lutego 20178 l Ta pierwsza akcja jak podskokiem na low stance uniknalem ground sweepa to po prostu Ten system walki to majstersztyk. kur.wa ty oszukujesz xD
Opublikowano 9 lutego 20178 l Ta pierwsza akcja jak podskokiem na low stance uniknalem ground sweepa to po prostu Ten system walki to majstersztyk. kur.wa ty oszukujesz xD Bez przesady, dobrze ciśnie to fakt, ale nie dajmy się ponieść emocjom, ogólnie r1 i przytrzymane kółko to mega miodny skill a do tego w (pipi) OP! Rzeźba w tej grze jest piękna. Edytowane 9 lutego 20178 l przez Soul
Opublikowano 9 lutego 20178 l Te pajaki sa cienkie jak nigdy tez wczoraj mowilem ze siedza typy w Team Ninja hooooo Ishida what now? Nanikore Nanikore? How about spiders? Fuck yea everyone loves spiders... Czyli dzial kreatywny sie wypalil. Zreszta (pipi)ac pajaki Low Stancem. Wioska Ninja...
Opublikowano 9 lutego 20178 l no własnie nie dajcie się ponieść emocją Pan od Polskiego się znalazł polskiego*
Opublikowano 9 lutego 20178 l Ja zawsze piszę z dużej to z szacunku. Pisze sie wielka/duza litera, nie z wielkiej/duzej.
Opublikowano 9 lutego 20178 l Jest jakiś skrót do 3 bossa w jaskiniach, czy trzeba biec od drugiej kapliczki? Edytowane 9 lutego 20178 l przez ragus
Opublikowano 9 lutego 20178 l Niech ktoś jeszcze napisze czy z Polskiego czy polskiego, bo nie wiem ;< Edytowane 9 lutego 20178 l przez Soul
Opublikowano 9 lutego 20178 l Jest jakiś skrót do 3 bossa w jaskiniach, czy trzeba biec od drugiej kapliczki? A jest, jak zadupczasz od drugiej, to trzymasz sie prawej sciany, a patrzysz w lewo i szukasz pierwszego mozliwego spadu na taki 'naturalny' most z kamienia, idziesz na sam koniec i w szczelinie jest kapliczka.