Opublikowano 12 lutego 20178 l Wdzianko Ninja, które dostajemy z 2 misji samouczka w Dojo chu,ja widać, no ale to w końcu N I N J A Edytowane 12 lutego 20178 l przez ragus
Opublikowano 12 lutego 20178 l Gra skonczona. Jak widze jakie Sub Missions doszly to juz mi sie grac troche odechciewa :p
Opublikowano 12 lutego 20178 l Co Soulsy i BB nie daly rady dostarczyc Nioh Nioh dostarczyl. Gra kompletna To znaczy?
Opublikowano 12 lutego 20178 l No dobra wypisze co moim zdaniem nie mialy Soulsy i BB, a ma Nioh. Styl walki, a raczej 3 style do kazdego rodzaju broni. -Dynamike starc. -Kowal rzadzi, nie dosc ze wykujesz, usprawnisz swoja ulubiona bron/set by dalej w nim gonic to jeszcze na inne bronie/sety mozna narzucic wyglad innej broni/setu. -Krotkie loadingi -Stale 60 klatek, nie zauwazylem znacznych spadkow. -Hit boxy -Skille do kazdej broni i stylow. -Odblokowywanie tytulow i poprzez to dalsze rozwijanie postaci. -Diablowy system lootu. I to tyle moge napisac po zaledwie 8h z gra Ja tu nie oczerniam genialnych Soulsow i BB uwazam ze Nioh to perfekcyjne ich rozwiniecie z domieszka Team Ninja stylu. Edytowane 12 lutego 20178 l przez Zetta
Opublikowano 12 lutego 20178 l No dobra wypisze co moim zdaniem nie mialy Soulsy i BB, a ma Nioh. -Hit boxy -Dynamike starc. nie oczerniam genialnych Soulsow i BB [triggered mimo wszystko]
Opublikowano 12 lutego 20178 l no ale przyznasz że wygłupiłes się z tym brakiem dynamiki i dobrych hitboxów :v Edytowane 12 lutego 20178 l przez nobody
Opublikowano 12 lutego 20178 l Brak dynamiki w bloodborne w ktorym nie ma nawet bloku za to ultra dynamika w bardziej defensywnym niohu. Zetta pliss Edit: Takie pytanie niohowi blizej do dead or alive czy tenchu. No wiecie bo tych samych tworcow. Edytowane 12 lutego 20178 l przez kanabis
Opublikowano 12 lutego 20178 l Prawda jest taka ze niohowi czy klimatem czy czymkolwiek najblizej jest do onimushy, taka hardkorowa wersja onimushy. Porownanie z bloodborne czy ninja gaiden to wogole beka. Chyba ze wrzucamy wszystko co ma wyzszy poziom trudnosci niz asasyn do jednego wora. Edytowane 12 lutego 20178 l przez kanabis
Opublikowano 12 lutego 20178 l Autor Gra skonczona. Jak widze jakie Sub Missions doszly to juz mi sie grac troche odechciewa :pIle Ci zajęło przejście? Edytowane 12 lutego 20178 l przez XM.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Witam. Od czego zależy ilość eliksirów leczących? Wcześniej miałem 5 teraz nowa misja i mam dostępne tyko 3szt ?
Opublikowano 12 lutego 20178 l Prawda jest taka ze niohowi czy klimatem czy czymkolwiek najblizej jest do onimushy, taka hardkorowa wersja onimushy. Trochę w tym racji jest. Wczoraj oglądałem sobie gameplay z czwartej Onimushy (sam ledwo napocząłem lata temu na PS2 i rzuciłem w kąt - uroki posiadania piratów na kilogramy) u NRGeeka i to właśnie do tej odsłony porównałbym Nioha, jeśli chodzi o powierzchowność, bo wiadomo że reszta to Soulsy.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Gra skonczona. Jak widze jakie Sub Missions doszly to juz mi sie grac troche odechciewa :pIle Ci zajęło przejście? Ponoc 81 godzin na levelu 101.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Mnie wkurza ten diablowaty loot. Nawalone tego pod nogami strasznie. Wolałbym żeby było tego mniej a bronie poukrywane w jakiś skrzynkach czy coś. A tak to nawet mi się nie chce lizać ścian i czyścic lvlu bo w skrzynkach czy kropkach na trupach jest zazwyczaj coś czego już mam cały magazyn. Stopień trudności to też narazie lekki mit. Kończę 2 region i większego zacięcia nie było.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Ponawiam pytanie. Co mogłem poprzestawiać że mam mnie eliksirów leczących od startu?
Opublikowano 12 lutego 20178 l Domyślnie masz 3, przy sobie możesz miec maksymalnie 8. Jak masz przy sobie 8 to kolejne trafiają do schowka. Więc jak w takiej sytuacji wykorzystasz wszystkie, to po odrodzeniu będziesz miał 3+te ze schowka, ale nigdy więcej niż 8.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Domyślnie masz 3, przy sobie możesz miec maksymalnie 8. Jak masz przy sobie 8 to kolejne trafiają do schowka. Więc jak w takiej sytuacji wykorzystasz wszystkie, to po odrodzeniu będziesz miał 3+te ze schowka, ale nigdy więcej niż 8. Dzięki bardzo. Wreszcie wiem co i jak. Pozdro.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Jeszcze polecam ustawić sobie kodama blessing na to by dropiło więcej eliksirów bo dropi zdecydowanie więcej. I przyzwyczaić się do automatycznego wciskania r1 w czasie walki coby odzyskiwać Ki(stamine).MI to strasznie pomaga.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Domyślnie masz 3, przy sobie możesz miec maksymalnie 8. Jak masz przy sobie 8 to kolejne trafiają do schowka. Więc jak w takiej sytuacji wykorzystasz wszystkie, to po odrodzeniu będziesz miał 3+te ze schowka, ale nigdy więcej niż 8. W drzewku ninja jest tez skill powiekszajacy ten limit odrobine.
Opublikowano 12 lutego 20178 l A ktos probowal polaczyc sie ze znajomym online, bo dzisiaj z 20 min probowalem i widze kolejne podobienstwo z Soulsow i BB - standardowo (pipi) nie dziala! Przez brame tori to nawet tajnego hasla nie moge zmienic na WŁ. Edit: tylko przez brame tori sie udalo wyszukaj/oczekuj znajomego. Edytowane 12 lutego 20178 l przez easye
Opublikowano 12 lutego 20178 l Zaoferowalem wczoraj Orzeszkowi jakiegos coopa bo chcialem to przetestowac i bez problemu sie znalezlismy po ustawieniu wspolnego hasla nie uzywajac tej drugiej opcji z wyszukaj/oczekuj.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Gupie pytanie, jak wyłączyć tryb online? Bo nadusiłem w kapliczce R3 i nie wiem jak wrócić od off. :(
Opublikowano 12 lutego 20178 l Gupie pytanie, jak wyłączyć tryb online? Bo nadusiłem w kapliczce R3 i nie wiem jak wrócić od off. :( Naciśnij znowu R3 ^_^