Gość Kyo Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Load game - będzie podany czas gry Cytuj
Gość Soul Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Dzięki, szukałem gdzie w opcjach itp :D Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Pograłem troche na prosiaku i moje wrażenia pozostają niezmienne od czasów alphy : 2 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Mam ustawiony [za(pipi)isty] motyw z Nioha na PS4 wiec zawsze leci ta muzyczka z menu glownego i chcac nie chcac czasem kojarzy mi sie ten twoj obesrany filmik. 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Ten motyw można dostać w sklepiku czy nie dla biedaka themaka? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 (edytowane) Mam ustawiony [za(pipi)isty] motyw z Nioha na PS4 wiec zawsze leci ta muzyczka z menu glownego i chcac nie chcac czasem kojarzy mi sie ten twoj obesrany filmik. No u mnie to samo...chyba nafajnieszym dla mnie theme jaki do tej pory wyszedł90 lvl...80 h nabite może więcej a jestem na 4 mapce...aż tak długiej gry się nie spodziewałem :-) O co chodzi z tymi panami co sobie brzdekaja na mandolinie?? Te płonące główki pojawiają się cały czas czy wkoncu pojawia się jakiś boss czy coś?? Kyo...nie ma, pewnie będzie za jakiś czas Edytowane 20 lutego 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Dopóki oni żyją to będą przywoływać trupy innych graczy jeżeli za blisko podejdziesz do miejsca zgonu. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 No u mnie to samo...chyba nafajnieszym dla mnie theme jaki do tej pory wyszedł Zdecydowanie najlepszy motyw na PS4 jaki mialem, nie dosc ze zmusil mnie do wlaczenia muzyki w menu glownym, to jeszcze ten pieknie animowany nagrobek Zdarza mi sie na chwile zawisnac w menu tylko po to zeby posluchac troche tej muzyczki. xD Co do mandoliny to tak jak napisal Kymel, tylko jedna mala uwaga, to nie jest pan brzdekajacy na mandolinie, tylko mandolina uzywajaca pana/zwlok/marionetki do brzdekania na sobie. A jak skonczymy misje i sie cofniemy do jakiejs mandoliny, ow 'pan' znika i mandolina biedna probuje na sobie zagrac ze smutnymi oczami poniewaz jej troche nie wychodzi. Pro tip: jak strzelacie do nich z luku/muszkietu, celujcie w mandoline, bo to jest slaby punkt. Ten motyw można dostać w sklepiku czy nie dla biedaka themaka? Poki co tylko za pre-order. 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 @BansaiU mnie też ciągle temat Nioha ustawiony, myślałem, że szybciej mi się znudzi. Bardzo doceniam też świetne opisy i galerię modeli w samej grze, ciekawe jak dużo osób w ogóle to pominie :v Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 chyba jedyny motyw, za ktory bym zaplacil ! Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 (edytowane) Motyw Nioha jest za free na US store, tylko trzeba mieć tam plusa, ale można odpalić 14dni trial. Nie wiem tylko czy to ten sam motyw czy za preorder był inny, na EU store go nie ma. edit: acha czyli są 2 różne. Edytowane 20 lutego 2017 przez Fanek Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 (edytowane) Motyw Nioha jest za free na US store, tylko trzeba mieć tam plusa, ale można odpalić 14dni trial. Nie wiem tylko czy to ten sam motyw czy za preorder był inny, na EU store go nie ma. Tylko Fanek nie ten :) oni mają oprócz pre-orderowego 2 dodatkowe motywy za free Edytowane 20 lutego 2017 przez Cottage Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 @Bansai U mnie też ciągle temat Nioha ustawiony, myślałem, że szybciej mi się znudzi. Bardzo doceniam też świetne opisy i galerię modeli w samej grze, ciekawe jak dużo osób w ogóle to pominie :v Galeria ? Opisy ? CZYTANIE ? Latwiej zapytac, ile osob to obchodzi Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Czytanie w XXI wieku Jak jakies zwierzeta. 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Ale, ale - jest też galeria i to modeli w CZYDE!Jeszcze co do czytania - gra ma rewelacyjnie opisane statystyki, ten element został wykonany prawie perfekcyjnie i jest ważny, bo łatwo pozwala się odnaleźć w grze, w zasadzie od startu. Dlatego dziwię się czasami jakie pytania potrafią paść a propos tej gry - skoro szybciej jest wcisnąć options w menu i podświetlić dany element. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Szczegóły updejtów i DLC Koei Tecmo shared details on the next couple free Nioh updates and the first downloadable content during a live stream today.The next free updates are as follows: The first downloadable content, “Dragon of Tohoku,” will launch in late April and add the following: Late March – High-difficulty missions added. There are 10 types of missions, including missions with the feel of boss rushes.Late April – PvP implemented. Koei Tecmo also announced that, as an apology for shortages of the game in Japan, they’re extending the period which users can obtain the free “Armor of Japan’s No. 1 Soldier” costume in Japan from February 22 to March 1 New weapon typesNew scenariosNew charactersNew guardian spiritsNew yokaiNew stagesThe second downloadable content will be called “Japan’s Best Soldier,” and the third, “Peaceful and Tranquil.” http://gematsu.com/2017/02/nioh-add-high-difficulty-missions-late-march-pvp-late-april-first-dlc-details 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Niegramwnowegrygaro mnie wyprzedzil Kupilbys juz nioha co? btw. DATE MASAMUNE I oczywiscie jego guardian spirit to smok, season pass obowiazkowo bedzie trzeba zakupic. 1 Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Kupilbys juz nioha co? Nom. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 20 lutego 2017 Autor Opublikowano 20 lutego 2017 Będzie to mój pierwszy season pass 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 William bedzie w jakiejs gierce Musou, i nawet zarzuca tekstem: 'prepaaaare to dieee' podczas ataku xd https://youtu.be/nDDSK8VdWrk?t=56m57s Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Jestem pewien, że na drugą część nie będziemy specjalnie długo czekać, Tecmo Koei lubi kuć żelazo póki gorące. W dwa lata powinni się uwinąć. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Mają dobry silnik także nie widzę przeciw wskazań by wydać dwójeczke w krótkim czasie. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 20 lutego 2017 Autor Opublikowano 20 lutego 2017 Niech wydają nowe Ninja Gaiden bo jestem ciekaw czy to wypadek przy pracy ze wyszedł im taki killer czy faktycznie z powrotem naumieli sie robić gierki. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Beda klepac Nioha, szczegolnie ze sie dosc dobrze sprzedal i beda chcieli to wykorzystac, nie ma opcji ze NG powroci w najblizszym czasie, zreszta nawet samo TN to mowilo. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 W mousou powinien być Taczibana z jego SZOGUN Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi