blantman 5 780 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 No kot czy ogrzyca dla mnie byli łatwiejsi. Nue potrafił na początku zarąbać tym prądem. Wystarczyła chwila nieuwagi i niski lvl. Teraz oczywiście łatwizna. Ja po prostu testowałem moją nową armatkę na nim pomagając komuś. Schowałem się pod daszkiem (tak aby mnie prąd nie rąbnął) i napierdzielałem :D Cytuj
Epic 5 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Kurcze liczylem ze duale mi sie troche bardziej spodobaja, ale nie wiem... cos mi w nich nie pasuje i szybko mi sie nudzi granie nimi. xD To jest doskonałe podsumowanie duali. Pograłem tym trochę, żeby odblokować ostatnią misję w dojo i olałem. Są przegięte jakby nie patrzeć, ale przydałoby się parę dodatkowych ofensywnych skili, żeby nie klepać non stop to samo. Kusi <3 Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) Poziom trudności później wskoczy wyżej, zwłaszcza w zadaniach podocznych.No nie XDWszystko zalezy od twojego builda. U mnie gra stala sie w ostatnich dwoch rejonach banalna poprzez build z setem Red Demona z magia i jej buffami, debufami. No ja magii nie używam nigdy w souls podobnych grach bo to easy mode i psuje satysfakcje z pokonania czegokolwiek. Polecam mieczyk i dwa ostatnie zadania poboczne tzn. vs władca i królewna śnieżka oraz mistrz miecza + mistrz włóczni. Na poziom trudności wówczas nie będziesz narzekał. Ja pyerdole ale ty nadal nie wiesz o czym piszesz ic lepiej do wc. Red Demon set nie jest pod magika setem rzucajacym zaklecia tylko pod wlocznie wiec po twojemu macham podczas walki a nie rzucam czarow ktorych i tak w Niohu nie ma jak by nie bylo sa tylko skille i buffy z debuffami. Teraz cie bedzie pewnie glowa bolala czemu magie podbilem? Bo mi sie scaluje z wlocznia Akaoni z tegoz setu co jest pod ogien. Koniec kropka. Odkryłem wczoraj fajny czar. Puściłem na przeciwnika i spowalnia go. Te ptaszyska z którymi miałem kłopot są bajecznie prości z tym czarem. Ciekawe czy na bosów działa.Blant lv80 i skille odkrywa omawiane tu wczesniej XD Edytowane 28 lutego 2017 przez Zetta Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 28 lutego 2017 Autor Opublikowano 28 lutego 2017 Ciekawe co dadzą za nowe bronie w dlc - lunar i pazury? Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 @ Zetek Faktycznie magia nic w Nioh nie daje Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 (edytowane) Glowa boli to nie magia tylko buffy i debuffy i mientkie granie na summona :/ Edytowane 28 lutego 2017 przez Zetta Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Czy jest jakiś patch do gry? Jeśli jest, to ile waży? Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 28 lutego 2017 Opublikowano 28 lutego 2017 Jaki jest sens tych gauntletów w misjach pobocznych kiedy jak się zginie to nawet potwory, które nas zabiły znikają i można tłuc kolejne :/ ? Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 28 lutego 2017 Autor Opublikowano 28 lutego 2017 Przeszedłem. Genialny tytuł, świetna ostatnia lokacja jak i walka z bossem. Dychy bym nie dał, może z DLC. Za mało tracków w ost - sa super, ale czesto sie powtarzają, mała roznorodnosc przeciwników i tylko dobry design bossów. 43h na liczniku i zostały mi 3 misje na mapie i 1 skrzat do znalezienia, reszta wyczyszczona Nie spieszylem sie, zwiedzalem sobie lokacje z nosem w scianie. Chetnie przejde jeszcze raz, teraz juz jakims powazniejszym buildem bo teraz to szczerze mowiac mialem wywalone w statsy i leciałem z byle ekwipunkiem i bronia bez czytania. Gra jest trudna i to fakt, ale bez przegiec. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Przeszedłem. Genialny tytuł, świetna ostatnia lokacja jak i walka z bossem. Dychy bym nie dał, może z DLC. Za mało tracków w ost - sa super, ale czesto sie powtarzają, mała roznorodnosc przeciwników i tylko dobry design bossów. 43h na liczniku i zostały mi 3 misje na mapie i 1 skrzat do znalezienia, reszta wyczyszczona Nie spieszylem sie, zwiedzalem sobie lokacje z nosem w scianie. Chetnie przejde jeszcze raz, teraz juz jakims powazniejszym buildem bo teraz to szczerze mowiac mialem wywalone w statsy i leciałem z byle ekwipunkiem i bronia bez czytania. Gra jest trudna i to fakt, ale bez przegiec. No to spory rozstrzał czasowy skoro niektórzy pisali o 100 godzinach :) Co można robić 50h + ? Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 1 marca 2017 Autor Opublikowano 1 marca 2017 Pewnie grali online podczas przejścia tez, ja nie mam plusa wiec nie korzystałem z multi. Pewnie ze wszystkimi misjami zamknę się w max 50h, do tego spróbuję zrobić platyne jeśli nie ma farmienia. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 a misje poboczne tez robiles, bo wyjatkowo krotko Ci to zajelo, ja przy 6 mapie mialem gdzies z 70h nabite, czyszczac wszystko po drodze - 100h potrzeba mniej wiecej do platyny. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 1 marca 2017 Autor Opublikowano 1 marca 2017 Jak wcześniej pisałem -1 kodamy brakuje, 3 misję poboczne i będzie wszystko ukończone. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Jak wcześniej pisałem -1 kodamy brakuje, 3 misję poboczne i będzie wszystko ukończone. To ty jesteś wyjadaczem ja mam ze 35 h a dopiero co połowa gry i dużej ilości misji pobocznych nie ruszyłem. To tak samo jak w bloodborne czy soulsach. Jeden może na niskim lewelu przelecieć grę a drugi będzie pakować postać bo inaczej nic nie zrobi :) Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Faktycznie szybko. Mi wszystkie misje zajęły 80h, platyna to pewnie koło 90 bo trzeba trochę grindowac. A też nie miałem jakiś długich zacięc żebym z bossem walczył z 3 godziny. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 W sumie teraz pomyslalem, ze chlop nie robil zadnej misji twilight, skoro gra bez sieci - a te tez troche zajely. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 1 marca 2017 Autor Opublikowano 1 marca 2017 Mam z 5 czy 6 misji twilight zrobionych, fakt mało nad nimi siedziałem. :) nie ważne w ile przeszedłem -i tak chętnie spędzę 3x tyle przy tej grze bo nawet kusarigamy nie wypróbowałem. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 no to naprawde bardzo szybko gre przeszedles, bo ja postaci nie boostowalem, raczej przez bosow tez przebiegalem, a misji zmierzchu mialem raptem 2 wiecej, a roznica minimum 20-30h ^^ Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Franca wpadłaby już jakiś czas temu, ale 4 dni czekałem aż wylosuje mi się opuszczona misja zmierzchu. Nioh to cudowna pozycja, która z miejsca staje się moim kandydatem do tytułu gry roku, a to dopiero pierwszy kwartał 2k17. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Co do czasu gry: u mnie na platynkę coś ok. 85 godzin, ale ja mocno sobie grę przedłużyłem walkami z revenantami (na liczniku grubo ponad tysiąc :v ), więc można szybciej. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Dobrze, pytanie do Bonanzy, easyego i innych, którzy zrobili platynę. Czy trzeba na coś konkretnie uważać podczas przechodzenia czy wszystko można zrobić nawet po skończeniu danej misji/gry? Chodzi mi czy nie ma takiego problemu jak w Soulsach, że jak czegoś nie zbierzesz lub nie zrobisz to musisz gibać drugi raz. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 1 marca 2017 Autor Opublikowano 1 marca 2017 Nie ma, wystarczy jedno przejscie i po przejsciu gry mozesz sobie powtarzac misje. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 pytanie mam... w misji z zamknietymi drzwiami, gdzie kolo chce kulki gnoju... jest cos ciekawego za tymi drzwiami? ile on tego chce? 5 mu chyba dałem... Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 pytanie mam... w misji z zamknietymi drzwiami, gdzie kolo chce kulki gnoju... jest cos ciekawego za tymi drzwiami? ile on tego chce? 5 mu chyba dałem... za 30 kulek dostajesz helm i pucharek Wpadla platynka. Chyba pierwsza gra ktorej nie mam dosyc po wbiciu calaka. Doszlifowuje swoj build pod backstaby i dzisiaj wpadl divine miecz ktory ma skalowanie A z hearth Próbka builda jeszcze bez tego miecza i odpowiedniej optymalizacji, ale gra sie nim swietnie. Ogolnie ranking broni u mnie wyglada tak: katana > wlocznia > kusarigama > dual > topor Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi