Skocz do zawartości

Nioh

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Branie pomoc na wampirzyce XD

Pewnie juz niedlugo znudzony rzuci gre na pchli.

Tutaj sie bossow rozpracowywuje i nie sa jakos szczegolnie zlozeni.

BTW wszystkie dodatkowe misje zaliczone niezle mambo jambo bylo w nich XD

Opublikowano

'walki denerwują bardziej niż motywują' widzę bardzo podobny tekst już chyba drugi lub trzeci raz w tym temacie i dalej nie rozumiem za bardzo co to oznacza, czy to jakiś nowy eufemizm do '(pipi)a ale to trudne, aż musiałem wezwać pomoc, co za (pipi), w soulsach nie musiałem'?

Opublikowano

Czy nioh robi sie jakoś potem trudniejszy? skonczylem wlasnie calkiem trzecia wyspe razem z subquestami i wlasciwie wszystko robie na luzie, pomijajac onryioki przykokszonego ktory bral mnie na hita z ktorym mecyzlem sie 15-20 minut i nue z ostatniej misji 3 wyspy.  Wyfarmilem sobie ten czerwony secik do wloczni, popylam wlasnei z ta wlocznia ew z jakims tam miecyzkiem (chyba katana) jak mi nie idzie wlocznia, bo zaczalem nia niedawno grac. level 70+. 

Ostatnie jakies wieksze problemy mialem... na 1 wyspie 

Opublikowano

Nie bedzie trudniej... Napewno nie glowne story... Niestety trudny jest tylko pocztek, jak juz ogarniesz dobry set i wpasujesz sie w jakas bron/poznasz jej skille to jest dosyc latwo. Trudne sa dopiero misje poboczne w post game ale i tam majac legendarki i mozliwosc wykoksania postaci wszystko zrobilem na 130lev gdzie zadania pokazywaly 170...

Opublikowano

Fakt Nioh nie jest jakis wyjatkowo ciezki, ale nie ummiejsza to tej grze. Niepotrzebnie team chyba dala duzo ciezsze akfy i bety i teraz jest stekanie. A ja mam taka anegdotke ze im dluzej w niego gram tym bardziej widze podobienstwa do ninja gaiden niz do soulsow.

Opublikowano

No bo jest sporo podobienstw do NG, też to widziałem od pierwszej bety. Też jest sporo to poprawy w sequelu, ale mam nadzieje, że max 2 lata i w 2019 roku zobaczymy drugą część.

Opublikowano

Powinni troche ogarnac temat z ekwipunkiem, boosty sa malo czytelne i ogolnie zajezdza normalnie borderlandsami.

Ale to jak narazie chyba jedyna wada po dwoch wysepkach. Mechanika jest :banderas:

Cieszy ze forma Team Ninja wraca do czasow NG1 i2.