Bansai 11 198 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 A czy ktoś juz spotkał legendę? Szukalem LEGENDADO ale niestety nie ma filarow nie ma legendy. Pogralem kilka rundek z Masorzem w PvP i dziala bezproblemowo na haslo, mozna non stop sie tluc bez wychodzenia do menu. A tutaj montazyk kilku potyczek z dzisiaj: 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 Pisze się na forumkowe szlachtowanie. Co do dodatku, ten jest rewelacyjny. Jeżeli komuś podoba się kapitalny Nioh - nawet nie ma się co zastanawiać. Całość zaliczyłem w sześć godzin (dodatkowe dwie poświęcone na misje dodatkowe) i były to niezwykle soczyste godziny.Nowi przeciwnicy w tym bossowie (szczególnie ostatni - potrafi dać łupnia, oj potrafi), rynsztunek, klimat - wszytko to na plus. Przez kilka misji dzierżyłem w dłoniach nowy oręż. Trzeba się przyzwyczaić, niemniej potencjał ma. Polecam i liczę, że kolejny będzie trzymał zbliżony poziom. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 A czy w ogóle szykuje się pudełkowa wersja GOTY tej gry wzorem Bloodborne, DS3 czy Wieśmaka? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 3 maja 2017 Autor Opublikowano 3 maja 2017 Wyjda wszystkie dodatki to pewnie wyjdzie. To Tecmo w koncu. Cytuj
Sebastian84 0 Opublikowano 3 maja 2017 Opublikowano 3 maja 2017 Witam. Mam troszke inne pytanie. Posiadam dwa konta na ps4. Jedno jest na Polske a drugie na USA. Chce kupic dodatek do NIOHa na koncie USA. Czy po sciagnieciu i zainstalowaniu dodatku bedzie mi dzialal na koncie PL? Mam plytke, i na PL koncie gralem wczesniej w nioh. Pozdrawiam Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 5 maja 2017 Opublikowano 5 maja 2017 Nie bedzie dzialalo. Dodatek lub dlc i gra musza byc tego samego regionu. 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 maja 2017 Opublikowano 21 maja 2017 A czy w ogóle szykuje się pudełkowa wersja GOTY tej gry wzorem Bloodborne, DS3 czy Wieśmaka? Na razie cisza, ale moze pod koniec roku cos zapowiedza jak 3 dodatki wyjda, bierz gierke teraz i sie nie zastanawiaj. Ostatni patch troche balans w PvP poprawil, ale wciaz musza nad tym popracowac jesli nie chca zeby szybko umarlo. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 7 czerwca 2017 Opublikowano 7 czerwca 2017 Jest pucharek za specjalne materiały...w grze pokazuje mi bodajże 96% zebranych...jakiś pomysł czego może mi brakować?? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 czerwca 2017 Opublikowano 7 czerwca 2017 Pokonałeś po raz drugi Orochiego? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 7 czerwca 2017 Opublikowano 7 czerwca 2017 Ano nie...myślisz że tylko to wystarczy?? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 czerwca 2017 Opublikowano 8 czerwca 2017 Jak nie wystarczy, to spójrz tutaj: List of Best Materials: Disassembly (at Blacksmith):1. Tamahagane = Katana, Dual Katana, Kusarigama2. Wood = Spear, Rifle, Bow3. Ingot = Axe, Handcannon, Foot Armor4. Lacquer = Head Armor (L/M/H)5. Leather Cord = Arm Armor (L/M/H)6. Leather Kozane = Torso Armor (L), Leg Armor (L), Foot Armor (L)7. Iron Kozane = Torso Armor (M/H), Leg Armor (M/H), Foot Armor (M)8. Divine Fragment = Divine Gear (any item type)Mission Rewards & Drops:9. Demon’s Horn = Dropped by large Yokai Monsters, very common10. Writhing Tongue = Dropped by Onyudos (large muscular monsters with long tongue, often use tongue to attack)11. Ogress Claw = Twilight Missions “The Bleeding Spider Lily”, also rarely dropped by Ogress boss on any difficulty12. Hank of Yokai Hair = Mission Reward / Twilight Mission “An Ominous Cavern”, also rarely dropped by Hino-enma boss and Flying Bolts (white lady ghosts)13. Bangasa Rib = Mission Reward / Twilight Missions “An Ominous Cavern”14. Raven Tengu Feather = Mission Reward / Twilight Missions. Also dropped by bird enemies.15. Spider’s Leg Husk = Dropped by large spider enemies in main mission “Spider Nest Castle” and Joro-Gumo boss (rare drop)16. Gargantuan Tail Bone = Can be dropped by Gasha-dokuro boss in main mission “The Source of Evil”17. White Tiger Fur = Twilight Mission “The Best and the Worst”, also rarely dropped by White Tiger boss18. Umi-bozu’s eyestone = Twilight Mission “Foreboding Seas”, also rarely dropped by Umi-bozu boss19. Nue’s Claw = Drop from the Nue bosses (appears multiple times throughout the game)20. Kappa Shell = Dropped by Kappa Turtles with glowing shell (can be farmed in sub mission “Finders, Keepers”, very low drop rate)21. Great Centipede’s Fang = Dropped by Great Centipede boss in main mission “The Silver Mine Writhes”22. Orochi Scale = Dropped by Yamata-no-Orochi boss when defeating it multiple times. (replay main mission “The Demon King Revealed”) Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Poda mi ktoś nr CUSA z polskiego wydania? Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Poda mi ktoś nr CUSA z polskiego wydania? 07123 1 Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 11 czerwca 2017 Opublikowano 11 czerwca 2017 Gra skończona, wszystkie misje również, do platyny nie wiele zostało, czas 58h :) co za sztos!!! 2 Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 13 czerwca 2017 Opublikowano 13 czerwca 2017 Ten skok poziomu trudnosci po skonczeniu osi glownej chyba troche przesadzony. Misje glowne i bossow sie jedzie jak szmaty a potem te akcje z dwoma naraz juz nie sa takie smieszne :/ Wczoraj pol dnia spedzilem nad dwiema misjami. Dzis zostal tylko nobunaga i ta ci.pa ktorzy wydaja sie dosc prosci z naladowanym duszkiem. No i jakas misja w lądku zdroj w ktorej nie wiem co mnie czeka ale mam nadzieje ze juz nic ciezszego niz walka z tymi dwoma demonami sie nie pojawi , wiadomo mozna sobie ulatwic podbijaniem leveli postaci no ale mi sie nie chce. Cytuj
badzejo 361 Opublikowano 18 lipca 2017 Opublikowano 18 lipca 2017 W oczekiwaniu na drugi dodatek pomyślałem że fajnie będzie ukończyć resztę zadań które mi zostały no i tym sposobem pach ! wpadła trofka :) Teraz tylko czekać do 25 :D 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 lipca 2017 Autor Opublikowano 18 lipca 2017 Jeszcze ma być 3 dlc prawda? Cytuj
badzejo 361 Opublikowano 18 lipca 2017 Opublikowano 18 lipca 2017 Jeszcze ma być 3 dlc prawda? A no fakt :) będzie jeszcze "Koniec rozlewu krwi" nic tylko czekać ^^ 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 18 lipca 2017 Opublikowano 18 lipca 2017 Ja wlasnie sie zastanawiam czy grac sobie pomalu w kazdy z dodatkow, czy poczekac i ograc wszystkie trzy za jednym zamachem. Nie chce mi sie teraz farmic najlepszego ekwipunku, ktory w nastepnym dodatku bedzie bezuzyteczny :) Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 18 lipca 2017 Autor Opublikowano 18 lipca 2017 Ja poczekam na wersję GOTY. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 19 lipca 2017 Opublikowano 19 lipca 2017 Znając politykę Koei Tecmo kompletne wydanie to kwestia czasu. Ja dopiero dzisiaj zacząłem podstawkę ogarniać. A kupiona była w kwietniu :łapka: Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 19 lipca 2017 Opublikowano 19 lipca 2017 Heh... to podobnie jak ja - kupiłem praktycznie na premierę i dopiero wczoraj przysiadłem na dłużej. Dziś w końcu padł Onryoki, ale lamiłem okrutnie, chyba za piątym razem dopiero go zdjąłem. Tak to jest, jak się odstawiło "soulsy" i przez ostatni rok grało głównie w UBIszajsboxy - ciężko teraz wrócić, ale próbuję :) Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 (edytowane) Onryoki prosty jest. W pierwszej fazie wystarczy tylko pod niego podejść i nie ma opcji, żeby nas ruszył. Bez tych kul jest potem tylko łatwiej. Czekamy tylko jak zrobi tego swojego potrójnego combosa i rzuca się na glebę. Wtedy można go trafić ze cztery razy. Edytowane 20 lipca 2017 przez Nemesis 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi