Bansai 11 198 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Znakomita informacja, oby giereczka zeszla i na piecyku w dobrym milionie i dawac dwojeczke. moze ktos zrobi moda zeby mi sie katana chowala jak w alphie, ale bym kupowal Cytuj
Xantu 147 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Dobrze znam jakość portów PC koei. Bez kompa z górnej półki będzie beznadziejnie działać. A wszystko poniżej 60 fps w niohu jest mało grywalne. 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Tym bardziej, że wymagania są podejrzanie spore, przynajmniej biorąc pod uwagę jakość oprawy. MINIMALNE: System operacyjny: Windows® 10 64bit, Windows® 8.1 64bit, Windows® 7 64bit Procesor: Intel® Core™ i5 3550 or over Pamięć: 6 GB RAM Karta graficzna: NVIDIA® GeForce® GTX 780 VRAM 3GB or over AMD Radeon™ R9 280 VRAM 3GB or over DirectX: Wersja 11 Sieć: Szerokopasmowe połączenie z internetem Miejsce na dysku: 100 GB dostępnej przestrzeni Karta dźwiękowa: 16 bit stereo, 48KHz WAVE file can be played ZALECANE: System operacyjny: Windows® 10 64bit, Windows® 8.1 64bit, Windows® 7 64bit Procesor: Intel® Core™ i7 4770K or over Pamięć: 8 GB RAM Karta graficzna: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 VRAM 6GB or over AMD Radeon™ R9 380X VRAM 4GB or over DirectX: Wersja 11 Sieć: Szerokopasmowe połączenie z internetem Miejsce na dysku: 100 GB dostępnej przestrzeni Karta dźwiękowa: 16 bit stereo, 48KHz WAVE file can be played Co ciekawe, również na PC ma być do wyboru tryb arcade (targetowanie w 60fps, kosztem wodotrysków i rozdzielczości) oraz Movie Mode - pod zabawę w 4K. Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 2 października 2017 Autor Opublikowano 2 października 2017 Znakomita informacja, oby giereczka zeszla i na piecyku w dobrym milionie i dawac dwojeczke. moze ktos zrobi moda zeby mi sie katana chowala jak w alphie, ale bym kupowal Oj bardzo proszę o "dwojeczke" nioszka i kontynuację nier i pałka w górze do samej premiery. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 (edytowane) wyglada na to, ze niedlugo temat Nioh bedzie mial miejsce w multiplatformach: Czyli tak jak pisałem - brak napisu "Only on PlayStation" na okładce nie był przypadkowy. Zresztą, temat Nioh powinien już dawno mieć miejsce w Souls-like'ach. Edytowane 2 października 2017 przez Wredny Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 Miał ktoś problemy z bieganiem do przodu? Bo u mnie i z tego co widziałem w internetach jest taki problem https://www.youtube.com/watch?v=N-BIuXu-OQw Na początku myślałem że to problem z analogiem, ale w innych grach (Dark Souls 3, Wiedźmin 3, Warriors Orochi 3 Ultimate) wszystko jest ok. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 Miał ktoś problemy z bieganiem do przodu? Bo u mnie i z tego co widziałem w internetach jest taki problem https://www.youtube.com/watch?v=N-BIuXu-OQw Na początku myślałem że to problem z analogiem, ale w innych grach (Dark Souls 3, Wiedźmin 3, Warriors Orochi 3 Ultimate) wszystko jest ok. Wina analoga albo krzyzyka, zmien bieganie na kolko i zobacz czy problem wciaz wystepuje. Gra grze nierowna, w Niohu wszystko jest nastawione na dosc czuly input, wiec jesli jest nawet najmniejsza przerwa to sie moga takie kwiatki pojawiac. 1 Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 Miał ktoś problemy z bieganiem do przodu? Bo u mnie i z tego co widziałem w internetach jest taki problem https://www.youtube.com/watch?v=N-BIuXu-OQw Na początku myślałem że to problem z analogiem, ale w innych grach (Dark Souls 3, Wiedźmin 3, Warriors Orochi 3 Ultimate) wszystko jest ok. Wina analoga albo krzyzyka, zmien bieganie na kolko i zobacz czy problem wciaz wystepuje. Gra grze nierowna, w Niohu wszystko jest nastawione na dosc czuly input, wiec jesli jest nawet najmniejsza przerwa to sie moga takie kwiatki pojawiac. Jak docisnę mocno analog podczas biegu do przodu to problemu nie ma. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 Czyli analog gubi input, dla pewnosci mozesz zmienic prawa i lewa galke i zobaczyc czy ten problem nadal wystepuje podczas biegania prawą. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 hahaha, wczoraj zaplanowałem sobie już nic więcej nie kupować w tym roku na PS4 poza ew. DOOMem i season passem do Nioh jak będzie w promo. Zgadnijcie co dziś jest w promo? Nioh Przepustka Sezonowa - 59 zł Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 5 października 2017 Autor Opublikowano 5 października 2017 No i hói, sam nie wiem czy brać ... wolałbym mieć w pudle grę z dlc ;( Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 A jest pewność że będzie na.plycie a nie w formie kodu na karteczce?? Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 5 października 2017 Autor Opublikowano 5 października 2017 Raczej 100% na płycie. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Warto dopłacić dychę do delux czy olać i wziąć Nioh+SP osobno? Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Ten season pass to obejmuje wszystkie dodatki? Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Taka jest idea season passów. Mają mieć wszystko. Inaczej sytuacja sie ma jak od początku jest wiadomo że będzie więcej niż jeden (SFV czy DriveClub). Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 9 października 2017 Opublikowano 9 października 2017 1. Czy wyposażenie zielone (boskie) czyli 150lvl (plus 3 lub 4) to najlepsze co można znaleźć czy też jest jeszcze jakiś wyższy kolor? 2. Lubię walczyć z padniętymi graczami gdyż sporo świetnego sprzętu dzięki takim walkom otrzymałem. Jednak wydaje mi się iż gra w DLC nie ułatwia za bardzo zabawy gdyż chyba (?) nie wyrzuca po pokonanych wyposażenia zielonego +X. Mam rację czy mi się tylko wydaje? Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 9 października 2017 Opublikowano 9 października 2017 Taka jest idea season passów. Mają mieć wszystko. Inaczej sytuacja sie ma jak od początku jest wiadomo że będzie więcej niż jeden (SFV czy DriveClub). No w Borderkach 2 czy Destiny to tak kolorowo nie wyglądało, więc pytam. Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 9 października 2017 Opublikowano 9 października 2017 (edytowane) W otchłani zyskałem możliwość "bezczeszczenia przedmiotów". Wymaga kropli i amiraty. Co daje te bezczeszczenie? EDIT: Na YT widać wyposażenie czerwone lvl 250. Gdzie można je zdobyć? EDIT2 (w przestrzeń...) Nie łapię w pełni zasad obowiązujących w Otchłani. Niby rozpracowałem jak ulepszać wyposażenie (zbezcześcić, wygrać z bossem, wyjść z otchłani) ale na ok. osiem prób tylko raz udało mi się ulepszyć sprzęt z lvl150 na lvl158. Poza tym doszedłem do poziomu 5 Otchłani i dalej (głębiej) z mapy się nie da. Edytowane 13 października 2017 przez friedrich Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Ta gra to czysty miód Jedyny minus to zbyt dużo wypadającego "sprzetu" - broni, zbroi. Irytuje mnie, że po każdej misji muszę tyle czasu poświęcić na segregowanie tego, sprzedawanie, ofiarowanie. Jakieś rady? Skupić się tylko na rzeczach fioletowych a resztę olać? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 tylko fiolety, a potem tylko zielone [end game i dlc], jest tez guzik odpowiedzialny za zamykanie przedmiotow i za oznaczanie wszystkich niezamknietych, czyli zamykasz fiolety, reszta do sklepu i potem sprawdzasz. 2 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 (edytowane) Nioh complete edition na Steam mozna kupic juz za 127zł. Ciekawe jak bedzie z optymalizacja, tak niska cena za wszystkie DLC i podstawke troche martwi i znajac ich porty na PC pewnie lepiej zostac na PS4, no ale wciaz mam nadzieje ze bedzie grywalne i dobrze sie sprzeda. Edytowane 16 października 2017 przez Velius Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 To kiedy ma być Complete Edition na PS4? Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 16 października 2017 Autor Opublikowano 16 października 2017 Grudzień bodajże. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi