Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 19 października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 października 2017 To kiedy ma być Complete Edition na PS4? Wersja cyfrowa ma mieć premierę siódmego listopada, a wydanie pudełkowe 4tygodnie później. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 są jakieś ogólne wskazówki jak w endgame bić bossów w duecie? mam ok. 115 lvl, wszystko pod katanę wykupione oraz kilka pasywnych abilitek w ninjitsu i omnyo magic, cały set warrior of the west muszę jeszcze podlevelować, żeby mieć szansę z dwoma gnojami na łące? Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 22 października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 są jakieś ogólne wskazówki jak w endgame bić bossów w duecie? mam ok. 115 lvl, wszystko pod katanę wykupione oraz kilka pasywnych abilitek w ninjitsu i omnyo magic, cały set warrior of the west muszę jeszcze podlevelować, żeby mieć szansę z dwoma gnojami na łące? Set masz fioletowy czy zielony? Jak fioletowy, to będziesz miał ciężko z tymi dwoma. Sprzęt to podstawa. A co do wskazówek, to najpierw zabij Tashibane a tego drugiego zostaw na koniec. Staraj się walczyć tak, żeby wyciągać Tashibane jak najdalej od tego z włócznią (on jest wolny i mniej agresywny, więc spokojnie można tak robić) i walczyć 1 na 1. Jak tylko duży podejdzie to uciekaj na drugi koniec planszy i czekaj na Tachibane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 31 października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 października 2017 Jestem przy mroźnej damie. W internetach piszą, że warto wyposażyć się w graty przeciw mrozie, ale kurde przecież nie ma takiej statystyki. Patrzeć na wodę, wiatr czy ziemie? Bo nie wiem za bardzo a laska ma mnie na 3 hity i by się przydało coś chroniącego Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 da się przejść defiant honour na 150 levelu? czy nie warto się męczyć? Date w dojo jest przeyebany, a później pewno jeszcze lepsze ananasy czekają Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 Da sie, ja na 170-180 skonczylem wszystkie dodatki bodajze, te sugerowane poziomy to bzdura jakas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Ciekawe jak bedzie z optymalizacja, tak niska cena za wszystkie DLC i podstawke troche martwi i znajac ich porty na PC pewnie lepiej zostac na PS4, no ale wciaz mam nadzieje ze bedzie grywalne i dobrze sie sprzeda. Oj, może być różnie. Właśnie gruchnęła informacja, że wersja PC nie obsługuje myszki: http://www.gram.pl/news/2017/11/03/pecetowe-nioh-complete-edition-bez-wsparcia-dla-myszy.shtml Wiadomo, że gierka definitywnie pod pada, ale ortodoksi pewnie skreślą gierkę już na starcie za taki kwiatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Mały offtopic, wydany został ostatnio w Polsce komiks z Williamem https://www.komiks.gildia.pl/komiksy/william-adams/1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 489 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Wiadomo, że gierka definitywnie pod pada, ale ortodoksi pewnie skreślą gierkę już na starcie za taki kwiatek. Bo większość co nie grała myśli że to po prostu soulsy w klimatach samurajów i mamy tylko 2 ciosy na krzyż. Już widzę wywijanie takich akcji na myszce xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Xantu 147 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Wiadomo, że gierka definitywnie pod pada, ale ortodoksi pewnie skreślą gierkę już na starcie za taki kwiatek. Bo większość co nie grała myśli że to po prostu soulsy w klimatach samurajów i mamy tylko 2 ciosy na krzyż. Już widzę wywijanie takich akcji na myszce xd Nioh na PC działa tylko na padzie. Myszka nie jest wspierana. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 489 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Nie no na klawie będziesz mógł, jeśli ktoś ma taki kaprys. Myszki nie będzie ale są tacy i na fejsikowych grupach co się prują, że no jak to mają pc za 5 kawałków, myszkę Razera z 7 programowalnymi przyciskami i w Nioha im nie dadzą a w soulsach się dało. Co za ameby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raf1ki 2 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Nie no na klawie będziesz mógł, jeśli ktoś ma taki kaprys. Myszki nie będzie ale są tacy i na fejsikowych grupach co się prują, że no jak to mają pc za 5 kawałków, myszkę Razera z 7 programowalnymi przyciskami i w Nioha im nie dadzą a w soulsach się dało. Co za ameby.Gra ograna już dawno na PS4, wiec w sumie mam to gdzieś, no ale jak na samej klawiaturze w Nioha będzie można grać to nie wiem;P Chyba że będzie przycisk, który będzie robił wszystko za Ciebie;) Jak grę na pc wydają, to minimum przyzwoitości mogliby zachować;) więc moim zdaniem brak obsługi myszki, to słaba sprawa i próba zgarnięcia kasy jak najmniejszym kosztem. Nie popieram. Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Obsługa myszki pewnie się w końcu pojawi - oficjalnie bądź nie. Moderzy nie takie rzeczy ogarniali :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 (edytowane) Mi myszka nie potrzebna, mam na PS4 i na PC tez kupie Nioha. Jezeli tylko bedzie dobra optymalizacja, 60 klatek i support dla 1440p to biore z miejsca Nioh + wszystkie DLC za nieco ponad 100zł? Chetnie. Edytowane 5 listopada 2017 przez Velius 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 Granie w tego typu gry na klawiaturze i myszce Zresztą pewnie większość lubiących "konsolowe gry" pecetowców ma pada. Sam chętnie kupię wersję na PC pod warunkiem że konwersja będzie porządna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 489 Opublikowano 5 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wallerot 5 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 Liczę, że kompletna edycja wyjdzie na PS4 też w Europie, bo na razie słyszałem tylko o Azji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 Wyjdzie ale trochę później chyba. Tecmo takiej okazji nie przepuści. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 6 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 Oby bo mam mega ochotę pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 Jak bedzie pudelko na PS4 complete edition to tez kupuje, chocby zeby mieć. Takie dobre gierki trzeba wspierac portfelem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 Jak bedzie pudelko na PS4 complete edition to tez kupuje, chocby zeby mieć. Takie dobre gierki trzeba wspierac portfelem.To się bardziej liczy na premierę. Teraz też ale lepiej wspierać na start. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 Ja kupiłem na premierę, dlc niedawno jak promocja była :) wstyd przyznać ale dopiero teraz powoli kończę gierkę Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 (edytowane) Ja kupiłem na premierę, dlc niedawno jak promocja była :) wstyd przyznać ale dopiero teraz powoli kończę gierkę Ja jeszcze nie zacząłem. Od lutego leży....... Tak to jest jak się ogrywa same molochy na kilkadziesiąt godzin. Jeden przez 2-3 miesiące. xd Za to gierka i DLCki kupione prawilnie w premierę za pełną cenę. Edytowane 6 listopada 2017 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 Ja kupiłem na premierę, dlc niedawno jak promocja była :) wstyd przyznać ale dopiero teraz powoli kończę gierkę Ja jeszcze nie zacząłem. Od lutego leży....... Tak to jest jak się ogrywa same molochy na kilkadziesiąt godzin. Jeden przez 2-3 miesiące. xd Za to gierka i DLCki kupione prawilnie w premierę za pełną cenę. Podobnie jak ja, z tym że zacząłem, obaliłem parę misji, ale porzuciłem i do tej pory nie wróciłem :) Tyle dobrego w tym roku, że ciężko to wszystko ograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 Ja dla Nioha kupilem PS4 Pro, gierka oczywiscie na premiere....i nadal nie ogralem xDDDD Najpierw Persona 5 skadla mi serce, a potem mialem zawał growy i nie chcialo mi sie w nic pykac, tylko ksiazki i komiksy. Teraz znowu mam mega chec na gierki wiec Nioh bedzie grany niedlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi